Professionel og hurtig sagsbehandling i forbindelse med forsikringsskade.
Professionel og hurtig sagsbehandling.
Hurtig og professionel udførelse af arbejdet.

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Som arbejdsgiver skal vi naturligvis sikre, at vi lever op til alle branchens krav for arbejdsmiljø og sikkerhed. Men vi går skridtet videre. En god arbejdsplads handler for os om udvise tillid og skabe tryghed i en travl hverdag. Alt sammen med et glimt i øjet, og med god plads til, at medarbejderne kan engagere sig i de projekter, som de brænder for. Det tror vi på skaber de bedste resultater – for kunderne, for medarbejderne og for os som arbejdsgivere. Men tjek selv de gode historier ud – vi har nedenfor indsat nogle eksempler fra den virkelige verden.
Høgevej 8B, 3400, Hillerød, Danmark
Professionel og hurtig sagsbehandling.
Hurtig og professionel udførelse af arbejdet.

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Udskiftning af bjælker i et over 100 år gammelt, fuldtømmer bjælkehus kræver viden, erfaring og håndværksegenskaber fra øverste skuffe. BN levede fuldt op til mine forventninger og lavede et meget flot resultat - i en behagelig atmosfære og til tiden.

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Har aldrig oplevet noget lignende .Fantastisk flot udført arbejde og enorme søde håndværker. Super service. 1000 tak for jer

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Vi har været så uheldige med vores hus først i 2024, der var sprunget en radiator og vi fik ca 5000 liter 80 grader varmt vand ud i hele huset på ca 6 timer, så det der ikke havde fået vand, havde fået damp. Det er en meget voldsom situation at havne i. Der er utroligt mange ting, man skal tage stilling. Hvor skal vi bo, hvad har vi tilbage der kan bruges og ikke mindst, hvad gør vi ved huset og kan det laves. Rigtigt mange tanker. Forsikringen var hurtigt på banen med skadeservice og vi fik tømt huset for vand og inventar. Nu stod vi så tilbage, med et tomt skadet hus. Vi valgte så at det var Tømmermester Børge Nielsen Hillerød, der skulle stå for at sætte huset istand og skabe et hus, som vi havde før. Vi er meget glade for vores valg. Børge Nielsen har virkelig vist, de er professionelle til at håndtere sådan en skade og stå for hele istandsættelsen. (totalentreprise) De håndværkere der blev sendt ud i vores hus, havde styr på tingene og viste en super god arbejdsmoral. Og der var hele tiden ryddet pænt op og det var ikke en ”losseplads” uden for huset. Da huset var færdigt var alt i orden, også selv om man skulle være, bare lidt af en ”krakiler” Der var intet, der ikke var som aftalt. Vi har være meget tilfredse, med alt der er lavet og kan kun anbefale Børge Nielsen til at løse opgaven. Vi stod i mange situationer hvor vi ikke viste, hvad vi skulle og ikke skulle, men den rådgivning vi fik fra Børge Nielsen, var rigtig god og vi har fået et super godt resultat. Så vi kan kun sige, at Børge Nilesen har løftet opgaven 100% og kan kun anbefale andre der står i sådan en situation, at vælge den rigtige. Hilsen Helle og Gert. Hillerød.

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Vi havde akut behov for en tømrer til at lave utæt tag. Det omfattede reparation af undertag og underdug ude fra, skift at taghætte og omlægning af tegl. Kompetent byggeleder og to dygtige og professionelle tømre var på en lille dag med flot og tilfredstillende resultat. Vi var lokalt blevet anbefalet det lokale tømrer og snedkerfirma Børge Nielsen A/S hvilket kun kan gives videre.

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Har efter et indbrud fået smadret min dør aftalte med min forsikring at jeg ku ringe til Børge Nielsen og få dem til at udbedre skaden
Dagen efter mit opkald kom byggelederen og målte døren op, ugen efter kom tømrerne med en ny dør og lavet et virkelig flot stykke arbejde kan varmt anbefale Børge Nielsen

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Ifm. udskiftning af et par døre, var det bare en fornøjelse at opleve arbejde/service af alle folk fra Børge Nielsen ... fra start til slut. Og de 2 medarbejdere, der afslutningsvis foretog den fysisk hårde del - altså selve udskiftningen - gjorde dette så eksemplarisk.
(på en skala til 10, bliver det et 12-tal)

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Jeg har tidligere brugt Tømrefirmaet Børge Nielsen og været tilfreds. I forbindelse med en forsikringsskade henviste forsikringsselskabet til Børge Nielsen, hvilket jeg var glad for.
Det er altid godt arbejde og som en ekstra bonus rydder de altid op efter sig og støvsuger grunding😀
Jeg kan kun anbefale Børge Nielsen🔨🪚

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Brug dem ikke. Vi har et parketgulv hvor limen på paketten slap underlaget nogle steder. Tømrer saver et hul på 40x90 cm og konstaterer at der ikke er vand - hvis de havde handlet professionelt, kunne de have konstateret det med en fugtmåler. Istedet står vi med et ødelagt gulv, som de bare har klasket en plade på som ikke engang flugter med gulvet.
Regning til os på 2100kr. Som de sender 8 måneder senere. De gentaget nummeret i en anden lejlighed i vores ejerforening - der var det loftet det gik ud over.

