Autosqore Anmeldelser 6

2,6

2,6

Under middel

Koop hier geen auto mensen

Koop hier geen auto mensen, ze vertellen je dat de auto top is en bij de terugreis al problemen. Willens en wetens blijven ze doorgaan met de verkoop van auto’s met gebreken. Erg slecht en als je contact opneemt gaan ze dreigen. Dat deze lui nogsteeds door kunnen gaan met deze scam is een wonder te noemen. Een auto hier kopen betekent vele duizenden aan extra kosten!

31. maj 2025

Hele slechte ervaring

Ging samen met mijn vader om een auto te kopen voor hem. Ze waren in het begin heel vriendelijk maar volgende dag na de koop ging de auto uit na het starten. En dat heb ik aan hun gemeld maar ze zeiden dat het niet hun probleem was omdat toen we weg reden de auto het goed deed. Later kwamen we erachter dat wanneer je de auto 5 tot 10 minuten warm laat lopen voordat je gaat rijden dat het dan niet uit gaat. Waarschijnlijk hadden ze de auto voordat we testrit gingen maken al warm laten lopen. Hele slechte ervaring. 1 jaar bezig geweest en heel veel stress gehad en veel geld kwijt. Uiteindelijk de auto voor de helft van de prijs verkocht!!!
Dit is niet hoe het hoort. Hopelijk helpt mijn review zodat toekomstige kopers de auto’s extra goed testen en ook de koelvloeistof want daar zat olie in!!!

11. juli 2024

Topservice, mooie auto voor een goede prijs

In 2024 een Skoda Octavia uit 2012 gekocht, bij aankoop bleek dat de trekhaak in de advertentie tekst stond er deze er niet bij op zat. Na overleg is de plaatsing van een afneembare trekhaak aangeboden, kosteloos. Topservice.
Na het plaatsen van de trekhaak door een externe partij deed de kofferbak het niet goed meer bij oplevering van de auto. De auto is na overleg teruggegaan, waarbij de bekabeling voor de kofferbak kosteloos is vervangen en er ook gelijk nieuwe veren zijn geplaatst.

Kan niet anders zeggen dan dat Autosqore een prettige dealer is en ik zeker terug zal komen bij aankoop van een nieuwe auto.

25. april 2025

Don’t go to Autosqore!!!

We bought a car from a gentlemen from Autosqore. It was a nice Audi. We didn’t drive with it because the seller told that that would not be necessary. We paid for the car and then drove off. We made a tour through Germany 🇩🇪 and NL 🇳🇱 and wanted to go further. We didn’t even get trough Germany and the car showed problems. It seemed that the engine was not good and we needed tot tow the car. After a garage looked at it, they asked us if it was a bargain. We showed our buying contract and they told us to sue the seller because it’s scam. We called them and they didn’t even respond. I see now that more people had problems with them. They abuse the name of good hard working car sellers. Shame on them. Please be careful. They also use different names and companies. Do your research! Don’t waste money. Buy at a normale place and not from them.

16. oktober 2024

Koop niets bij dit bedrijf!

Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat ook gedaan. Deze verkoper verkoopt auto’s (oa via Catawiki) met vele verborgen gebreken en vindt dat zelf de normaalste zaak van de wereld. Wij hebben een auto gekocht (10.000 + euro) die na een dag al niet meer startte. En dat bleek nog maar het begin. Advertentietekst & foto’s van deze man zijn niets meer dan oplichting en misleiding. Wil ook aan niets meewerken vwb enige compensatie en stelt zich bedreigend op tijdens het zoeken naar een oplossing. We hebben helaas inmiddels een juridische zaak tegen deze verkoper moeten aanspannen.

8. april 2025