AutoScout24 Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wordt slecht geluisterd naar FRAUDE melding moet zelf controleren of aanbieder weer actief. VOOR WIE EEN HARLEY DAVIDSON TRIKE ZOEKT LET OP!!!!!!!!! DE ADVERTENTIE VAN EEN BLAUW / WITTE TRIKE BJ 201... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichters site van de bovenste plank, hier haal je echt het buitenlads crapuul op uw nek , wegblijven van autoscout. Contact en hulp werkt voor geen meter, amateurs, er zijn andere betere sites! Ze... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je je auto wilt verkopen moet je hier NIET zijn. Wat een oplichters! Advertentie voor ruim 30 euro, maar totaal onvindbaar. Na 2 weken nagenoeg geen views gekregen. Via Facebook of Marktplaats vee... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilsalg
  2. Internetserviceudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Europa’s online auto marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands auto's. Altijd 1,8 miljoen occasions online bij AutoScout24!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Rare website

Rare website, ik reageerde op een aangeboden land rover. Toen ik vroeg of ik kon komen kijken en of die contact kon opnemen kreeg ik eerst te horen dat ik 24 uur moest wachten. Zo konden 3 andere autogarages een soort gelijk aanbod doen …? Ik kan zelf ook zoeken denk ik.. vervolgends 24 uur later 3 totaal andere auto’s van garages aangeboden. En ik kon geen direct contact krijgen.
Weer een mooi voorbeeld van hoe digitaal contact maken de hele onderhandeling onklaar kan maken.

Ik ben vervolgens via marktplaats verder gegaan en daar ruimschoots goed en normaal werd behandeld.

Tis geen pakkie boter wat je koopt, beetje service en klantgerichtheid mag wel.

17. oktober 2025

Oplichters actief

Let op! Er zijn oplichters actief op autoscout24. Ik heb een aanbetaling gedaan op een motor en deze leek betrouwbaar met copy van identiteitsbewijs, gegevens van voertuig (kentekenbewijs, eigendomspapieren etc). Tijdens onze afspraak was alles verdwenen. Telefoonnummer, Gmail account enzovoort. Dus let op. Ook al is het nog zo overtuigend. Ik kan niemand bereiken op autoscout24. Heel bijzonder.

19. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was super tevreden over de service.

Ik was super tevreden over de service.
Heel vriendelijk en betrouwbaar!!
Niet wetende dat Ik teveel geld had gegeven
De verkoper gaf dat bedrag wat te veel was eerlijk terug. Dankjewel voor u eerlijkheid
Dankjewel voor de prachtige auto die u mij heeft verkocht super tevreden der mee.

18. august 2025

Gevoel van oplichting

Na het plaatsen van een verkoop advertentie kreeg ik een SMS je met verzoek om meer info. Daarbij een link naar NRA24.nl voor een kenteken check. Kosten € 29,95. Dit is een zelfde rapport als bij kenteken check kosten € 9,95 Opgestuurd geen reactie meer. Wel is de advertentie ongevraagd verwijderd bij autosport24

11. august 2025

Oplichters !

Oplichters !
Op locatie geweest bij een dealer maar klopt echt helemaal niks van, ze zouden zogenaamd tussen de 6000 en 7000 betalen en dat is natuurlijk nooit hun plan geweest ben daar voor Jan ** heen gereden .

9. juli 2025

Poging tot oplichting via Autoscout24 advertentie

Gisteren een advertentie gezet op AutoScout24 om mijn auto particulier te kunnen verkopen.
Al snel een reactie gekregen van ene meneer Jürgen Bauriedl uit Duitsland. Dat zag er in eerste instantie serieus uit o.a. door het toesturen van een kopie van zijn paspoort, maar dat bleek een (redelijke professionele) poging tot oplichting te zijn.

Toen ik het niet meer vertrouwde kon ik gelukkig via internet de gegevens van zijn woonadres en werkplek achterhalen en heb ik hem nog net op tijd kunnen bellen om te checken of hij wel de koper van mijn auto was, maar het bleek dat hij al een jaar lang last heeft van identiteitsfraude.

De poging tot oplichting bestaat er uit dat er op een gegeven moment een document goedgekeurd moet worden waarin, naast de koopprijs van de auto ook de kosten van het transport aan mij zouden worden overgemaakt. Deze kosten moet de verkoper (ik dus) dan wel vooruit betalen aan de transporteur, waarna de totale koopprijs met kosten wordt vrijgegeven.

Als je niet goed oplet betaal je dan wel die kosten (in mijn geval € 495,-), maar aangezien de koopsom (+ kosten) nooit wordt overgemaakt ben je dat geld dus wel kwijt.

In mijn geval zou het geld door de RBC (Royal Bank of Canada) worden overgemaakt en was dat voor mij 'de rode vlag'. Stink er dus niet in!

16. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mails komen nooit aan bij de verkoper

Mails komen nooit aan bij de verkoper. Dat heb ik zelf effectief vastgesteld door via een mailbox A te reageren op mijn eigen zoekertje dat ik plaatste via mailbox B. Ik krijg wel in mailbox A een kopie van mijn aanvraag, maar bij mailbox B komt die nooit aan. Het is dus zinloos om hier zoekertjes te plaatsen.

19. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gratis advertentie

Gratis advertentie

Ik heb een advertentie geplaatst voor mijn BMW, gratis en voor niets. Waar andere bedrijven bij plaatsing een prijs willen kan het hier gratis. De verkoop functie geeft een hogere prijs bij dealers omdat je al een geschatte verkoopprijs krijgt. Dit geeft je net wat extra info, ik raad deze site aan.

6. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na het plaatsen van een advertentie op…poging tot oplichting

Na het plaatsen van een advertentie op AutoScout24 gelijk benaderd door Norbert Peter Schwanitz uit Sooden-Allerdorf. Dld. Vervalste ID.Mail ontvangen van Citizens Bank met een SW bankrekening nr om de storting van koper te bevestigen gelijk politie NL en Dld gebeld. Persoon bestaat niet ID is vervalst. Aangifte gedaan wegens poging tot oplichting.
AutoScout24 gebeld en die reageren idd heel laconiek.

13. januar 2025

Onzin pakketten

Onzin. Die pakketten die je aanschaft voor betere zichtbaarheid werken niet en ze nemen niet eens de moeite om uitleg daarover te geven en factuur te sturen.

5. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben een privé verkoper en ik wil…

Ik ben een privé verkoper en ik wil enkele van m'n oldtimers verkopen. nu blokkeren ze me omdat ik teveel auto's zou verkopen en professioneel zou zijn... ik heb dit jaar de de auto van m'n dochter verkocht, die van m'n baas, en wil nu twee oldtimers van mezelf verkopen.... dat is te veel

12. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.