Anmeldelse af virksomheden: Politianmeldes for tyveri
Anmeldelse af virksomheden:
Jeg har for nylig haft en yderst skuffende oplevelse med .autokonzept. specifikt deres afdeling i Taastrup. Jeg besluttede mig for at leje en varebil gennem virksomheden, og selvom starten var lovende med venlig rådgivning og en fornuftig pris, blev det desværre en opslidende oplevelse.
Det første tegn på problemer opstod, da jeg blev lovet, at mit depositum ville blive returneret inden for 10 dage. Desværre vi ikke modtaget depositum selvom det efter kontoret skulle tage 30 dage, og dette var kun begyndelsen på en række udfordringer. Jeg blev konfronteret med uventede regninger vedrørende kilometertælleren, som virksomheden åbenbart ikke kunne angive korrekt fra starten af. Dette førte til unødig forvirring og frustration.
Endnu værre var det uregelmæssige hævninger på mit kreditkort uden mit samtykke, hele 30 dage efter jeg havde bedt om at få mit depositum tilbage. Trods gentagne henvendelser blev mine anmodninger om tilbagebetaling ignoreret, hvilket er helt uacceptabelt. og de har uden min tilladelse hævet 850,- kr. uden formål. vi har dagsdato anmeldt virksomhed til politiet for tyveri.
På grund af den inkompetente og uetiske behandling, jeg har modtaget fra autokonzept. har jeg følt mig nødsaget til at politianmelde dem. Jeg vil på det kraftigste advare andre mod at gøre forretninger med dette firma. Deres manglende evne til at håndtere kundens anliggender korrekt har ført til betydelig frustration og hovedpine. Mit råd er klart: Hold jer væk fra dette selskab.