Ristorante Italiano Azzurra Anmeldelser

2,4

Bestilte her til aften 2 sandwich. Aldrig har jeg fået så dårlige sandwich. Brødet var koldt som var det lige taget ud af køleskabet. Kommenterede på det da tjeneren spurgte om alt var ok, men det tr... Se mere

Altid en fornøjelse at få pizza fra Azzurra. Lige haft studenterfest hvor de leverede 45 lækre pizzaer til aftalt tid.

Rigtigt dårlig oplevelse , bestillet pizzaer 1 dag i forvejen og stadig kan de ikke finde ud af at komme til tiden , ja da vi ringede til dem havde de faktisk glemt dem, ingen undskyldning fra dem og... Se mere

Pizzaerne er sådan set ok set i forhold til resten af byen. Problemet er, at de mænd, som arbejder der, stadig befinder sig i middelalderen. De behandler kvinder elendigt, og indtil de har lært, at de... Se mere

1. Italiensk restaurant
  2. Leverandør af mad og drikke til catering
  3. Catering
  4. Online madbestilling
  5. Pizzalevering
  6. Pizzeria

Velkommen til Azzurra i Aalborg. Vi gør en dyd ud af at servere lækker mad fra det traditionelle italienske køkken.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kaos og kold pizzaer

Skulle afhente 2 pizzaer. Efter en ventetid på 28 minutter hvor alt var kaos i pizzariet fik jeg udleveret mine pizzaer som havde været klar til aftalt tid. Men ingen havde tid til at udlevere dem. Klagede efterfølgende da jeg kom hjem til en ubehøvlet pizzamand, der afviste min klage og smækkede røret på. Kommer der aldrig mere.

16. november 2024

Rigtig fin mad - elendig service

Rigtig fin mad - simpelthen elendig service. Vi var 5 personer nede og spise fredag aften. Elendig service intet mindre. Deres pizzaer er gode, ærgerligt de ikke forstår service er halvdelen af oplevelsen på en restaurant. Elendig chef dernede der sender tjeneren istedet for selv komme ud og løse de problemer der var! Den stakkels pige stod helt bleg!

26. april 2024

Take away

Maden smagte godt og var varm da den ankom, hurtigt service over telefonen. App samt hjemmeside virkede overhovedet ikke. 🙂

12. august 2023

årets dårligste madoplevelse…

Det var årets dårligste madoplevelse hos Azzurra på Jens Bangs Gade i Aalborg.

Den var stenhård, kold og brændt og smagte generelt som om den havde stået klar i over 45 minutter.
Den var bestilt til afhentning 17:45 og var i øvrigt også allerede klar da jeg ankom tidligt 17:35 ish. Så mon ik den blev forberedt allerede da bestillingen kom omkring 16:30 og så bare blev sat til side indtil afhentning.

Til 95kr per pizza, så føler man sig snydt. Jeg har fået bedre pizza til 39kr fra en bod på Hjallerup Marked.

Vi kommer ikke igen.

9. august 2023

Meget dårlig service

Meget dårlig service
Bliver flytte rundt imens man spiser.
Maget lang vente tid på maden.
Og det kan ikke siges at madeb er vær at vente på.
Der er bestemt meget bedre spise sreder i københavn.

3. juni 2023

Bestilte 317 og 321,

Nr 317 var forkert, ringede til azzurra og ville have dem begge byttet så vi kunne spise sammen, det kunne ikke lade sig gøre, så enten kunne vi spise hver sig, valgte så at spise den forkert pizza som jeg kun spiste pga sult. Utrolig dårlig pizza Har været kunde på azzurra i mange år,,,,det stoppede så idag.

15. maj 2023