AutoPartner - J. Sühler Eftf. ApS Anmeldelser

Rjukanvej 1, 4900 Nakskov, DK

Torsdag D.28/10 punkterede jeg på lynvisit på Lolland , klokken var 15.15 hvor jeg opsøgte Auto Partner Nakskov , jeg blev rigtig godt modtaget trods tidspunktet (lige før fyraften) sagde indehaver” h... Se mere

Jeg får altid et rigtig godt besøg Hos Sühler Nakskov Jeg er helt tryg ved at aflevere min Corsa til dækskif, eftersyn mm Når man er blevet alene, og bilen bare er, noget som skal starte, så er de... Se mere

Undervognsbehandling. De kom og hentede bilen til aftalt tid og leverede den tilbage igen, som aftalt. De ringede inden de kom, som jeg havde bedt om, så alt var fint. Selve undervognsbehandlingen h... Se mere

Jeg er tilfreds med værkstedet, de udføre et godt arbejde. Personalet er altid behjælpelig Der bliver gjort meget fint arbejde, jeg føler mig tryg

1. nr. 6 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 4 af de 19 bedste virksomheder i Automekaniker
  3. nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

2.932 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Perfekt såvel fagligt som personligt

Perfekt såvel fagligt som personligt

26. juli 2025

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse – kort, præcist og virkelig motiverende.

Det glæder os, at du oplever både det faglige og det menneskelige som i top. Det er netop balancen mellem de to, vi stræber efter hver dag.

En god og professionel service

En god og professionel service

25. juli 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede både god og professionel service – det er netop det, vi stræber efter at levere hver gang.

Sofie fra AutoPartner

Bilen blev ordnet i min ferie

Bilen blev ordnet i min ferie, og var klar da jeg kom hjem igen

26. juli 2025

Hej Inge-Lise

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at vi kunne ordne bilen, mens du holdt ferie – og at den stod klar, da du kom hjem. Det er netop sådan, vi gerne vil gøre det: nemt, bekvemt og uden besvær.

Hej Laurs

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du oplevede både hurtig reparation og betjening.

Det er sådan, vi gerne vil have det til at fungere: effektivt, ordentligt og nemt.

Mange sommerhilsner - og god weekend 😊

Service i top

Vi blev ekspederet af Allan, virkelig en rar fyr og han tog hånd om vores problem med det samme.
SÅ Go service, kommer helt sikkert igen👌💪

15. juli 2025

Hej Lisbet

Tusind tak for din anmeldelse – og for den store ros!

Vi giver den straks videre til Allan, som helt sikkert bliver glad for at høre, at du følte dig godt taget imod og hurtigt hjulpet. Vi glæder os allerede til at se dig igen.

Hurtig og meget venlig ekspedition

Hurtig og meget venlig ekspedition

14. juli 2025

Hej Ingelise

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede en både hurtig og venlig ekspedition – det er netop sådan, vi gerne vil tage imod vores kunder hver gang.

Godt arbejde

Godt arbejde, venligt personale

26. juni 2025

Hej Käthe

Tak for din fine anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du lægger mærke til både vores arbejde og den måde, vi møder folk på. Det betyder meget for os.

Hej Jonna,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget, at du oplever både venlighed og hjælpsomhed hos os.
Vi går op i at møde folk i øjenhøjde – og det er skønt, at det kan mærkes.

Sofie fra AutoPartner ☀️

Tillidsfuldt værksted

Tillidsfuldt værksted, laver hvad der aftales.
Overslag på pris og ydelse bliver overholdt.
Venlighed og imødekommenhed.

11. juni 2025

Besvarelse fra AutoPartner - J. Sühler Eftf. ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget, at du oplever os som et tillidsfuldt værksted, hvor både aftaler og overslag bliver holdt.
Vi ved, at ærlighed og imødekommenhed er mindst lige så vigtige som det, vi laver under motorhjelmen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at hjælpe dig igen ⭐

Flink og god service

Man føler sig velkommen og i gode hænder

3. juni 2025

Hej Sylvester,

det er rigtig dejligt at høre, at man føler sig velkommen og tryg!

Vi glæder os til dit næste besøg,

venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Altid fin og venlig betjening

Altid fin og venlig betjening, og bilen er i orden når vi får den tilbage.

13. maj 2025

Hej Dorrit,
Tusind tak for din anmeldelse – og for de varme ord! 🙏
Det betyder meget for os, at du oplever venlig betjening, og at bilen altid er i orden, når du får den tilbage – det er sådan, det skal være.

Vi glæder os til at se dig og bilen igen!

God kundeservice

10. april 2025

Hej Karina,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede god kundeservice – vi gør os altid umage for at give en tryg og personlig oplevelse.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen.

Hej Bjarne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet god betjening og tydelig information om arbejdet – det er netop sådan, vi ønsker at drive værksted: åbent, ærligt og med kunden i centrum.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen.

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har oplevet god og hurtig service hos os – det er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen en anden gang.

Service

God orientering om hvad der blev lavet

20. marts 2025

Hej Marianne,

det er rigtig godt at høre.

Vi sætter pris på din anmeldelse og håber på, at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Hurtigt og god service søde og rare…

Hurtigt og god service søde og rare medarbejdere

13. marts 2025

Hej Calle,

dejligt, at du fik en hurtig og tilmed god service - og at du blev mødt af søde og rare medarbejdere.

Vi håber, at kunne byde dig velkommen en anden gang 💙

Hej Torben,

det er rigtig godt at høre 😁

Tak for din anmeldelse - vi håber, at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Hurtig præcis service

24. februar 2025

Hej Margit,

det er rigtig godt at høre.

Vi sætter pris på din anmeldelse og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang,

Hele forløbet

Som sædvanlig en særdeles fin behandling, både hvad angår modtagelse og afhentning - Blev orienteret om bilens tilstand og hvad der var blevet lavet for at bringe den i orden, inden betaling.

19. februar 2025

Hej Jørgen,

det er en fyldestgørende anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse :)

God dag,