Svært dårlig opplevelse – lite respekt for kundens tid
Startet med en dårlig utført jobb der jeg ønsket de rettet opp i feilen. Etter utallige forsøk på å få kontakt fikk jeg endelig timeavtale. Jeg leverte bilen min til dette verkstedet og opplevde dessverre en svært frustrerende prosess. Bilen ble stående hos dem i mange timer uten at noe reelt arbeid ble utført. I mellomtiden gikk jeg glipp av arbeidstid, og helgen min ble også vanskeligere fordi jeg var uten bil.
Det som gjorde opplevelsen enda mer frustrerende var manglende informasjon underveis. Jeg satt igjen med følelsen av at tiden min ikke ble tatt på alvor, og at saken ikke ble håndtert profesjonelt. Daglig leder var vanskelig å få tak i, og det var ikke før jeg hadde politiet på tråden at jeg fikk lov til å gå i bilen og hente tingene mine så jeg kunne dra tilbake på jobb.
Selv om jeg til slutt fikk en form for kompensasjon, oppveier ikke det for den dårlige opplevelsen og tiden jeg mistet.
Jeg forventer bedre kommunikasjon, bedre organisering og mer respekt for kundens tid fra et profesjonelt verksted. Dette er dessverre ikke et sted jeg kan anbefale basert på min erfaring.
Synd å se de har fått rapportert/fjernet alle negative kommentarer på google, og at det nå er tilbakemeldinger fra familie,venner og fake kontoer som står med strålende anmeldelser.