Autosfeerenco Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs een auto gekocht bij Autosfeer & Co. en ik ben erg tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd alle tijd genomen om mijn v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een topbedrijf! Vriendelijk, goed meedenkend naar de wensen van de klant. Duidelijkheid en goede, heldere afspraken, top kwaliteit. Mooie showroom op goede locatie. Een aanrader om een mooie,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kocht in aug. 2024 een Audi RS Q3, zonder te onderhandelen, uit vertrouwen in de service. Binnen 4.500 km al olieservice nodig, en bij 8.000 km begaf een remblok het volledig — levensgevaarlijk. Alles... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aan allen, hierbij wil ik aangeven dat Autosfeer vandaag met succes mijn tweede auto in consignatie heeft verkocht, ditmaal de Range Rover Velar! Top begeleiding van A-Z met goede communicatie! Zee... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforhandler
  2. Bilreservedelsbutik
  3. Brugtvognsforhandler

Skrevet af virksomheden

Bij Autosfeer & Co. hebben we een eenvoudige missie: het creëren van een unieke en plezierige autokoopervaring voor onze klanten. We begrijpen dat de aanschaf van een auto een belangrijke beslissing is, en daarom streven we ernaar om het proces zo moeiteloos mogelijk te maken. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om u te begeleiden, ongeacht of u op zoek bent naar een sportieve hatchback, een gezinsvriendelijke SUV of een luxe sedan. Bij Autosfeer & Co. staat de klant altijd op de eerste plaats. We geloven in open communicatie, transparantie en het opbouwen van langdurige relaties. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Uitmuntende service!

Uiterst vriendelijke jongens met kennis van zaken! Nemen echt de tijd voor jou als klant en niets is teveel gevraagd! Kortom echt een bedrijf om aan te raden!

6. september 2024

Bedankt voor je review!

Uitmuntende service

Afgelopen zaterdag een prachtige bolide aangeschaft bij deze heren super dank jullie wel 🙏
Fantastisch goed geholpen door de heren, uitmuntend vriendelijk en niet vies van vragen beantwoorden en meedenken. Financiering was ook zo rond. Ik kan niets anders zeggen dan dat jullie er een nieuwe klant bij hebben👍
Voor mij geen van Mossel meer😉

31. august 2024

Besvarelse fra Autosfeerenco

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! Fijn om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. We verwelkomen je in de toekomst graag weer bij een nieuwe aankoop, maar voor nu veel veilige kilometers gewenst!

Untrustworthy seller

Untrustworthy seller. I bought a VW Passat car, the seller assured me that the car is 100% free of defects. When the car arrived at my place, I saw that the rear camera did not work, the shock absorbers were broken, the trunk curtain was broken, and there was no hook. Not only that, the mileage on the car was 288k, when the car arrived the mileage on the dashboard was 293K. The seller said that he will contact me and we will solve everything, but after a week he does not pick up the phone and does not respond to emails. Untrustworthy and I advise against buying cars from them as they are liars and cheaters. I have all the proof that I was cheated.

26. august 2024

Besvarelse fra Autosfeerenco

Jammer om te lezen dat u de situatie zo heeft ervaren. Wij willen wel graag aangeven dat het voertuig aan u is verkocht tegen een handelsprijs, waarbij de prijsstelling is afgestemd op de staat van de auto en de gemaakte afspraken rondom de verkoop.

Bij een gebruikte auto, zeker bij een voertuig met een hogere kilometerstand, kunnen er altijd zaken naar voren komen die passen bij leeftijd, gebruik en slijtage. Wij proberen altijd zo transparant mogelijk te communiceren en klanten correct te informeren.

Wij vinden het jammer dat er achteraf een verschil in verwachting is ontstaan. Wij hebben uw melding serieus genomen en betreuren dat dit heeft geleid tot deze beoordeling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij dit autobedrijf! Vanaf het moment dat ik binnenliep, voelde ik me welkom en goed verzorgd. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren. De auto die ik heb gekocht, was in uitstekende staat en de hele koopervaring was soepel en professioneel. Ik zou dit autobedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare plek om een auto te kopen.

28. august 2024

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop beter bij erkende dealer.

1. april 2024

Besvarelse fra Autosfeerenco

Wij kunnen deze ervaring helaas niet plaatsen en hebben geen gegevens kunnen vinden van een klant met deze naam of een aankoop die hierbij aansluit.

Wij staan altijd open voor feedback en helpen klanten graag verder wanneer er daadwerkelijk contact of een aankoop heeft plaatsgevonden.

