Autohenter.dk Anmeldelser 23

4,6

Autohenter har de sidste par år hjulpet mig med flere motorcykler og en enkelt bil. MC’erne kun med selve afgiften, og bilen hvor de har stået for hele handlen, hvor jeg så selv har hentet den. Kan... Se mere

Jeg har brugt autohenter og igennem John Sahl, fået en super god oplevelse i forbindelse med købet af en bil i Tyskland. Jeg havde skrevet med John omkring flere emner og fået beregnet hv... Se mere

Har benyttet Autohenter.dk til import af bil fra Sydtyskland og har gennem hele processen oplevet en service og professionalisme helt ud over det sædvanlige. John og Andreas fra Autohenter.dk har me... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Præsentation af Autohenter.dk

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Top service!

Kan varmt anbefales. Den personlige service er helt i top!

30. oktober 2018

Autohenter.dk

Har over årene haft flere kontakter til John fra Autohenter.dk, både med henblik på import, afgiftsberigtigelse, nummerplader, og almindelig transport og bare gode råd.. 5 stjerner dækker ikke min begejstring for dette firma.

Så kan kun anbefale alle med behov i denne kategori til at anvende dette firma og dets sublime kundeservice

24. april 2018

Import af BMW Z3 - perfekt håndtering

I forbindelse med import af min BMW Z3, henvendte jeg mig til John, som kiggede på de biler jeg havde fundet i Tyskland, Italien og Holland.

Jeg var mest hooked på den fra Holland, da den havde det rigtige interiør samt hardtop – og desuden var prisen i bund. John var ikke så glad for den, da den lave pris sikkert ikke var tilfældigt og billederne var ikke super gode, så det var svært at bedømme bilen på billederne. Jeg var dog klar på at løbe risikoen og da jeg kan lave en stor del af tingene på bilen selv, alt efter hvad der kunne være galt med den, var valget nemt for mig. Det er en kalkuleret risiko fra min side – hvor John naturligvis ikke skulle holdes ”ansvarlig” for mit valg.
Jeg syntes det er betryggende, at John siger fra, hvis han mener, at den pågældende bil, ikke virker som et godt valg. Men igen, det er mit valg at spare penge på indkøbet af bilen og derefter selv lave de ting som evt. kan være galt med den.

Kørte til Holland og kiggede på bilen, som så rigtig fin ud, forholdsvist lavt km-tal, pæn stand – men med nogle ting der skulle fikses, bl.a. ny kaleche, som jeg dog først opdagede flere uger efter jeg kom hjem. Den var så også 17 år gammel, så en ny var nok alligevel tiltrængt, og de koster ikke alverden at få skiftet.

John havde forinden beregnet en cirka afgift på bilen, så jeg vidste nogenlunde hvor meget bilen kom til at stå mig i. Fik handlet bilen yderligere ned, fik forhandleren til at hjælpe med exportplader osv., og så kørte jeg hjemad med bilen.

Dagen efter kørte jeg bilen til toldsyn. Ringede efterfølgende til John, som sendte den præcise registreringsafgift. Betalte registreringsafgiften med det samme og kørte tilbage til synshallen og fik nummerplader på bilen.

Igennem hele forløbet har jeg haft løbende kontakt til John, som har været en stor hjælp i forbindelse med importen af min bil. Kan klart anbefale Autohenter – har intet at udsætte på servicen og kontakten til John.

12. april 2018

Super tilfreds, stor service, tal der passer og god oplevelse.

Jeg havde skrevet med John omkring flere emner og fået beregnet hvad afgifter mv. vil koste ved hjemtagelse af de forskellige emner.

John, gav godt input og hurtige svar på mine spørgsmål. I forbindelse med hjemtagelsen, viste John meget stor fleksibilitet og imødekommenhed i forhold til afhentnings sted og tid.

Alle beregninger viste sig efterfølgende af holde stik og jeg fik liger præcis DEN bil jeg gerne ville..

Alt i alt en super god service og oplevelse..

Mvh
Lars Bach Andersen

28. marts 2018

Godt køb

Var ude efter en BMW, og diskuterede omkring 10 emner med John og hans kollega. De brugte deres netværk i Tyskland til at dømme ellers lovende kandidater ude. De tjekkede også med BMW inden køb. Mao grundig og hurtig service.
Vi endte med at finde en der var lidt over mit budget, men hvilket superb køb det viste sig at være. Autohenter hentede den til dk og afgift blev beregnet. Så jeg skulle bare hente nummerplader og montere dem.
Var selv lidt bekymret ved at overføre pengene inden køb og til afgift til mennesker jeg aldrig havde mødt, men bekymringerne var aldeles grundløse. Alt var som det skulle være.
Kunne ikke ikke være mere tilfreds, og jeg kan varmt anbefale autohenter.dk

25. februar 2017

Seriøs og uovertruffen service.

