AutoScout24 Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wordt slecht geluisterd naar FRAUDE melding moet zelf controleren of aanbieder weer actief. VOOR WIE EEN HARLEY DAVIDSON TRIKE ZOEKT LET OP!!!!!!!!! DE ADVERTENTIE VAN EEN BLAUW / WITTE TRIKE BJ 201... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters site van de bovenste plank, hier haal je echt het buitenlads crapuul op uw nek , wegblijven van autoscout. Contact en hulp werkt voor geen meter, amateurs, er zijn andere betere sites! Ze... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je je auto wilt verkopen moet je hier NIET zijn. Wat een oplichters! Advertentie voor ruim 30 euro, maar totaal onvindbaar. Na 2 weken nagenoeg geen views gekregen. Via Facebook of Marktplaats vee... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rare website, ik reageerde op een aangeboden land rover. Toen ik vroeg of ik kon komen kijken en of die contact kon opnemen kreeg ik eerst te horen dat ik 24 uur moest wachten. Zo konden 3 andere... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilsalg
  2. Internetserviceudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Europa’s online auto marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands auto's. Altijd 1,8 miljoen occasions online bij AutoScout24!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Autoscout 24 is van 10/10 naar 0/10…

Autoscout 24 is van 10/10 naar 0/10 gezakt!
het wordt tijd voor concurrentie!

Bij het aanmaken van een verkoopartikel voor een 2dehands wagen wordt gewoonweg de advertentie
simpelweg verwijderd! Advertentie plaatsen is mislukt wegens veiligheidsredenen :D! Ik hoor enkel en alleen nog maar klachten over autoscout24!

Voor mij geen autoscout meer ! salu en de kost

13. marts 2023

AFZETTERIJ !

Wij zijn 5 jaar geleden gestart rond de 200 euro voor 10 auto's te adverteren!

NU BETALEN WIJ 640 euro per maand ! Dit is pure afzetterij ! Elk jaar komen er prijsstijgingen, Ik hoop dat er rap concurentie komt !! want deze monopolie mag niet blijven duren!

AAN DE PARTICULIEREN ! kijk op 2dehands of markplaats en geef minder aandacht aan autoscout24

18. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Time bandit, pure beroving van tijd

Autoscout is typisch zo'n bedrijf dat mij nog 4000 euro administratie kosten moet betalen, vanwege:
- valse beloften
- onduidelijke richtlijnen
- tijdverspilling
- onverschillige bedrijfsvoering
- nalatigheid
Na 40 uur typen, fotograferen, wachtwoorden en bevestigen is er nog steeds geen resultaat en advertentie. Het is de ondermijning van rijdend Nederland en voor alle energie en tijd die je erin steekt komt er frustratie en zero result uit. Doe het niet. Skip this maffia.

1. februar 2023

Schandalige zoekmachine

Schandalige zoekmachine. Gedrag wordt bepaald door de auto leverancier met hun aanbod.
Dezelfde auto op meerdere plekken. Lijkt een groot aanbod, maar gewoon bedrog.
De gesorteerde prijs is veelal niet de juiste als je wilt betalen zonder financiering. Foei.

26. januar 2023

Waardeloos

Waardeloos, kan als particulier geen advertentie meer online krijgen. Eigenlijk net zo slecht als mobile.de je krijgt alleen mail dat er interesse is maar je via hun eigen mail moet beantwoorden....als je dan mailt via de site krijg je geen antwoord meer. Weg met die autoscout.

18. januar 2023

Ronduit schandalig

Ronduit schandalig. Elk jaar komt er een veel te hoge prijsverhoging terwijl er amper klanten contact opnemen via hun website. Pas op er worden ook maandelijks extra kosten gebracht op uw maandelijkse factuur. Laat u niet vangen door deze praktijken!

