Ik ben helaas niet tevreden over mijn aankoop bij Ayamae. Het horloge zag er in de advertenties veel luxer uit dan in werkelijkheid. De kwaliteit voelt goedkoop aan en het bandje lijkt bijna van plast... Se mere
Ik heb last minute een horloge besteld voor mijn moeder voor moederdag. Ik had het gelukkig de volgende dag al meteen in huis. Ik ben bijzonder verrast, de horloge is heel erg mooi en precies zoals op... Se mere
Onlangs een horloge besteld en ik ben echt super tevreden! Het is een echte top aankoop. Het design is strak en elegant, waardoor het bij elke outfit past. Daarnaast blijft het horloge mooi zonder v... Se mere
Goede kwaliteit! Ik gebruik het nu al een paar maanden en er is geen sprake van verkleuring of slijtage. Heel blij mee en ik had het de dag na bestellen al in huis, ik ben erg positief verrast, deze w... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
Ik heb de Antico vintage horloge en ik ben heel tevreden
Ik twijfelde even, maar ben zo blij dat ik ‘m heb besteld. Hij past overal bij en ik krijg veel complimenten.
Fijne ervaring met ayamae. Had een pre-order besteld, en werd goed van het proces op de hoogte gehouden. Het horloge kwam uiteindelijk ook sneller dan gedacht. Heel blij mee.
Tevreden over ayamae!
Goed geholpen en snel opgelost.
Mijn pakketje met het horloge was verloren gegaan bij PostNL, dus ik heb via e-mail contact opgenomen met de klantenservice. Zij hebben zonder extra kosten een nieuw horloge opgestuurd.
Ik kende dit nog niet maar wat een geweldig merk! De kwaliteit is top en er werd ook nog eens heel snel geleverd ondanks de feestdagen. Ik krijg veel complimenten.
Ik heb de Doa horloge en ik ben heel tevreden.
Ik ben in love met mn nieuwe horloge! Hij is echt prachtig. Het voelt ook net alsof ik een armband om heb, zo fijn✨
Would 1000% recommend,
ben er erg blij mee!
Ik heb onlangs een horloge besteld van Ayamae. Helaas merkte ik na een paar dagen dat er iets mis was met de sluiting, waardoor het horloge niet goed dicht bleef zitten.
Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice en daar werd ik heel vriendelijk en snel geholpen. Binnen een paar dagen kreeg ik gratis een nieuw exemplaar opgestuurd, dat wél goed werkt.
Al met al een mooi horloge met goede service. Het kleine minpuntje met de sluiting is jammer, maar door de snelle afhandeling geef ik toch 4 sterren.
De webshop is overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel. Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. De kwaliteit van het product is top en precies zoals beschreven. Zeker een aanrader!