Havde set på en BMW hos en BMW forhandler i Tyskland. De skulle have svar samme dag om jeg var interesseret. Jeg havde samme dag et firma til at beregne en forhåndsvurdering, som kom i sidste øjeblik inden firmaet lukkede. Da jeg som lægmand med det samme kunne se, at der var en fejl i beregningen ringede jeg til firmaet, som svarede at de ville ringe retur efter et kvarter, hvilket de ikke gjorde. Jeg lagde en besked og skrev mail, intet svar. Jeg havde kun to timer igen inden forhandleren i Tyskland skulle have svar og måske røg "min" BMW til anden side.

Tænkte, at nu prøver jeg Autohenter for at se om de kunne redde mig i sidste øjeblik. Jeg fik fat i John, som var på vej hjem fra KBH. Jeg forklarede ham situationen og hvilket tidspres jeg var i. John kvitterede med at jeg blot skulle sende link til annoncen, så ville han se på det når han kom hjem. Tror ikke mere end John kom indenfor døren, så ringede han og vi fik en god snak og forhåndsvurderingen kom i hus.

Jeg ringede med det samme til forhandleren og lavede en aftale for besigtigelse af køretøjet. Takket være John fra autohenter kunne det lade sig gøre i sidste øjeblik. Tak til John for en super dejlig oplevelse. Man føler virkelig at der er et menneske bag og ikke kun profit.

Kan kun give de bedste anbefalinger og gæt hvem jeg spørger til råds næste gang......John fra Autohenter.dk.

11. december 2015

Jeg faldt over "autohenter" på nettet og besluttede mig for at give det en chance!

Det viste sig at være den helt rigtige beslutning - at købe bil til 3/4 mill. kræver overvejelser - men den hjælp og support som jeg modtog fra John var alle pengene værd - jeg glæder mig hver dag over den gode handel som blev gennemført da John hentede en nyere Audi Q7 til mig i Tyskland.
Derfor kan jeg kun give mine bedste anbefalinger til samarbejde med Autohenter / M.v.h. Per Glædesdahl

9. december 2015

Tillidsvækkende og ærlig

Ringede til John for at få hjælp til en bil i Estland. John var skeptisk overfor bilens pris i forhold til specifikationerne. John tog straks kontakt til sælger og det viste sig hurtigt at de bange anelser blev bekræftet; at der med meget stor sandsynlighed var tale om en svindler som forsøgte at få udbetalt et depositum.
Meget hurtig ekspedition og John ville ikke have en krone for ulejligheden, selvom han brugte en god torsdag aften på sagen! Giver mine varmeste anbefalinger og ville straks kontakte John igen ved import af bil.

25. september 2015

Hurtig ekspedition

John har netop skaffet os en ny Land Rover Discovery fra Tyskland efter at vi havde fået stjålet vores gode gamle Defender. Vi undersøgte selv nettet for biler men først efter flere forsøg hvor John havde checket bilen med sælger lykkedes det at finde en bil som John kunne sige god for. Herefter gik det stærkt og på 2 døgn havde han forhandlet prisen 700 EUR ned, hentet bilen til DK, fået den synet, indregistreret og på plader. Eneste minus er at det under synet i DK viste sig at et forhjulsleje skulle skiftes. Dette havde John ikke kunnet checke ved afhentningen (ingen lift hos forhandleren), hvor han ellers brugte mere end tre timer på at gennemgå bilen grundigt sammen med sin mekaniker. Vi synes dog samlet set at vi har gjort et godt køb og med den besparelse vi har opnået i forhold til hvad en tilsvarende bil fra DK ville koste er et forhjulsleje en beskeden udgift (2500 kr).
Lisbeth og Jørgen

29. april 2015

"Jeg ordner det på søndag."

Jeg må erkende, at det er med nogen forundring, at jeg læser de positive tilkendegivelser fra andre kunder om Autohenter og John Sahl. Efter godt 2 år har vi endnu ikke fået afsluttet forløbet på tilfreds-stillende vis. Her er mine erfaringer:

Selve processen med at finde frem til bilen og få den hentet tog lidt mere end en måned og forløb i og for sig OK, men derefter gik det galt.

Det såkaldte ekspres toldsyn, som jeg havde betalt ekstra for, endte med at tage mere end 10 dage - angiveligt fordi nogle papirer ikke var kommet fra Tyskland.