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Havde en aftale via boligselskab om at tømrer skulle møde op på min adresse kl 07:00 for at påbegynde rep af utæt vindue. Tømmer kommer daskende kl 07:30 hvor jeg spørger om aftalen ikke var kl 07:00 hvortil tømmeren siger 'jeg kan da bare gå igen'.. over de efterfølgende 2min samtale siger tømmeren det same 3 gange 'jeg kan da bare gå igen' hvilket leder til at jeg til sidst fortæller ham det må han så nok hellere gøre. Doven og flabet, det bliver et nej tak herfra. Jeg klarede efterfølgende selv opgaven ;)
/Svar
Der var en klokkeklar skriftlig aftale kl 07:00, og faktisk brændte jeres tømmer mig af ugen forinden, der blev han bare helt væk uden at ringe og jeg måtte selv rette henvendelse til mit lokale servicekontor, også der var der i øvrigt aftalt kl 07:00
Bliver man forsinket mere end 15min så ringer man altid til kunden - det er en universal regel når man kører 'servicevogn' . Jeg spurgte jeres tømmer om det ikke var kl 07:00 der var aftalt for netop at få det bekræftet fra hans side, hvilket han så besvarer med ' jeg da bare gå igen'.. det kan i ikke tale jer ud af er super dårlig stil og maksimalt uprofessionelt, der er intet at klandrer kunden for her.
Kan jeres tømmer ikke håndtere at kommunikere med folk så bør i vælge dem af jeres ansatte i bruger i private hjem med større omhu, for disse skal altid kunne kommunikere med alle typer mennesker. Nogle trives bedre på byggepladser hvor man bare kan fokusere på opgaven.
Det var ikke en dør han skulle fikse det var et vindue, og jeg fiksede det efterfølgende selv, med mit eget værktøj.

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Vi skulle have repareret vores tag for en skade og forsikringen var inde over. Vi aftalte med forsikringen, at Børge Nielsen A/S i Hillerød skulle stå for arbejdet. På grund af stor travlhed var det fra starten af lidt besværligt, at få kontakt med firmaet, men da aftalerne var truffet om udbedringen, skete alt som aftalt tidsmæssigt og til vores fulde tilfredshed, Det var nogle meget kompetente yderst behagelige håndværkere, der klarede arbejdet.
Vi har de sidste par dage haft fornøjelsen af, at have to meget kompetente og ikke mindst pertentlige fagfolk til at sætte vores nye køkken op.
Når man som kunde, selv er meget pertentlig, er det i verdensklasse, at få to så dygtige medarbejdere ud, så alt står snorlige. Vi er ovenud begejstrede for vores mega flotte nye køkken. Tømrer og snedker arbejde i højeste klasse. Tak for det😊👏🏻
De varmeste anbefalinger herfra
Hilsen
Kristian og Mette

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Skulle købe træ til et lille projekt med nye sallingshorn til min båd. Vupti - så blev der skåret og høvlet 2 nye i asketræ som ønsket.
Super super service - til en lille opgave, men med stor værdi for mig 👍😄

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Vi har fået renoveret køkken og bryggers for et par år siden med nedrivning af vægge, nyt gulv med varme, ny hoveddør og meget mere. Vi har været yderst tilfredse med arbejdet, og de småting, vi ønskede at ændre undervejs, blev lavet hurtigt og godt. Vi skal lavet mere på huset nu og har bedt dem (og andre) om et tilbud. Vi kan give Børge Nielsen vores bedste anbefaling!

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Da vi desværre oplevede en skade på vores hus skulle der en tømrer på skaden for udbedring. Forsikringsselskabet valgte Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen. Det viste sig hurtigt at være et skidt valg. Ingenting af det der er aftalt og lovet er udført og fundet iorden. Da jeg har konfronteret firmaet med deres mangler, og fejl har de været forbi og forsøgt at rette op på det, men uden held. Jeg har måtte tilkalde et andet firma for at rette op på gulve, skævt monterede skabe osv da fejl/manglerne åbenbart er ude for Børge Nielsens kompetencefelt.

Besvarelse fra Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen
Jeg stiftede bekendtskab med Tømrer og Snedkermester Børge Nielsen A/S i forbindelse med en "renovering" af min hoveddør i min ejerforening. Tømrerne dækkede ikke gulvet tilstrækkeligt til, hvilket førte til skader i trægulvet, der nu skal udbedres ved omlakering. Samtidig ødelagde de en reol ved hensynsløst at flå den ud af væggen for at komme til.
Selve opsætningen af døren var udført virkeligt grimt med en sømpistol, der efterlod flækket træ i området omkring sømhullerne. Firmaet var komplet ligeglade, da jeg tog kontakt til dem.
Hensynsløs adfærd og ringe håndværk. Hold dig fra dette firma.
Mit bedste råd er at holde sig langt væk fra dette firma!
Vi fik opført en tilbygning tilbage i 2015 og har døjet med lugtgener lige siden grundet dårligt håndværk! En utæthed forårsager at en del af isoleringen bliver våd og ved opvarmning afgiver en forfærdelig stank!
Det har været op af bakke fra begyndelsen da vi gjorde dem opmærksom på problemet - bare få måneder efter det stod færdigt. For dem har det handlet mere om at finde en grund til at placere ansvaret hos os, end at løse problemet! Vi startede i øvrigt sagen op i Byggeriets Ankenævn og vandt.
Spred gerne budskabet og benyt jer af et andet firma.
I forbindelse med en ombygning kontaktes tømrer Børge Nielsen. Der kommer en konsulent for at kigge på det og lover et tilbud indenfor 2 uger. Efter 3 uger rykker jeg for tilbuddet og får oplyst at der mangler et par ting inden det kan sendes til os.
Jeg rykker efter yderligere 3 uger og her får jeg beskeden at de har travlt og kan først komme med et tilbud i uge 42 - dvs. yderligere 5 uger! De skal altså bruge mere end 8 uger på at komme med et tilbud!
Dette kunne de jo blot have oplyst om på et meget tidligere tidspunkt - så havde vi da mulighed for at finde en anden håndværker!
Nej tak, og inden anbefaling herfra!