Jeg er meget tilfreds med servicen på dette værksted. Medarbejderne er professionelle, kompetente og imødekommende. Priserne er rimelige, og man oplever en ærlig og fair behandling. Arbejdet udfø... Se mere
Jeg har fået lavet bil hos Bjarne/BJ Auto i Rødkærsbro flere gange og hver gang er en god oplevelse (på trods af at det sjældent er fed, at skulle have sin bil på værksted). Bjarne er både hurtig,... Se mere
Man får en rigtig god behandling, prisen man får at vide holder ,og det er rimelig priser god service og bilen er hurtigt færdig, absolut et besøg værd.
Virkelig flink ung mand som hedder Bjarne, rigtig go service og er meget omhyggeligt. Kan varmt anbefales
- nr. 1 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
- nr. 1 af de 18 bedste virksomheder i Automekaniker
- nr. 1 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Søndergade 42, 8840, Rødkærsbro, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kun ros efter flere positive oplevelser.
Bjarne er både hurtig, grundig og venlig og så laver han intet før det er aftalt. Derudover er han virkelig god til at rådgive, hvilket for mig har været en kæmpe hjælp.
BJ Auto har mine varmeste anbefalinger og jeg kommer uden tvivl tilbage igen næste gang, der skal laves noget på bilen.
Hurtig og venlig betjening😊
Virkelig flink ung mand som hedder…
BJ Auto Rødkærsbro
Bjarne er enormt dygtig og laver altid hul i kalenderen, hvis det er kritisk. Aldrig unødvendige reparationer og er lynhurtig til at diagnosticere bilens problem. Topprofessionel.
Man får en rigtig god behandling
Godt tilfreds med arbejdet.
Altid en positiv oplevelse
Altid rar, hjælpsom og virker ærlig. Han får lavet tingene til en rimelig pris.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Hold dig væk
Forfærdeligt mekaniker. Laver ting der ikke er godkendt til en pris der ligger langt over hvad der er rimelig. Kan ikke bevise han har sendt tilbud ud.... og han laver aldrig noget der ikke er aftalt? Ringe arbejde og aftaler der ikke holder. Jeg havde ikke "nok" penge til regningen, da den ikke var iorden. Han syntes jeg bare skulle overtrække dankort... jeg blev ved med at udfordre ham på regningen indtil 1/5 del blev slået af. Meget kortsigtet mekaniker og aftaler der aldrig holder. Ventet næsten 3 mdr på alu hjul fra forsikrings skade.

Besvarelse fra AutoMester - BJ Auto
Har fået udskiftet ac anlæg i min mazda…
Har fået udskiftet ac anlæg i min mazda 2. Hos Bj Auto Rødkjærsbro.AC Pumpe plus køler til samme. Rep. Skete I november måned 2021 i marts 2022 opdager jeg at det ikke virker da der er garanti på udskiftningen kontakter je bj auto, som siger at det må han se på. Vi kører så ned til ham , han konstaterer at den er tømt for kølervæske men kan ikke finde nogen utæthed han mener det må være køleren der er utæt så han vil bestille en ny, så vi aftaler en ny tid afleveret bilen aftalte dag, og låner en bil mens han reparerer bilen. Da vi kommer for at afhente bilen, siger Bjarne at det ikke var køleren der var utæt, så han har ikke fundet årsagen til at den tager væsken, siger så at det måske er ventilerne der kunne være årsagen. Han tjekker dette, og det er her problemet er, vi aftaler så en ny tid, kommet til aftalte tid, han kan så ikke finde det værktøj som skal bruges til at fjerne og sætte de nye ventile i, og da jeg har en aftale låner jeg igen en bil, da han skal have fat i et nyt værktøj. Ved første rep hvor han havde fyldt væske på skulle jeg ikke betale noget, så stor var min overraskelse, da jeg afhenter min bil,og samtidig bliver præsenteret for en regning på 1900 kr. Jeg protesterer selvfølgelig, men Bjarne mener det er rimeligt. Har også flere gange været ude for at have fået er fastpris gennem Autobutler, og så fået en efterregning på flere hundrede kroner for ekstra arbejde. Åbenbart den måde han henter det beløb han er billigere end andre mekanikere. Så jeg må advare andre i at bruge dette værksted, jeg kommer der ikke mere.

Besvarelse fra AutoMester - BJ Auto
God og venlige service
God og venlige service, fair priser og fremragende kommunikation
Fair pris og kanon service
Fair pris og kanon service. kan varmt anbefales.
Godt tilfreds
Jeg er godt tilfreds ved BJ
Som altid hurtig service og veludført…
Som altid hurtig service og veludført arbejde
Fin god oplevelse
Fin god oplevelse, sjælden man møder en med så meget arrangement