Oplichters

Tobias Reijnen geeft verkeerde informatie. Als je de auto wil keuren door een derde partij dan wil die jou al te graag van deze gedachte af helpen. Een aankoopkeuring is niet nodig vind Tobias: “Onze auto’s zijn altijd goed”. Maar wanneer je er voor kiest om toch een aankoopkeuring uit te voeren en hieruit naar voren komt dat er wel degelijk iets mankeert aan de auto dan twijfelt Tobias niet om jou borg niet terug te betalen. Ik ben maanden later nog bezig om mijn €1500,- borg terug te krijgen. Koop absoluut niks bij dit bedrijf. Onervaren en onprofessioneel.

2. juli 2024

Besvarelse fra Autosfeerenco

Jammer om te lezen dat u de situatie op deze manier heeft ervaren. Wij willen benadrukken dat wij altijd transparant proberen te handelen en klanten de mogelijkheid bieden om een auto goed te beoordelen voordat een aankoop wordt afgerond.

In deze situatie hebben wij gehandeld volgens de gemaakte afspraken en voorwaarden rondom de reservering en aanbetaling. Wij vinden het belangrijk dat afspraken van beide kanten worden nagekomen.

Wij begrijpen dat een situatie anders kan worden ervaren wanneer verwachtingen niet overeenkomen, maar wij herkennen ons niet in de omschrijving dat wij onprofessioneel of onzorgvuldig zouden handelen.

Wij blijven ons inzetten om onze klanten op een correcte en transparante manier te helpen.

Oprechtste service in Nederland

Na een lange zoektocht voor het vinden van een nieuwe auto had ik de hoop bijna opgegeven totdat ik de mannen van Autosfeer & Co. tegenkwam. Klantgericht, eerlijk, behulpzaam en kwalitatief. Een ervaring als deze kan en zal ik iedereen aanraden. Ik kon zelf maar niet de stap zetten om een auto aan te schaffen, maar dankzij de garantiemogelijkheden, goede foto’s, eerlijke en transparante informatie en nog veel meer bij Autosfeer & Co. is het het allemaal waard om uiteindelijk met alle plezier in je nieuwe auto te rijden. Ongekende service, ik weet waar ik in de toekomst weer moet zijn. Bedankt!

24. juli 2024

Opgelicht

Ik had een auto bij hun gehaald, maar er zat een klepje aan de achterkant van de auto los. Dus zou ik de auto weer brengen bij ze, zodat ze het konden maken, maar ik mocht er van hem niet bij zijn! Uurtje later komen ze terug met de auto, zie ik allerlei vlekken en krassen op de bumper en zit de bumper aan de achterkant meer los, dan het eigenlijk zou zijn. Ze hebben de bumper veranderd! Pas op met auto’s halen bij hun!

19. juli 2024

Besvarelse fra Autosfeerenco

Wij vinden het jammer dat u de situatie op deze manier heeft ervaren. Wij nemen klachten van klanten serieus en proberen altijd zorgvuldig met voertuigen en klanten om te gaan.

Wij willen hierbij wel aangeven dat deze kwestie destijds juridisch is beoordeeld en dat de uitspraak in deze zaak in ons voordeel is uitgevallen. Uiteraard respecteren wij dat u uw eigen ervaring anders heeft beleefd, maar vinden wij het belangrijk dat ook deze kant van het verhaal wordt meegenomen.

Wij blijven ons inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en transparant te handelen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn hier goed geholpen

We zijn hier goed geholpen. Bedankt voor het informatieve gesprek m.b.t. auto historie en het de begeleiding van het verkoop. Absoluut een aanrader als je met vertrouwen een auto wilt kopen. Bij deze vriendelijk bedankt voor de service. Tot bij de volgende aankoop!

9. maj 2024

Uitstekende Service en Gastvrijheid

Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij Autosfeer en Co. De eigenaars van het bedrijf zijn buitengewoon gastvrij, attent en professioneel. Ze namen de tijd om mijn wensen te begrijpen en hebben me geholpen bij het vinden van de perfecte auto die aan al mijn behoeften voldeed. Hun toewijding aan klanttevredenheid is duidelijk merkbaar in elke interactie. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Autosfeer en Co en zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en uitstekende klantenservice.

5. april 2024

Service is top

Een auto gekocht bij hen en ik ben enorm tevreden over de service. De verkoper was niet opdringerig en dacht mee. Mijn auto werd netjes opgeleverd. De zaak is mooi,schoon en verzorgd. Als je binnenloopt krijgt je gelijk t gevoel van luxe, een ervaring die je niet zo gauw bij andere autodealers vindt.

23. marts 2024

Besvarelse fra Autosfeerenco

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.