De skrottede min bil og afmeldte min bil med det samme, jeg fik 800kr mere end selve skrotpræmien tak for handlen
Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Autoskrotning.... Se mere
Virksomhedens familiemedlemmer får lov at køre rundt i biler der burde være afmeldt - og derved på kundens forsikring! Datteren, Isra Degirmenci, har lavet en parkeringsskade (har dog efterladt... Se mere
De skrottede min bil og afmeldte min…
total fusk og svindel......
havde jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.......
Total fusker firma, en mand kalder sig Nick og flere dage i træk fortæller han at han vil komme og give et tilbud på en bil, men dukker aldrig op.
aldrig nogensinde tage kontakt til dem........
Super god oplevelse med super flinke…
De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Autoskrotning.dk og igen uden klager.
(PS: Jeg har hverken bekendskab eller relation til selvskabet, dog fortjener de ros for deres professionalisme.)
I kan trygt klappe jer selv på skulderen.
Overordnet super god service.
Afmelder ikke jeres bil
Afmelder ikke jeres bil, og kontakten slutter efter du har afleveret bilen.
Pas på, alle gode anmeldeldelser er hjemmelavet.
Står i og mangler jeres bil står den på marielundvej 26b 2730 herlev.
Super god oplevelse de afmeldte min bil…
Super god oplevelse de afmeldte min bil med det samme tak for hjælpen !
Umiddelbart virker alt fint
Umiddelbart virker alt fint. Hurtig respons og afhentning. Pengene var på kontoen allerede før bilen blev afhentet. Flink fyr som afhenter bilen.
Efterfølgende opdager jeg at bilen ikke er afmeldt som aftalt.
Hjemmesiden indeholder ingen oplysninger om cvr-nummer og firmaets adresse. Alle telefonnumre er ukendte for krak.dk
Da jeg ringer til dem får jeg svar på at jeg vil modtage skrotningsattest på mail med det samme. Det sker ikke.
Positive anmeldelser herinde er fra profiler med samme efternavn som ejeren eller "personer" som bor i udlandet osv.
Meget tvivlsomt firma.
Sørg i det mindste for selv at afmelde hos skat hvis du handler der.
Opdatering 6/5 2020: Efter et par opkald modtager jeg dokumentation for at bilen er afmeldt så alt er ok nu.
Det ændrer dog ikke på min oplevelse af, at det er noget rod med manglende oplysninger på hjemmesiden og falske navne på dem som man modtager mail fra.
De henter ikke i hele landet
Der står højt og tydliget på deres hjemmeside, at de henter skrot biler i hele landet. Det gør de så ikke lige, når det kommer til stykket.
PAS PÅ! Familiemedlemmer kører rundt på kundens forsikring
Datteren, Isra Degirmenci, har lavet en parkeringsskade (har dog efterladt en seddel) på min bil for 14.700 kr. i en vogn hvis forsikringsoplysninger hun har nægtet at videregive, naturligvis fordi bilen nok burde have været afmeldt som aftalt med kunden. Det er der utallige eksempler på hvis man læser anmeldelser fra tidligere kunder.
Hun har nægtet at betale da hun mener at skaden kun burde koste 1000 kr. What a joke! Så til skræk og advarsel - lad vær med at støtte denne virksomhed, de tager tydeligvis ikke deres kunder alvorligt.
Jeg skrottede min kærer bil da den…
Jeg skrottede min kærer bil da den desværre ikke kunne kører længere bilen blev afhentet af en ung fyr som kom med en autotransporter bilen er nu afmeldt til tiden kan absolut anbefales herfra👍🏻👍🏻👍🏻
Super oplevelse og service
Super oplevelse og service. Hele proceduren blev ordnet og gennemgået på stedet. Alt var i fineste orden. Kan anbefales!
Virkelig hurtig service de afmeldte…
Virkelig hurtig service de afmeldte mine nummer plader med det samme virkelig god behandling og en rigtig god skrotpræmie for en æld gammel bil som var Brandt indvendig og udvendig
super god skrothandler meget dygtyg til…
super god skrothandler meget dygtyg til at få bilen op på ladet tak for handler kan absolut godt anbefales helt klart
Super god oplevelse de skrottede min …
Super god oplevelse de skrottede min bil indenfor 3timer og afmeldte nr plader samme dag
alle de gode anmeldelser er lavet af …
alle de gode anmeldelser er lavet af ham selv! eller noget familie! du kan være 100% sikker på han ikke afmelder din bil og du får en hel masse problemer med ham. så spar din tid og penge og find et andet sted!
ejern hedder Degirmenci til efternavn, så det er nu ikke så svært at se de falske anmeldelser. samt dem med danske navne der kun har en anmeldelse staver utrolig dårligt ;)
Godt arbejde👍🏼 Hurtig afmelding af nr plader
Godt arbejde👍🏼
Godt arbejde👍🏼
Ikke så meget andet at sige end thumps up for den service i gav. Ringede og fik min bil afhentet samme dag, og jeg fik pengene kontant, Dagen efter fik jeg opkald om at mine nummerplader var afmeldt. Det synes jeg er bare for god. Kan roligt anbefales fra min side.Eneste lille anke er at slutseddel måtte jeg selv tage en kopi af med telefonen, det ville være rart med en fysisk kopi.
