AutoPartner - Solbjerg Biler Anmeldelser

Solbjerg Hovedgade 19, 8355 Solbjerg, DK

Lejede både alm. bil og kassebil hos Auto Partner. Priserne er sindssygt gode: 175 kr for en lille bil og 250 kr for kassebil. Bilerne var i rigtig god stand, rene, velholdte og alt virkede som det... Se mere

Har været forbi 2 gange inden for relativt kort tid, første gang til skift af forrude, og efterfølgende til lapning af et punkteret bagdæk. Dækket blev lappet imens jeg ventede, samme dag, og forruden... Se mere

Her er der ikke noget der er for stort eller småt, her er ingen sure miner selv og jeg skiftede værksted for snart et år siden på grund af køb af ny bil, føler jeg mig stadig velkommen de klarer det... Se mere

De har altid været supergode til at hjælpe, når jeg har ødelagt et eller andet. Fordi jeg selv skulle prøve at lege mekaniker! Ingen dømmende blikke eller spydige kommentarer 😅 Så de får kun 5 s... Se mere

1. nr. 6 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 4 af de 18 bedste virksomheder i Automekaniker
  3. nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

• Solbjerg Hovedgade 19, 8355, Solbjerg, Danmark

• 86927800

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

2.898 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skift af vinterdæk fin oplevelse

Hurtig og effektivt arbejde

28. maj 2026

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du havde en fin oplevelse med skift af vinterdæk, og at arbejdet blev udført hurtigt og effektivt.

alrid som aftalt

Altid til aftalte tid, kvalitet og pris

26. maj 2026

Hej John

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du altid oplever, at aftaler om tid, kvalitet og pris bliver overholdt.

Alt er godt

Alt er godt, men hvorfor mindst 10tegn ?

18. maj 2026

Hej Geert

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at alt er godt.

Hurtig og god service

Hurtig og god service, venligt personale

12. maj 2026

Hej Kari

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og god service, og at vores personale var venligt.

Kathrine fra AutoPartner

De var så i møde kommende og kunne fine…

De var så i møde kommende og kunne fine tid med det samme.
Opgaven blev løst samme dag og deres priser er virkelige fine.

13. maj 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du blev mødt med imødekommenhed, hurtigt kunne få en tid, og at opgaven blev løst samme dag. Vi er også glade for, at du var tilfreds med prisen.

Sommerdæk

Hurtig og godt arbejde

15. maj 2026

Hej Grethe

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtigt og godt udført arbejde i forbindelse med skiftet til sommerdæk.

Flinke mennesker.

Flinke mennesker.
Arbejde færdig til tiden

7. maj 2026

Hej Erik

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du blev mødt af flinke mennesker, og at arbejdet blev færdigt til tiden.

Ingen nævnt ingen glemt

Prisen og god service

8. maj 2026

Hej Micheal

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med prisen og den gode service.

Kathrine fra AutoPartner

God, flexible og venlig service.

7. maj 2026

Hej Anne Marie

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede god, fleksibel og venlig service hos os.

Jeg havde en forsikringsskade

Jeg havde en forsikringsskade, som blev håndteret professionelt og hurtigt. Tak :-)

11. maj 2026

Hej Tina

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at din forsikringsskade blev håndteret professionelt og hurtigt.

Kathrine fra AutoPartner

Solbjerg biler overholder alle aftaler…

Solbjerg biler overholder alle aftaler til tiden og leverer fint arbejde.

11. maj 2026

Hej Thorkil

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at alle aftaler blev overholdt til tiden, og at du var tilfreds med det udførte arbejde.

Alt var som aftalt.

Alt var som aftalt.

5. maj 2026

Hej Preben

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at alt var som aftalt.

God service. Alt ok.

6. maj 2026

Hej Jørn

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede god service, og at alt var i orden.

Kathrine fra AutoPartner

!Super billig og professionel biludlejning – top service!

Lejede både alm. bil og kassebil hos Auto Partner. Priserne er sindssygt gode: 175 kr for en lille bil og 250 kr for kassebil. Bilerne var i rigtig god stand, rene, velholdte og alt virkede som det skulle.
Dokumentation kom lynhurtigt på både SMS og mail, og personalet var virkelig flinke og hjælpsomme hele vejen. Ingen overraskelser, ingen skjulte gebyrer – bare ægte god service.
Kan varmt anbefales hvis du skal bruge en bil uden at blive flået. 5 stjerner

1. maj 2026

Jeg og min bil får altid god og venlig…

Jeg og min bil får altid god og venlig behandling.

20. april 2026

Hej Tove
Tak for din anmeldelse😊
Det er dejligt at høre, at både du og din bil altid får god og venlig behandling.
Kathrine fra AutoPartner

Arbejdet udført som aftalt og til…

Arbejdet udført som aftalt og til aftalt tid. Alt fungerede, uden lysende alarm lamper! Kontakten til firmaet var respektfuld og professionel.

24. april 2026

Hej Ingrid

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at arbejdet blev udført som aftalt og til tiden, og at alt fungerede som det skulle. Vi er også glade for, at du oplevede kontakten som respektfuld og professionel.

Hurtigt og effektivt

Bilen lækkede bremsevæske, så det skulle gå stærkt, og det gjorde det også. Ind samme dag, og tilbage et par dage senere efter. Prisen rimelig og lånebil inklusive. Alt er godt... :-)

25. april 2026

Hej Claus

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp med det samme, og at hele forløbet med reparation, pris og lånebil fungerede godt for dig.

Altid hurtige.

Altid hurtige.

23. april 2026

Hej Erling

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever, at vi altid er hurtige.

17. april 2026

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede super service.