AutoMester - Skjern Autoservice Anmeldelser

Bækgårdsvej 35, 6900 Skjern, DK

Jeg fik skiftet hele udstødningssystemet på min bil. Det var ikke let at skaffe reservedele til en gammel bil, Peugeot 306 fra 2000. Det nye system gav en kraftig brummende lyd. Da jeg klagede over... Se mere

Hjælpsom personale, Fik super hjælp da min bil gik i nødprogram,blev ringet op inden de skiftet noget ,bare super,de skaffede også en ekstra lånebil. Et værksted som varmt kan anbefales,👍💪

Jeg er meget tilfreds med udførelsen af arbejdet på vores bil. Jeg kunne meget hurtigt komme til, og 2 problemer med bilen, blev løst hurtigt og yderst tilfredsstillende. Her kommer jeg igen, næst... Se mere

1. nr. 1 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 1 af de 18 bedste virksomheder i Automekaniker
  3. nr. 1 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.

AutoMester - enkelt og lokalt

Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.

• Bækgårdsvej 35, 6900, Skjern, Danmark

• 97354011

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

19.193 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De løg mig op i hovedet

Jeg var for nylig inde hos jer for at få lavet et olieservice på min bil. I den forbindelse fik jeg at vide, at mine bremser var helt slidt ned, og at mit varmeskjold sad løst.

Efterfølgende har vi haft bilen oppe på en lift derhjemme for at kontrollere det. Her kunne vi tydeligt se, at varmeskjoldet ikke sidder løst, og at bremserne stadig er i fin stand. Derfor undrer det mig meget, at jeg har fået den besked fra jer.

Samtidig har vi opdaget, at bagdækkene er blevet byttet rundt, og at en af hjulboltene er blevet overspændt/skruet forkert i forbindelse med jeres arbejde.

Jeg ringede efterfølgende til jer for at gøre opmærksom på problemerne, men oplevede desværre, at I afviste, at der kunne være sket en fejl.

20. februar 2026
AutoMester - Skjern Autoservice-logo

Besvarelse fra AutoMester - Skjern Autoservice

Kære Michelle.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde et af vores værksteder.
Vi er naturligvis kede af at høre, at oplevelsen ikke har været som forventet.
Vi videregiver din anmeldelse til værkstedet, og anbefaler at I drøfter sagen sammen.

AutoMester Danmark

Top Service.

Top Service.
Jeg fik hurtigt en aftale til hjuludmåling, og aflevering og afhentning af bilen foregik hurtigt og uden problemer.

3. november 2025

Anerkendelse af problematisk reparation

Jeg fik skiftet hele udstødningssystemet på min bil.
Det var ikke let at skaffe reservedele til en gammel bil, Peugeot 306 fra 2000.
Det nye system gav en kraftig brummende lyd.
Da jeg klagede over larmen, fik jeg uden beregning udskiftet den bagerste, hvilket hjalp på lyden.

11. februar 2025

Kørte til værkstedet tirsdag 04.02.25…

Kørte til værkstedet tirsdag 04.02.25 beklagede om at der var ingen varme i bilen.En mekanikker kom med det samme og så på bilen,undersøgte kølervæsken der var ingen kølervæske på,han fyldte kælervæske på og dejlig varme var igen.Han bad mig komme igen mandag 10.02.25 hvor der blev skiftet Tændrør samlet arbejdstid 1,5 timer.Jeg er godt tilfreds.God service.Tak

11. februar 2025

Uærlig ejer, som løber fra sit ansvar

Grunden til denne dårlige anmeldelse er:
Han knækkede noget på min bil og vil ikke erkende eller erstatte det han har ødelagt.
Han påstod hårdnakket at der var fejl på den, selvom jeg fortalte, hvad han skulle kigge på, da jeg havde været ved anden mekaniker inden, så vidste hvor fejlen lå og det var ikke det han knækkede. Han skulle ikke i nærheden af den, for at kigge på det som jeg kom med.
Mit resultat på dette.
Jeg skulle have betalt 1000-2000kr men ente med at betale 10.000 kr, fordi han ikke vil erstatte/indrømme hans fejl.
Han prøvede alt. Fortalte at den vil gå i stykker i fremtiden men jeg havde sagt udtrykkeligt, hvad han skulle kigge på.

Automester Skjern, han tager r.... på dig.
Hold jer langt væk
Er der ande som har haft en dårlig oplevelse med ham, kontakt mig gerne. Da vi er et par stykker nu, og vi vil ikke lade dette løbe ud i sandet.

8. august 2024
AutoMester - Skjern Autoservice-logo

Besvarelse fra AutoMester - Skjern Autoservice

(Redigeret med svar fra værkstedet d. 14-08-2024):

Hej Regina.

Du kommer til os med problemer med din bil og beder om hjælp, vi fejludlæser med tester og laver prøvekørsel med tester.
Du fortæller os ikke, hvilken reservedel du vil have skiftet. Hvis du havde sagt det, ville vi ikke have lavet prøvekørsel og udmåling med tester. Så skulle vi bare have skiftet hvad du sagde.

Der er bestilt reservedel hjem til din bil, som vi ikke kan returnere. Og aftalt tid, men du afbestiller tiden. Min mekaniker har brugt 2,5 time på din bil, men på din faktura står der kun 1 times arbejdsløn + testergebyr, hvilket vi synes er fair at du skal betale.

Tekst fra faktura og indskrivning:
Motorfejl, adbluefejl, har fået påfyldt anti-krystal væske andet sted, fejludlæsning og fejlfinding med tester under prøvekørsel, fejl på nox sensor, udskiftning af nox sensor den bagerste, gevind går i stykker under afmontering, vi skal have bilen ind en anden dag.

Jakob Larsen
Skjern Autoservice

----------

Kære Regina.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos et af vores medlemsværksteder, hvilket vi naturligvis vil følge op på.

AutoMester Danmark