Snel verzonden, helaas geen beschermende folie om de accu,de bezorger kwam met de accu op zijkant naar mij toe lopen en de eerste druppels accuzuur kwamen er al uit. Heb hem maar uitgelegd dat de ac... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De uitlaat delen die ik voor mijn Alfa Spider bestelde waren niet meer op voorraad. Ik kreeg direct een alternatief aangeboden, eveneens van hoge kwaliteit. De einddemper en middendemper zitten inm... Se mere
Ruime keuze en heel voordelig,voor info gebeld en gelijk geholpen met m'n vragen. Ik had de verkeerde accu besteld en ben gelijk geholpen met de juiste accu gratis omruilen dus ook binnen 14 dagen.... Se mere
Ik bestelde op maandagmiddag via internet een nieuwe accu voor mijn auto. Op de site werd vermeld dat de accu de volgende dag per koerier zou worden afgeleverd. De volgende ochtend om 9:00 uur stond... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Welkom bij Autoonderhoud.nl, uw leverancier van accu’s, trekhaken, uitlaten, distributie en koppelingsets. Niet voor niets zijn we de goedkoopste van Nederland: u betaalt bij ons groothandelsprijzen. Montage is mogelijk in onze eigen werkplaats tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien profiteert u altijd van snelle verzending: de meeste bestellingen heeft u binnen één dag al in huis. Betalen gaat veilig via iDEAL, creditcard of bankoverschrijving. Of haal uw bestelling bij ons af in Harderwijk, waar u kunt contant of per pin betaalt. Doordat we zijn aangesloten bij de BOVAG en de RDW, bieden we u maximale zekerheid. We leveren uitsluitend originele auto-onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. U profiteert in de meeste gevallen van 2 jaar garantie.
Kontaktoplysninger
Snelliustraat 3, 3846bt, Harderwijk, Holland
- 0341-551338
- verkoop@autoonderhoud.nl
- www.autoonderhoud.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Perfecte levering met concurrerende…
Perfecte levering met concurrerende prijs, uitstelde service.
Ruime keuze en heel voordelig,voor info…
Voor mij fijn online kopen.
Gevraagd op zaterdag geleverd maar niks…
Gevraagd op zaterdag geleverd maar niks laten horen . Maandag pas geleverd zonder vooraf gemeld en 1,2,3 voor de deur en hallo Stel dat we niet thuis dan ? De product gekocht is van Bosch , maar niet zekerheid dat van Bosch is
Snelle correcte levering
Goede prijs en perfecte levering.
Snelle levering (accu) tegen een…
Snelle levering (accu) tegen een aantrekkelijke prijs en geen verzendkosten! Helemaal TOP
Geen enkele garantie, koop hier niet
Uitlaat werd te laat en met verbogen ophangbeugel geleverd. De pasvorm was heel slecht, waarschijnlijk is de uitlaat verbogen tijdens het transport of in het magazijn. Binnen 2 maanden begon de demper inwendig te rammelen, waarschijnlijk een los schotje of pijp in de demper. Op geen enkele mail is antwoord gekomen, niet na de levering en niet na een mail en een filmpje waarop het gerammel duidelijk hoorbaar is. Het bedrijf biedt geen enkele garantie. Inmiddels is de uitlaat na een half jaar vervangen. Gelukkig leveren andere internet leveranciers wel onbeschadigde producten
Ik heb een goede ervaring met dit…
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Snel geleverd
Volgende dag mijn accu in huis
Volgende dag mijn accu in huis! Ze doen dus wat ze beloven en daar hou ik van.
Daihatsu…
Het onderdeel van de Daihatsu was verkeert gelast, zouden ze oplossen speciaal naar toe gereden maar wacht al ruim 14 dagen en op de mail geen reactie
De redenering dat het niet in voorraad zou zijn gaat niet op want op de site staat in voorraad
Slechte communicatie en service
Op 27mei een Bosal connector kit voor een Honda Insight besteld en betaald bij dit bedrijf. Na ruim een week nog geen reactie. Na een telefoontje blijkt het product niet meer leverbaar. Ze hadden nog geen moeite genomen mij te bellen. Gevraagd of ze het bedrag zo spoedig mogelijk willen storten. Na drie keer een mail te hebben gestuurd eindelijk mijn geld terug (17juni).
Ook zou het bedrijf het niet meer te leveren product van de website halen, bijna een jaar later staat het nog gewoon te koop! Heb het bedrijf om reactie gevraagd maar er wordt niet op gereageerd.
slechte service
Heb inmiddels bijna 3 weken een artikel terug gestuurd, zijn hebben het ontvangen en wacht inmiddels meer dan 2 weken op mijn geld.
Waardeloos
4 maanden gewacht op twee uitlaatonderdelen en uiteindelijk dus niet leverbaar.
18 keer naar hun gebeld, elke keer de belofte dat ze dezelfde of de volgende dag contact op zouden nemen. Helaas.. NOOIT gebeurd!
Na hun laatste bericht zelf binnen 3 dagen beide onderdelen via twee andere leveranciers thuis voor dezelfde eindkosten.
Wacht nu alweer twee weken op mijn geld terug, je zou verwachten dat ze dit als handreiking dan toch in ieder geval snel zouden afhandelen.