Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Der blev taget godt hånd om os med professionel vejledning og virkelig hurtig levering. Vi er meget tilfredse med både cyklen, kvaliteten og den service, vi ha... Se mere
Jeg har købt en Babboe ladcykel og har ikke et sekund fortrudt mit valg af leverandør. Kundeservicen er helt i top hele vejen igennem. Allerede da jeg havde trykket på bestil-knappen, blev jeg ring... Se mere
Blev ringet op dagen efter bestilling, og spurgt til, hvornår jeg ønskede at modtage cyklen. Kunne få den allerede dagen efter. Autostolholderen installerede de for mig. Den ankom helt samlet, men ikk... Se mere
Efter 6 år og 6000 km med Babboe Curve Mountain: Vi har været glade for cyklen og glade for den stærke motor og det store batteri, men cyklen ruster! Skærmene er tæret igennem og selve stellet under k... Se mere
Babboe ladcykel til moderne børnefamilier - Hollandsk kvalitet, robust, sikker og elegant! Vi har et stort udvalg af Babboe ladcykler og el-ladcykler så der er noget for enhver smag. Online salg - klik videre og se de flotte Babboe ladcykler og spar tu...
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Tak for en skøn service!
Først og fremmest vil vi gerne sige kæmpe tak til Jakob, som hjalp os da vi skulle ud og prøvekører ladecyklen i deres showroom i Nordhavn. Derefter vil jeg gerne takke Jon, som har været så behjælpelig og hjælpsom.
Først ringede han og takkede for købet af cyklen og nævnte at han ville gøre alt, hvad han kunne gøre, for at få cyklen leveret inden påske. Vi bestilte mandag morgen og cyklen var her onsdag morgen.
Hele oplevelsen med købet har været fantastisk!

Besvarelse fra Babboe
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Babboe. Jeg sendte en forespørgsel, og Jon var utrolig hjælpsom og venlig i sin respons. Han var hurtigt til at sende mig nogle klistermærker, som jeg havde anmodet om, og det er den type service, der virkelig gør en forskel. Det er tydeligt, at Babboe værdsætter deres kunder, og jeg er meget glad for at have haft denne positive oplevelse. Tak til Jon for den fantastiske service – det er altid en fornøjelse at blive mødt med så meget venlighed og hjælpsomhed!

Besvarelse fra Babboe
Super service fra dag 1 med en cykel der var i restordre men fik god kommunikation og første ret på bestilling da de kom på lager igen.

Besvarelse fra Babboe
Små 10 år og den kører endnu. Den har kørt et kolonihavehus på genbrug (i små bider!) Den har flyttet børn, flyttekasser, et stort Velux vindue og mange andre ting.
Så det er med god samvittighed jeg netop købte en mere til min kæreste.
Super kram

Besvarelse fra Babboe
Kæmpe anbefaling herfra :) Har snart haft min Babboe i et par år og bruger den næsten hver dag som en del af mit arbejde - cyklen er virkelig god og let at cykle rundt på.
Har netop haft kontakt med deres kundeservice, hvilket også var en meget positiv oplevelse. Tak herfra for en fantastisk cykel og service.

Besvarelse fra Babboe
Er super glad for min Babboe Curve mountain.
God vejleding inden købet og mine børn elsker at tage på tur i cyklen.

Vi er meget tilfredse.
Vi fik desværre stjålet vores gamle ladcykel og skulle på jagt efter en ny. Efter besøg i deres showroom i Nordhavn valgte vi at købe en Big. Den er dejlig rumlig, kører godt og prisen var god. Der var en masse i basis pakken som fulgte med gratis (lås, kalache, serviceeftersyn efter 2 mdr på ADRESSEN) hvilket var et kæmpe plus.
Cyklen blev leveret på adressen - også et kæmpe plus (tidligere skulle vi cykle den hjem) , den var monteret.
Jeg opdagede hurtigt at den var for høj og jeg manglede at kunne sætte sædet et par cm mere ned. Jeg kontaktede kundeservice og fik svar indenfor en time og samme dag havde de sendt en ny sæde frem til mig- uden bekostning.
Det er mere end jeg havde håbet på. Jeg synes det er fantastisk at blive mødt med så god en service (det er en mangelvare). Dagen efter havde jeg ny sæde og cykler nu uden problemer.
Endnu engang tusind tak for jeres store service.

