Købte ny bil hos pedersen & nielsen i Hadsund. 14 dg efter sprang vores soltag, fik af vide der ingen tidshorisont var på at skaffe dette. Så Thomas Bøgh gjorde en ekstra indsats, så stor ros til h... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Pedersen & Nielsen Automobilforretning er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. Vores bilmærker Volvo, Ford, Kia, Suzuki, Mazda, Nissan, Jac, Isuzu og Maxus forhandles hos vores ti forhandlere og serviceres af vores tilhørende autoriserede autoværksteder. Vores salgsafdelinger i Aalborg, Randers, Auning, Risskov, Frederikshavn, Hjørring, Hadsund, Grenaa, Sønderborg og Aabenraa bestræber sig på at yde professionel rådgivning, når du skal købe eller lease din næste bil.
Aarhusvej 115, 9860, Randers, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg købte en brugt Fiat 500e af sælger Aleksander Rundquist. Det var en super oplevelse med en service hvor der hele tiden blev fundet løsninger for at jeg kunne få en bedst mulig service. Inkluderer at jeg bor på Sjælland og at de tog min gamle bil i bytte til fornuftig pris samt stod for at bringe/hente gammel/ny bil. Min nye bil (som havde kørt 8.000 km) havde nogle mangler og defekter som Pedersen og Nielsen gik ind og dækkede efterfølgende og Aleksander havde en pragmatisk, positiv og løsningsorienteret tilgang. Blandt andet dækkede de en udgift på 2.500 kr. for at omregistrere Fiat’s App til Danmark samt indkøbte/eftersendte et ladekabel som ikke fulgte med købet som udgangspunkt. Og derudover gav de en udvidet garanti.
Bedste anbefalinger herfra

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Jeg købte primo januar en brugt bil i Risskov afdelingen, og rendte i nogle problemer der var svære at have forudset både fra forhandler og jeg selv, set fra mit synspunkt. Det gav en utryg følelse og en idé om jeg havde købt katten i sækken.
Dette blev dog hurtigt vendt rundt til den mest positive oplevelse jeg længe har haft. Mathias H kontaktede mig for at høre om jeg var tilfreds med bilen da han kunne se jeg havde været forbi værkstedet med spørgsmål. Han var proaktiv, engageret og satte straks iniativer igang og fik løst alle de problemer jeg oplevede. Jeg kan ikke forestille mig at kunne have blevet behandlet bedre eller mere professionelt.
Da det var min første elbil var en del af udfordringerne også at få vendt mit “gammeldags” skepsis til en mere konstruktiv tilgang til den favre nye verden. Dette klarede Mathias med en seriøs og humoristisk tilgang som jeg sætter stor pris på.
At jeg altid blev mødt med kaffe, altid smilende og servicemindet personale er kun en bonus, og samlet set kunne jeg ikke ønske mig at have købt en bil andre steder end hos Pedersens og Nielsen, Risskov

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Rigtig god vejledning om hvilken bil der passede til vores brug ,og god vejledning i brug ,da vi valgte en elbil,er meget glad for den,og hjælp når der er noget vi ikke forstår, en stor tak til Jan

