AutoPartner - Hals Auto A/S Anmeldelser

Bygmestervej 4, 9370 Hals, DK

Jeg har brugt værkstedet før. Jeg skulle have lavet et stort service og valgte selvfølgelig Hals Auto. Der gik desværre lidt koks i kommunikationen og ikke alle materialer var i tråd med det bilmærke... Se mere

Mit siderudehejs var gået i stykker. Fik et nyt på. Da det var monteret og inderstykket af døren var monteret igen, så prøvede mekanikeren igen at rulle sideruden op og ned. Han var ikke tilfreds,... Se mere

Hurtig aftale. Meget kompetent arbejde. Pris der i høj grad matcher kvaliteten. Vi kan på det kraftigste anbefale Hals Auto.

Super hurtigt og effektivt udført arbejde:) Første henvendelse på website - opringning fra værksted næste dags morgen og præcist overholdt aftale om afhentning af havetraktoren:) Reparation udført... Se mere

1. nr. 6 af de 60 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 4 af de 19 bedste virksomheder i Automekaniker
  3. nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

• Bygmestervej 4, 9370, Hals, Danmark

• 98251008

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

2.996 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mit siderudehejs var gået i stykker.

Mit siderudehejs var gået i stykker.
Fik et nyt på.
Han var ikke tilfreds, så indersiden af døren blev igen afmonteret og så justerede han tingene endnu engang. Så var det til sidst 100% i orden. Prof. arbejde og indstilling til sit arbejde.

16. september 2025

Tak for din anmeldelse 🙂

Hvor er det dejligt at høre, at arbejdet blev udført så grundigt, og at alt endte helt perfekt. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores mekanikers professionalisme!

God betjening👍

God betjening og hurtigt færdig.

10. september 2025

Hej Ulla

Tak for din anmeldelse 🙂

Dejligt at høre, at du oplevede god betjening og hurtig færdiggørelse af arbejdet!

God kundeservice

9. september 2025

Hej Leif

Tak for din anmeldelse 🙂

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service!

Tillid

Som sædvanlig en god følelse at have sin bil hos Hals Auto mht service el reparation. Stor tilfredshed fra vor side. Vi har absolut stor tillid til Hals Auto.

19. august 2025

God og grundig service

God og grundig service, vi føler os altid godt behandlet. Klar anbefaling fra os.

20. august 2025

Besvarelse fra AutoPartner - Hals Auto A/S

Hej med jer fra Bo-service :)

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – og for anbefalingen.

Det glæder os, at I altid føler jer godt behandlet, og at I oplever både god og grundig service. Vi sætter stor pris på jeres tillid.

Mange hilsner

Og rigtig god weekend!

Rigtig god service

Helheds indtrykket og servicen

1. august 2025

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft et godt helhedsindtryk og oplevet god service hos os – det er netop det, vi ønsker at levere hver gang.

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord.

Det glæder os, at du oplever os som både flinke og kompetente. Det er lige præcis sådan, vi ønsker at møde vores kunder.

Sofie fra AutoPartner

Fantastisk service og flot arbejde med…

Fantastisk service og flot arbejde med nogle meget venlige og hjælpsomme medarbejdere, så 5 store stjerner herfra 😃😃

23. juli 2025

Hej Tommy

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for de 5 store stjerner!

Det betyder rigtig meget for os, at du oplevede både flot arbejde og venlig, hjælpsom service. Vi giver rosen videre til hele holdet.

God weekend og mange sommerhilsner
Sofie fra AutoPartner

God serveres dygtig mekanikere god…

God serveres dygtig mekanikere god priser

30. juni 2025

Besvarelse fra AutoPartner - Hals Auto A/S

Tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på de pæne ord.

Det glæder os, at du oplever både god service, dygtige mekanikere og fair priser. Det er lige præcis den kombination, vi stræber efter hver dag.

Sofie fra AutoPartner

Et værksted jeg har tillid til

Jeg har stor tillid til Martin og co.
Altid hurtig og god service
Meget hjælpsomme og venlige🤩

16. juli 2025

Hej Majbritt

Tak for din flotte anmeldelse – og for tilliden.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har tillid til Martin og holdet. Hurtig, hjælpsom og venlig service er netop det, vi går efter – hver gang.

Sofie fra AutoPartner

De gør et rigtig flot arbejde

De gør et rigtig flot arbejde, til fornuftig pris.

8. juli 2025

Hej Laurids

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplever arbejdet som flot udført og prisen som fornuftig – det er netop den kombination, vi altid stræber efter.

hurtig tid

hurtig tid, sød og i modekommende personale, hurtig og tilfredsstillende udførsels af opgaven, og til en rigtig fin pris

25. juni 2025

Hej Pernille,

det er skønt at høre, at du hurtigt fik en tid og at du er tilfreds med det udførte arbejde - og tilmed prisen derpå.

Tak for at dele din oplevelse,

mange sommerhilsner Sofie fra AutoPartner ☀️

Tak for en venlig og god betjening.

Tak for en venlig og god betjening.
Det gælder både når vi benytter værkstedet og vaskehallen.
MVH
Bent Sloth

24. juni 2025

Hejsa Bent,

vi er bare glade for at høre, at du er tilfreds med både værkstedet og vaskehallen.

Vi ønsker dig en dejlig sommer ☀️

Mange sommerhilsner Sofie fra AutoPartner

24. juni 2025

Hej Ove,

det er rigtig godt at høre. Vi ønsker dig en god sommer ☀️

Mange sommerhilsner Sofie fra AutoPartner

service

fantastisk service

26. juni 2025

Hej Christina

Tusind tak for din anmeldelse – kort og godt, og lige til at blive glad af!

Vi er så glade for, at du oplever vores service som fantastisk. Det er lige præcis det, vi går efter.