Super god og venlig service, informativ og priser der er til at betale. Vi har fundet vores nye faste mekaniker Holbæk. .
Min bil brød sammen på vej til Jylland, og jeg havnede i Holbæk halv desperat. Jeg efterlod derfor min bil hos EP Auto og blev udstyret med en lånebil. Selvom klokken var over 18 kiggede han straks p... Se mere
Hurtig service og ventetid hos EP auto helt igennem fair pris… venlig betjening af personale ! Føler sig tryg hele vejen igennem . Har også haft brug for hurtig besøg ind imellem og oplever imødeko... Se mere
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Samsøgade 2F, 6700, Esbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super service. Meget forståelig og hjælpsom personale. Har haft bil til service før syn - god pris og hurtig reaktionstid! Tak og på gensyn 👍
Dejligt sted!
Har fået lavet kobling ved jer.
God service, god fast pris, hurtig betjening af bilen. Nem og overskueligt med jeres sms system. God betjening ved afhentning af bilen og virker som der er en rigtig dejlig stemning ved jer. Trygt og dejligt! 😊
Service i verdens klasse. Selvom mange tinge skulle laves var den allerede klar dagen efter.
God behandling.
Aftaler holdes.
En fair pris.
Vil klart bruge værkstedet igen.
Bilen skulle bare til service. Trods travlhed fik vi alligevel en tid. Emil opdager at der er en mislyd ved knastkæden og undersøger det nærmere. Det viser sig at kæden er blevet slap. Trods fuldt booket værksted, skilles motoren af og en ny kæde sættes på. Dette lader sig kun gøre fordi der arbejdes efter fyraften. Vi er meget taknemmelige. Kommer helt sikkert igen.
De bedste anbefalinger herfra til EP Auto.
Flot og hurtigt arbejde. Venlig og imødekommen betjening. Kan kun anbefales.
Jeg er meget tilfreds med mine 2 besøg hos E P auto. Jeg fik dem anbefalet af en god ven.
De har en billig time pris, men moderne værksted og kompetente mekanikere.
Jeg fik bl.a. sporet min Mazda, efter skift af adskillige undervognskomponenter, og den kørte snor lige. Rattet stod dog en anelse skævt. Da jeg gjorde dem opmærksom på det rettede de fejlede uden yderligere spørgsmål.
Kommer helt sikkert til dem næste gang.
Gode priser - hurtig betjening - og smil fra Emil😊. Får mine anbefalinger👍👍👍
Har stor tillid til E P Auto, får altid god service og behandling.
Mogens Sørensen
Der kom en mærkelig lyd fra min bil så kontaktede dem og fortalte situationen. Min sædvanlige mekaniker var på ferie og lyden var slem så det var rart de kunne tage imod mig med det samme. Fortalte ham jeg troede det var udstødningsrøret så han løftede bilen og fortalte mig den var som den skulle være men han kunne se den ramte noget andet så han satte noget “tyggegummi” på for at forhindre lyden. Desuden sagde han at han lige ville tjekke bremserne og rense dem hvis der var noget rust. Er meget tilfreds med oplevelsen og lyden er væk. 7 dage efter hører jeg et brag mens jeg kører i byen og trækker til side. Det er udstødningsrøret der er faldet af. Min sædvanlige mekaniker var tilbage fra ferie så får bilet over til ham og han siger udstødningsrøret er helt slidt op og er knækket 2 steder og skal skiftes. Det undrer mig den tidligere mekaniker ikke har fortalt mig dette. Den kan ikke gå fra i god stand til fuldstændig slidt og knækket på 7 dage. Jeg skulle også have skiftet bremserni forbindelse med skiftning af dæk og det viser sig så at han har ‘stjålet’ noget. Der sidder nogle beskyttere på bremsen jeg havde fået sat på som mystisk vis var forsvundet. Det kan simpelthen ikke være rigtigt og det er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft. Vil ikke anbefale dem til nogen

Besvarelse fra AutoPartner - E P Auto ApS
Virkelig professionel og kompetent team der udfører en fantastisk og hurtig service. Min bil vil ikke forkæles andre steder fremover. Smilende og venlig betjening både fra “mama” der styrer kontoret og fra svendende på værkstedet. Kommer helt sikkert igen .
Mvh
Ejnar
Super service. høflig betjening. Bliver altid mødt af hjælpsomme medarbejdere om man kommer ind fra gaden eller man kommer til aftalt tid. Bliver værkstedet jeg kommer fremadrettet
Super og hurtig service, ikke sidste gang jeg kommer der!