Super god oplevelse Super god oplevelse. De kom og afhentede min bil kl 8.00
Super god oplevelse. De kom og afhentede min bil kl 8.00 vide lavede alt papir arbejde det gik rigtig stærk og de afmeldte min bil indenfor 3timer det syntes jeg er super godt arbejde. Tusind tak for den hurtige service fik en rigtig god skrotpræmie på 5000kr jeg kommer til at bruge dem igen da det er et perfekt stykke arbejde Min bil blev afhentet med det samme efter mit opkald, og da jeg ringede til ”skat”, for at afhøre om mine plader var afmeldt, og det Var de
Virkelig godt og effektivt arbejde, STORT ros herfra Kan roligt anbefales fra min side
God Service
God Service
Vi fik en god pris for vores gamle bil. Vi fik pengene med det samme, og bilen tog de med i samme omgang .Helt igennem god og kanon service
Skrev på deres hjemmeside i går aftes og blev ringet op af Jesper her til morgen og fik en god pris for den gamle bil og lavede en aftale med ham om at han kom og hentede vores gamle bil i dag
Den er nu afhente under 6 timer efter jeg skrev på hjemmesiden og jeg fik mine penge med det samme
Er meget tilfreds med den gode og flinke service jeg har fået
En enormt rar og flink fyr ham Jesper
Vil helt klart anbefale dem Den unge mand vi gjorde handlen med var meget professionel Alt var super perfekt fik hente min bil til den tid der passe mig og fik den afmeld næste dag kan stærkt Anbefales Super service, lynende hurtigt! Opgaven var ikke lige til og nem, et bil skrot firma fra Hvidovre havde forsøgt og kunne ikke magte opgaven, men det klarede Bil-Skrot på den bedste måde!
Bilen stod totalt udbrændt, intet indhold var tilbage inde i kabinen ikke noget bilrat osv. Tre flade dæk, den stod på en svært tilgængelig sti med lygtepæle, græs rabatter, park inventar osv osv.
Ikke så mange dikkedarer de klarede det hele nemt og enkelt.
Tak til jesper som var manden på opgaven!
Jeg ringede til en del
Jeg ringede til en del, for at forhøre min om en skrotpris på min bil, og fik den højeste pris hos Skrotbiler,Vision,dk,A/S, de hentede bilen på det aftalte tidspunkt, og afmeldte nummerpladerne samme dag. Super søde og venlig Auto ophugger de er stats autoriseret motor kontor. Den kan også købes nr.plader. :) Min bil blev afhentet med det samme efter mit opkald, og da jeg ringede til ”skat”, for at afhøre om mine plader var afmeldt, og det VAR DE:)
Virkelig godt og effektivt arbejde, STORT ros herfra :)
Super god firma afmelder nummer plader …
Super god firma afmelder nummer plader med det samme tusind tak for den hurtige betjening Hej, jeg var virkelig bekymret for at jeg ikke kunne finde en skrothandler, der kunne afhente min bil hurtigst muligt, da jeg skulle rejse næste dag og havde akut brug for nogle penge, til ferien! Men heldigvis fandt jeg denne skrothandler, og er virkelig tilfreds, da afhentningen fandt sted indenfor en times tid. Samtidig fik en perfekt pris for min bil! Fik den højeste pris
Jeg ringede til en del for at forhøre mig om skrotpris på bil, og fik den højeste hos Autoskrotning , de hentede bilen på det aftalte tidspunkt og afmelder nummerpladerne.
super søde og venlige forhandler
Direkte svindel
Direkte svindel - fik en henvendelse fra politiet 6 måneder efter jeg havde solgt bilen til skrot. Den var afmeldt, men på en eller anden måde havde den stadig plader på og kørte rundt i mit navn uden forsikring. Satans til svindler. Bagmanden er Necmeddin Degirmenci, bor Reersøgade 18, 3th. Kbh Ø. hvis man skal snakke med ham og det skal jeg