Selv om bilen havde lidt overraskende småfejl (defekt vinduesvisker, kun én nøgle samt et par lakskader) lykkedes det ikke John at forhandle en rabat hjem. Dvs. det ved jeg faktisk ikke med sikkerhed, for jeg har endnu ikke fået lov til at se en underskrevet slutseddel fra sælger i Tyskland.

En slutopgørelse på mine økonomiske mellemværender med Autohenter.dk, kan jeg desværre heller ikke få lokket ud af John Sahl, men jeg har bla. betalt for Johns transport til og fra Nordjylland, selv om jeg selv hentede bilen på Sjælland. Desuden har jeg betalt for Johns flybillet til Tyskland, selv om jeg ved, at han kørte til Bremen i bil.

Alle henvendelser besvares med et ”Det må du undskylde”, ” Det var da pinligt”, ”Det beklager jeg meget”, ”Jeg ordner det på søndag” – hvorefter der ikke sker mere! Efter et års tid gav jeg op og har ikke siden været i kontakt med John Sahl.

Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge Autohenter, hvis man har brug for at importere en bil fra de sydlige himmelstrøg.

19. april 2015

Ekspert til et vellykket bilkøb

Det kan siges helt kort. Hos John Sahl/Autohenter.dk er du i absolut kompetente hænder. Han ved alt om bilpriser, og har et kæmpe netværk af bilkendere. Og så har han hænderne skruet rigtigt på, så når bilen skal tjekkes, så ved han, hvad han skal kigge efter. Jeg hentede en Lotus i England og troede, at jeg selv havde forhandlet prisen i bund, alligevel "fandt" Autohenter.dk godt 10k ekstra på bilen. Jeg kan kun varmt anbefale! Overvejer du at hente en Lotus, så er du velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning.

2. december 2014

Professionel service

Jeg har gået siden 2012 og drømt om en BMW 320D importeret fra tyskland efter ca. 2 års brug. Efter at have søgt på mobile.de i nogle måneder i foråret besluttede jeg at kontakte Autohenter.dk for at få hjælp til vurdering af nogle muligheder samt ultimativt import af den rigtige bil. Efter sommerferien havde jeg besluttet mig og fik så et tilbud fra Autohenter omkring afhentning af bilen og import. Aftalen satte en stram tidsplan op - men det lykkedes Autohenter at gennemføre som planlagt så jeg fik min nye bil leveret med danske nummerplader indenfor en uge. Og leveret til døren.
En meget tilfredsstillende oplevelse.

19. august 2014

Professionel og hurtig hjælp

John Sahl fra Autohenter.dk gav yderst professionel hjælp i forbindelse med import fra Tyskland af en BMW, som jeg selv hentede. Indregistreringen af bilen gik hurtigt og smertefrit og jeg slap for at vente på Skat's lange sagsbehandling.

5. januar 2014

Tillidsfuldt og effektivt.

Autohenter var mig behjælpelig med at afgiftsberigtige en bil jeg selv havde hentet fra udlandet. Jeg har fået en meget fin, og frem for alt hurtig og korrekt sagsbehandling i forløbet. Som andre også skriver var det lidt grænseoverskridende, bare at overføre et pænt stort pengebeløb som skulle direkte videre til statskassen, men selvsamme dag som beløbet var overført, troppede John selv personligt op, og overrakte mig de nye nummerplader og medfølgende papirer.
Jeg kan kun varmt anbefale Autohenter.

26. september 2013

Verdens dårligste bilkøb desværre....

Jeg fik for 2 år siden hentet en Porsche Boxster hjem, dengang gik alt fin bilen havde ingen fejl eller mangler.

I februar hyrede jeg igen John til at hente en Porsche Boxster, denne gang en noget nyere model fra 2007. Som sidste gang sendte John en mand afsted for at tjekke bilen som skulle være i fin stand ifl sælgeren.

Meldingen fra Johns mand ved ankomst er at bilen havde et defekt hjulleje samt en revne i det ene dæk, det aftales at dette udbedres af sælger og at bilen sendes hjem nogle dage efter på en ladbil.

Herefter starter hele balladen, for allerede da John triller ind i min garage ser jeg straks at kalechen lukker forkert om vinduerne, og opdager til min store forskrækkelsen en stor revne i kalechen i bunden af den, en revne som ser gammel ud.... John har slet ikke selv set det, selvom han haft bilen i hans besiddelse i flere dage inden aflevering..

Jeg tjekker servicebogen, som er 100% TOM, altså som i slet ingen stempler eller andet, og en tjekkisk tidligere registreringsattest, bilen er altså slet ikke en tyskkørt bil, men en tjekkisk bil...