Besvarelse fra Babboe
Cyklen kører ok, men der er alt for mange reparationer i de snart to år, som vi har haft cyklen. Et hofteskud vil være, at vi på under to år har brugt ca. 10000 kroner på reparationer. Det er med ét forbrug på 30 km alle hverdage. Vi kunne lige så godt have købt en ekstra bil.

Besvarelse fra Babboe
Vi købte en babboe mountain model i december 2021. Motoren er lige gået i stykker og skal skiftes. Vi har overholdt alle servicetjek.
Det er ret dårligt, at den kun har holdt i 3 år og nu har brug for reparation for omkring 10.000kr.
Vi kommer i hvert fald ikke til at købe Babboe igen.

Besvarelse fra Babboe
Jeg er superglad for min ladcykel og for det overtræk, jeg købte den 3.2 og som blev leveret dagen efter, men een ting undrer mig, hvorfor koster det 90.00 kr at levere med GLS, når jeg ved handel med andre firmaer kun skal betale max 49.00 kr. Der er trods alt ikke en halv cykel, der skal sendes.
Forklaring udbedes.
Hvis man slår op under turistfælde, så burde Babboe' cykler være en del af beskrivelsen.
Cyklen er i dag 2 år, 4 måneder og død.
Cyklen var sin pris værd, de første 12 måneder. Efter der, er den simpelthen rasle fra hinanden. Bremserne hyler, den ene bremse virker ikke, skruer falder af, batteriet holder ikke strøm, justeringsdelene vil ikke sidde fast og cyklen ruster over det hele.
Batteriet er ladet HELT op. Men cyklen vil ikke tænde. Virksomheden ville gerne have hjulpet hvis den havde været 25 måneder gammel, men 28 måneder var for meget.
Hvis i står og skal bruge en ladcykel. Så hold jer langt væk fra Babboe. Du køber simpelthen katten i sækken. Du betaler for mærket og brandet, men ikke for kvalitet og service.

Besvarelse fra Babboe
Vi havde problemer med vores et år gamle batteri, og jeg må bare sige at Scandipartner ydede ekstremt god service, og både lånte os nyt test batteri og hjalp med venlighed og service.
Jeg vil for god ordens skyld påpege at alt min kommunikation er forgået med Babboe i Holland ang. dette forløb. Babboe.dk håndteres af en forhandler i Danmark der ALTID har leveret en utrolig god service i alt den tid vi har haft vores cykel. De har allerede kontaktet mig pr. tlf. selvom det i realiteten ikke er deres bord. Tak for god service.
Vi oplever samme problemer som mange andre med Babboes tilbagekaldelse af cykler. Vores City Mini blev hentet i sommer, og siden da har vi bare ventet – og ventet på en erstatning. Den nye cykel skulle være leveret i går, d. 19.12.2024, mellem kl. 08:00 og 18:00. Det er lang tid at sidde hjemme og vente på en cykel, der aldrig dukkede op.
Jeg har forsøgt at få svar fra både Babboe og fragtfirmaet, men uden held. Kommunikationen foregår på hollandsk, og nu har jeg opdaget, at der står "Holland" og ikke "Danmark" på leveringsbekræftelsen. 🙄

