Vi har altid fået en ualmindelig fantastisk service hos peter. Kniber økonomien har vi altid fundet en fin afdrags ordning. Altid klar med en låne bil, og helst gerne min favorit. Peter har altid... Se mere
Peter og hans team giver altid en fantastisk service og gode råd og vejledning. De tager imod med et smil og løser oftest mindre problemer her og nu. Men først og fremmest føler jeg at man kan stole... Se mere
Jeg er meget tilfreds med servicen og informationen omkring service og repetition af bilen. Topkarakter herfra.
God kundeservice, også udenfor arbejdstid. Selvom der er travlt sætter de kundens behov højt. Bare ikke højere end medarbejdernes sundhed, hvilket jeg har fuld forståelse for.
- nr. 1 af de 60 bedste virksomheder i Autoværksted
- nr. 1 af de 19 bedste virksomheder i Automekaniker
- nr. 1 af de 11 bedste virksomheder i Mekaniker
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Egeskovvej 147, 7000, Fredericia, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fantastisk service
Fantastisk service! Kom med en mindre skade og kørte derfra 10 minutter senere med en fin bil.
Jeg skulle have ny TPMS ventil i højre…
Jeg skulle have ny TPMS ventil i højre forhjul og ny elboks til anhængertræk. Det blev ordnet af nogle yderst kompetente og venlige mekanikere. Jeg er meget tilfreds!
Ulrik
service
en rigtig god oplevelse
de er meget opmærksomme på kunden og jeg oplever dem som meget ærlige og dygtige
Utrolig god service i forhold til både…
Utrolig god service i forhold til både en skade på bilen og efterfølgende fakturering af det årlige servicetjek
Byens hyggeligste autoværksted.
Byens hyggeligste autoværksted.
Altid grundig, hurtig og ordentlig
Peter lagde alt til side
Peter lagde alt til side, da vi kom ind med et dæk, der trængte til at blive lappet. Tak, Peter, du reddede dagen og ferien.
Altid god service :)
Super god og hurtig service 👍
Super god og hurtig service 👍
Kommer helt sikker igen.
Alt var som aftalt og forventet
Alt var som aftalt og forventet. Ingen overraskelser.
Super god service
Super god service, kom til hurtigt og fik det jeg skulle have lavet til en god pris.
Hurtig og præcist arbejde
Jeg havde en punktering ( i skulderen ) og skulle have et nyt dæk. Indehaveren kunne ikke skaffe et nyt dæk på dagen, valgte derfor at udlåne et lignende, men brugt til dækket kom.
God service…
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ros for kunde kontakt og det sociale
Ros for kunde kontakt og det sociale, men har haft en negativ oplevelse omkring min problemstilling, og synes ikke at forbrugte rep. tid matchede den reale forbrugte rep. tid. betalt mere end hvad jeg havde regnede med. Regner ikke med at bruge vir automester i nærheden.
En bemærkning til svar fra all Cars, er ikke helt enig og har været hos Ford for at spørge hvor lang tid skal der bruges for at skifte pakning på højtryks pumpen ( heldigvis den nemme del ) og der skulle tage max en time, men i har brugt 2,25 timer. Du skriver at i gjord bilen klar og det viser sig at der mangler en original motor skjold, hvilken JEG skulle gør jer opmærksom på at i har glemt at monter den og det viser sig at den er bar forsvundet for i fandt den aldrig og Peter sagde at han har bestilt en ny, men erstatter det med en anden brugt med ridser på og beskidt. Efter en uges tid skulle jeg spørge ind ti status på manglende del. Og det er i måske tilfreds med, men ikke jeg. For at ikke kaste mudder på hindanden har jeg valgt at ignorere det og nøjes med den brugt ridset motor skjold. Ja det var ærgerligt, for jeg kan godt lide Peter fra all Cars.
Mvh
Edward

Besvarelse fra AutoMester - Allcar Service ApS
Hurtig og fleksibel service efter en…
Hurtig og fleksibel service efter en punktering!