4. januar 2023

Oplichters

Oplichters. Zeer duur, rekenen steeds onterecht extra kosten aan zonder voorafgaande in kennisgeving. Overgenomen door Amerikaanse hedgefond en sindsdien alleen maar uit op winstmaximalisatie op welke manier dan ook. Enige manier is deze site boycotten en overstappen naar tweedehands.be zoals ze in Holland hebben gedaan, om de prijzen terug op een correcte niveau te krijgen.

17. november 2022

Betreft autoscout24 express verkoop

Betreft autoscout24 express verkoop , ze bepalen zogezegd uw prijs bij mij was het tussen 8994 en 11108 euro. Je meld je aan bij een garage dat met hun samen werkt . Deze garage neemt foto's en plaats het op een verkoopsite van handelaars . ( Dat heeft mijn garage ook gedaan ) , na 15 min weet u uw prijs in mijn geval 8100 euro . ( deze prijs had ik al van mijn garage op papier ) , totaal waardeloos en misleidend ( zoals verwacht ) van autoscout 24. Geen enkele meerwaarde . Met vriendelijke groeten Jan

7. december 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Belkytrade

Gisteren een audi A3 gekocht. Kris is een zeer correcte verkoper met degelijke transparante wagens van top merken. Zijn service na verkoop is ongezien. Mijn volgende wagen zal van hem komen.

4. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onmogelijke site om mee te werken

Onmogelijk om een advertentie online te krijgen. Na elke bewerking wordt de advertentie inactief en duurt het een eeuwigheid voordat deze weer door het "controle proces" heen is. Onmogelijke site om mee te werken

24. november 2022

Inactieve advertentie

Na het maken van een advertentie veel moeite moeten doen om de advertentie actief te krijgen. Er word vermeld dit op de website te doen wanneer dit niet lukt maar dit heeft mij geen steek verder gebracht. Advertentie is tot op heden niet online te krijgen.

22. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Site zit vol met oplichters!

In 1 woord waardeloos. Heb op 10 verschillende advertenties gereageerd en 8 x krijg ik onderstaande reactie van exact dezelfde persoon:

"Bedankt voor je interesse in mijn auto. Uiteraard staat de auto nog steeds te koop. Zoals u op de foto's kunt zien, ziet de auto er perfect uit zonder enige esthetische of mechanische problemen. Ik heb er geen ongelukken of andere problemen mee. Alle apparatuur werkt naar behoren, geen verborgen gebreken.
Ik wacht op uw antwoord als u nog steeds geïnteresseerd bent om de auto te kopen. Als het mogelijk is, schrijf me dan alsjeblieft terug in het Engels."

Heb deze vorm van oplichting ook bij autoscout gemeld maar krijg geen enkele reactie.

13. juli 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een belachelijk slecht systeem…

Wat een belachelijk slecht systeem heeft Autoscout24. Ik ben al meerdere weken (nee geen dagen; WEKEN) bezig om een advertentie online te houden waar ik nota bene voor betaald heb!

Bij het plaatsen van een advertentie lijkt deze de eerste keer na een controle van enkele minuten online te komen. Indien je een half uur later terug bij 'mijn advertenties' kijkt, zie je de melding "... wij controleren uw advertentie". Deze melding blijft vervolgens uren aan een stuk staan. In de afgelopen 3 weken dat ik mijn auto probeerde te verkopen heeft deze slechts 20% van de periode effectief op het platform gestaan.

De supportafdeling is daarbuiten onbereikbaar. Er wordt niet (of na 6 dagen) geantwoord op berichten en e-mails. Toen ik het meegegeven nummer probeerde te bereiken, zei de geautomatiseerde stem dat 'het kantoor uitzonderlijk gesloten was'.

Auto staat sinds vandaag op een bekende andere website, er is een afspraak gemaakt met een koper om morgen de auto op te halen. Conclusie: AutoScout24 is een tumor op het web, ga voor een gezond systeem en laat AutoScout24 maar stuk gaan.

15. maj 2022