Besvarelse fra Babboe
Der er to overordnede grunde til, jeg ikke vil anbefale at købe en Babboe cykel.
1) Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Og disse cykler er bare billigere end andre på markedet. Det mærker du hurtigt (3-6 måneder), når skruer og bolter ruster, og når display og batteri fungerer dårligt med det danske efterårsvejr. Husk! Babboe har valgt de billigste dele for at kunne sælge dig en billig cykel. Skivebremserne fx er fra Tektro, et eller semi-ok mærke, men det er de billigste fra tektro. De kører skævt, taber bremsevæske og kan være stort set umulige at justere.
2) Den anden grund til jeg ikke anbefaler Babboe er, at hele tilbagekaldelsesprocessen har været kaotisk og efterladt de fleste danske kunder uden cykel i 10 måneder. Selv fik jeg leveret en helt anden cykel end jeg oprindeligt havde bestilt. Og dertil kommer at den manglede både batteri og kaleche. Fedt, en elcykel uden batteri og ingen kaleche i det danske regnvejr. Batteri fik jeg, kaleche fik jeg ikke. Det er tilkøb i Holland, selv om alle danske Babboes bliver solgt komplet med kaleche.
1 ud af 6 stjerner! Ja, I er kede af, jeg har haft en dårligt oplevelse. Ja, jeg har været i kontakt med kundeservice - mere end én gang. And yet, here we are.

Besvarelse fra Babboe
Jeg synes ikke deres produkter er prisen værd. Jeg har nu måttet udskifte stort set samtlige dele af cyklen allerede efter 4 år.
Derudover koster deres reservedele ca. 20% mere i Danmark end de gør i resten af Europa og da jeg ringede og konfronterede dem med det, så var svaret “jamen så må du jo bære den risiko at bestille fra udlandet”.
Jeg synes det er ringe forretningførelse og generelt dårlig stil tbh.

Besvarelse fra Babboe
Hurtig levering og god ladcykel.
Vi er på vores tredje Babboe cykel pga. tyveri.
De 2 første vi havde var en E-curve som vi overordnet set har været glade for. Som mange andre skriver oplever vi desværre hurtig rust på skruer og andre dele, men ikke noget som har betydet noget for selve cykel oplevelsen.
Vi har netop modtaget en Big, som virker til at være lidt lavere standard end E-curve på de forskellige dele.
Grunden til skiftet mellem E-curve og Big var at vi havde brug for en lidt større og højere kasse.
Man kunne dog godt ønske at kalenchen kunne blive højere som man f.eks. kan få hos andre mærker, da det hurtig kan blive trængt for børnene.
Vi bestilte cyklen fredag formiddag og havde den mandag formiddag, så hurtig levering og generel fin service.

Besvarelse fra Babboe
Vi er nu på vores 4. ladcykel fra Bobboe. (2 blev stjålet og den sidste skiftet ud med en mountain) Vi har derfor god erfaring hvis der opstår problemer. Der har der altid været super service og det har aldrig været et problem når noget skulle repareres på garantien. Jeg synes det siger utroligt meget om et firma, at når det opstår problemer, er der efterfølgende bare super service. Tingene blive bare fixet uden brok eller på nogen måde løbe fra ansvaret.
Vi vil til en hver tid anbefale Bobboe.
Utroligt lavt informations- og serviceniveau ifm. tilbagekaldelse af ladcykler med risiko for stelbrud.
Mere end et halvt år siden opfordring til ikke at benytte cyklen og stadig ingen afklaring. Man bliver lovet et teknikerbesøg, men spises gang på gang af med et nyt spørgsmål, som man skal svare på og så skal man vente igen.
Har skrevet til kundeservice x flere og intet sker. Der er total radiotavshed.
Det er i særdeleshed en af de værste kundeservice oplevelser i årevis.
Har også været indrullet i hele deres show med de tilbagekaldte cykler. 7 måneder med evindeligt tovtrækkeri har det taget, og det er ikke slut endnu. Kan ikke forstå, at man kan få lov til at drive forretning på den måde i Danmark. Helt suverænt den dårligeste kundeservice jeg har oplevet med et firma, der sælger genstande i den prisklasse.