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Sjældent har jeg oplevet så ringe kundeservice som ved Pedersen og Nielsen i Aalborg,
Købte en bil den 23 december 24.
Ved prøvekørslen af bilen konstaterede jeg at der var en rigtig grim plet på loftbeklædningen af bilen. Samt nogle små ridser, bilen var ca 6 måneder gammel og havde kørt under 4000 km, jeg aftaler med sælgeren at jeg ikke skal have bilen hvis pletten ikke kan gå af, eller som minimum blive mindre synligt, og det samme gælder de små ridser som bilen har et par steder. Vi giver hånd på det aftalte og jeg køber bilen, vi aftaler at jeg skal modtage bilen i start januar, dette sker dog også med forsinkelse. Ved modtagelsen af bilen konstatere jeg at de ikke har forsøgt at fjerne pletten, eller ridser, efter at jeg vel og mærket har overført pengene. Derefter forsøger sælgeren med diverse ting og sager at fjerne pletten og tværere det hele rundt på loftbeklædningen og solskærmen af bilen. Indtil han indser at han ikke kan få det af, og jeg bliver spids og siger at så skal jeg ikke have bilen, han forsikre mig om at de kan få pletten væk og jeg indvilliger i at køre bilen til deres samarbejdspartner med klargøring i Vejle da det er tættere på min bopæl. De kikker på loftbeklædningen og konstaterer at den er ødelagt. Jeg kontakter sælger som ender med at sige at den skal have ny beklædning det siger jeg så ok til. Jeg venter og venter og høre intet fra sælger. Ringer flere gange og endelig får jeg at vide at de har bestilt en ny beklædning. Jeg venter og venter igen og ringer og rykker flere gange for at høre hvad status er. Og 2 måneder senere lykkes det endeligt at få tid til at få monteret ny loftbeklædning.
Vi aftaler at jeg skal komme op med bilen og få det monteret den 12 marts. Alså flere måneder efter at jeg har købt bilen og de har konstateret at den skulle udskiftes. De siger til mig at jeg skal regne med at det tager en 3-4 timer .det ender med at tage det dobbelte og ydermere skiftede de den forkerte solskærm. På trods af at den har en kæmpe plet. Så efter at jeg havde modtaget Bilen måtte jeg retur ind igen og vente yderligere på at de fik ordnet det, men til sidst lykkedes det hele.
Og jeg er tilfreds med resultatet.
Men noget jeg ikke er tilfreds med er den service der har været omkring det her forløb, og til slut ikke engang en beklagelse for hele det her cirkus. Jeg er rystet over hvor dårligt de har taklet den her reklamation, og ved at skrive dette håber jeg at de tager til efterretning om hvordan de behandler en reklamation i deres forretning, syntes det er urimeligt som den her sag har kørt. Jeg er ude mærket klar over at ting tager tid og alt blev lavet l sidste ende, men der er virkelig forskel på hvordan man kunne servere dette for en kunde, informationen kunne have været langt langt bedre, og slutligt ville det have været på sin plads med en undskyldning for dette klodsede forløb.
Jeg ønsker dem god vind fremover og håber de læser dette og benytter det til noget brugbart.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Vi købte i januar en Kia EV9 hos Pedersen & Nielsen i Randers, og vi har simpelthen haft en fremragende oplevelse fra start til slut. Vores sælger, Alexander Rundqvist, leverede en service, der var langt over, hvad man kunne forvente – professionel, imødekommende og dedikeret hele vejen igennem.
Vi kom ind i starten af januar med en række specifikke ønsker til vores næste bil, som skulle være 100% el. Vi var noget sent ude, men Alexander tog hurtigt teten og sørgede for, at vi fik den helt rigtige løsning. Under en måned senere kørte vi afsted i vores nye Kia EV9 – en proces, der føltes både tryg, effektiv og helt uden stress.
Undervejs var Alexander altid tilgængelig, klar med svar og hurtig til at tage action på vores spørgsmål og behov. Selv efter købet har vi oplevet en service i absolut verdensklasse. Det er tydeligt, at Alexander ikke bare sælger biler – han sikrer, at kunderne får en helhedsoplevelse, hvor man føler sig set, hørt og taget hånd om.
Pedersen & Nielsen har virkelig en guldmedarbejder i Alexander, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger! Hvis du overvejer at købe bil, så tag et smut forbi og spørg efter Alexander – du vil ikke fortryde det

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning, hvor Peter Søndergaard stod for handlen. Han var imødekommende og sørgede for, at alle mine ønsker blev opfyldt, så handlen kunne forløbe gnidningsfrit.
Der opstod et par mindre udfordringer undervejs, men de blev løst hurtigt og professionelt, så jeg kunne køre hjem i bilen samme dag. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale både Peter Søndergaard og Pedersen & Nielsen til andre bilkøbere!

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Vi har lige solgt vores dejlige bil hos Pedersen & Nielsen i Randers. Fra første sekund blev vi rådgivet og vejledt fuldstændig trygt igennem salget af Philip - det var top god service. Især for sådan nogle som os, som aldrig har prøvet det før.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Faktisk har jeg ikke engang handlet færdig med Daniel endnu fra Pedersen og Nielsen, men jeg har været rundt ved en del forhandlere for at finde den rigtige elbil, og der hvor jeg har følt mig bedst set og hørt samt hjulpet har helt klart været med Daniel så stor ros til ham. han kunne også snildt genkende mig fra sidst og huskede hvad bil der var tale om.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Hos Pedersen & Nielsen i Hadsund fik vi en rigtig god service og rådgivning. Fra vi kom ind af døren blev vi hurtig taget rigtig godt imod af Thomas Bøgh. Vi fik en rigtig god snak om vores behov og fik arrangeret en prøve tur i en Ford Kuga plugin hybrid fra 2024. Selv om vi havde mange spørgsmål under hele forløbet tog sælger sig god tid til at besvare dem.
Vi vil helt bestemt kontakte Pedersen & Nielsen i Hadsund igen, når vi får behov for service eller nyt køb af bil.
En stor ros til deres sælger Thomas Bøgh, tak for den gode service og rådgivning, endnu en gang tak for handlen.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Vi fik en rigtig god rådgivning i forbindelse med vores overvejelser om, hvilken elbil, der passer bedst til os. Både Allan og Philip gav sig god tid til at svare på alle vores spørgsmål og vise os elbilerne og vi følte os rigtig godt behandlet.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Tiden var kommet til hvores Kia Sportage hybrid plugind stod til udskiftning til en ren el bil vi startede med en snak med Peter Søndergaard om hvilket størrelse bil vi tænkte m.m Prøvede en Volvo ved Peter Søndergaard og fik en pris på hvad den gamle bil kun koste. Der efter valgte vi at gå en smut på den anden side og kigge på en Ford Capri.
Der mødte vi Nikolaj Sylvest. Som sendte os ud at prøve køre en Capri.
Det hele er er så endt i en handle og
bilen er leveret i dag. Til Nikolaj Sylvest skal der lyde en stor tak på du brugte nogle timer på din fridag på at udlevere bilen og gemmen gå den.
Kan klart anbefale en handlen med Nikolaj Sylvest alt har været til Som det skulle være.
Samtidig skal der os lyde en stor tak til Peter Søndergaard for hans kompetencer og vejledning til et nyt bil køb ved pedersen og nielsen i Risskov

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Imødekommende personale, og god service. Og fine faciliteter med kaffe, kakao hvis man venter imens.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Vi har købt en Ford Puma hos Pedersen og Nielsen Automobilforretning i Risskov, hvor Nikolaj Sylvest stod for salget. Han har hele vejen igennem været yderst imødekommende og ydet en topklasse service undervejs med opdateringer på alt fra leveringstid og spørgsmål samt en rigtig grundig gennemgang af bilens udstyr.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Har købt en ny brugt bil ved Pedersen & Nielsen i Randers og det har været en fornøjelse med fantastisk service fra Philip - både ifm selve købet og udbedring af et par ting, vi først opdagede efter at have hentet bilen. Fem store stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Vi var idag forbi jeres butik i Risskov og blev mødt af en storsmilende Andreas Madsen. Han udviste stor viden og kunne meget kompetent, hjælpe os med vores nye bil. Han har en meget venlig og rar personlighed og er yderst behagelig at tale med, vi følte os i trygge hænder.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Har i går købt ny bil hos Pedersen og Nielsen Hadsund. Handlede med Thomas Bøgh, som på kompetent vis og med stor imødekommenhed, fik guidet os igennem alle de mange ting der er omkring en ny Ford Explore.

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
I går var vi for første gang på besøg hos Pedersen & Nielsen i Risskov, det var en virkelig god oplevelse. Efter at have prøvekørt en ex 30, blev vi mødt af Andreas Madsen, som på kompetent vis og med stor imødekommenhed, fik guidet os videre og vi tog derfra med køb af en næsten ny CX40. Han svarede uden tøven på alle spørgsmål og gav gode råd og vejledning. Virkelig godt gået af en ung mand, der stadig er trainee. Hold fast i ham! 👏👏

Besvarelse fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning
Rigtig fin bil, hurtig levering, super service af Nikolaj fra Risskov.

Vi handlede med Magnus.
En yderst behagelig ung mand
Han sørgede for at vi fik en grundig gennemgang af c40.(vi købte 2 stk)vi kom for at købe en pollstar men endte med at vi købte 2 stk c40