Da jeg starter bilen for køre John til toget, så kan jeg høre at starten er helt færdig, den skraller helt vildt. Da jeg triller bilen ud fra min garage, (som er første tur) rusker hele servostyringen når man bakker....

Jeg beder Porsche lave et importsyn på den, hvor de tjekker de mest gængse ting, og regningen fra dem lyder på 50.000 kr plus moms, + en underlig motorlyd de ikke kan lave tilbud på.

Bilen landede i DK i start februar, og nu har på 1 juli har den været på værksted konstant i 90% af tiden,

Kaleche er skiftet ud, john har betalt 6000 kr til tilskud.
Starter er skiftet
Servotandstang er skiftet
Undervogn er skifet, den var færdig
Diverse fejl og mangler, knapper til frontklap bla,
Olielækage kom til, bundpakning skiftet
Klimapumpe var defekt

Regning for dette hos Mekonomen i Randers er langt over 70.000 kr,

Hertil kommer at motoren netop nu er pillet ud af bilen og er sendt til renovering, motorskaden er ukendt men regningen her løber op i mindst 50-100.000 kr.

Så selvom John er ganske flink, og ifølge ham selv har fyret ham Thomas som hentede biler i Tyskland for ham, så står jeg tilbage med verdens dårligste bilkøb og et tilhørende kæmpe tab til følge.

Jeg køber aldrig mere en bil jeg ikke selv har set eller kørt i... vi mennesker har ganske enkelt forskellige syn på hvad der er fejl og mangler. Den dag idag er jeg stadig i tvivl om den bil der kom til Danmark, nu også var den bil som Autohenter så i sydtyskland.

6. april 2013

Kanon service

Kan klart anbefale autohenter.dk, kanon service. Fandt bilen i Tyskland, som jeg drømte om. En lille smart roadster brabus xclusive, bilen leveret til døren. Med de danske plader, lettere kan det ikke gøres. :)

28. februar 2013

Enestående oplevelse!!

I efteråret 2012 besluttede vi at få ny bil og blev af flere venner rådet til at importere en bil fra Tyskland p.gr.a. af det store udbud og mere udstyr. Men jeg blev snart frustreret over de mange muligheder og havde svært ved at overskue det hele.
Jeg kontaktede autohenter.dk og John skrev hurtigt tilbage. Han har været god til at hjælpe mig med at få afklaret overfor mig selv, hvad det var jeg ledte efter – med så stort et udbud kan det være svært :-)
Således afklaret lavede jeg en liste over de biler han (og jeg) havde fundet på nettet, og skrev tilbage hvilke jeg prioriterede højest. John ringede til forhandlerne, og vendte tilbage med hans vurderinger af forhandler og biler. Jeg har ikke den store indsigt i biler, og John’s ”mavefornemmelse” har været helt uvurderlig i den sidste udvælgelse. Overalt på nettet nyder John stor anerkendelse for hans integritet – helt enig, og uundværlig i sådan en situation.
Hele processen med at hente bilen gik fantastisk nemt. Sendte penge til John, han tog til Berlin, checkede bilen minutiøst, og var hele tiden i kontakt via SMS. Da alt var som lovet af forhandleren, kørte John den hjem, fik den synet og indregistreret på 3 dage! (Endda under den anslåede registreringsafgift).
Så nu er jeg den glade ejer af en BMW 525 med alt i udstyr…
Det var for mig lidt grænseoverskridende at sende så mange penge til en (for kort tid siden) ukendt person – men det kan du roligt gøre! Jeg gør det helt sikkert igen når bimmeren skal skiftes ud.

30. november 2012

Super Service

Jeg benyttede Autohenter.dk til hjemtagelse af en Chrysler Crossfire fra 2007/23.000km fra Tyskland i august 2012.

Havde lidt stress over at overføre så mange penge til et kontonummer, men fik selv ro i sjælen over gode anmeldelser på Trustpilot.

John stod for hele processen, og det var en skøn fornemmelse at kunne få den leveret, fra handlen med Autohenter blev indgået, til mig - toldsynet og indregistreret på blot 8 dage.

Prisen holdt også med med kun 2,2% ekstra i registreringsafgift udover det oplyste skøn, dog kunne prisen med sælger ikke forhandles - til gengæld fik jeg en god handel på et sæt 18-tommer vinterdæk m. fælge til kun 350euro ekstra.

6. september 2012

Professionel hjælp

Jeg benyttede Autohenter i forbindelse med hjemtagelse af en nyere bil i Tyskland.
Jeg havde selv fundet bilen på Mobile.de, men herfra overtog John det videre i hjemtagningen.
Dette skete til megen stor tilfredshed, dels var John altid til at komme i kontakt med tidligt som sent, han svarede hurtigt på mine spørgsmål.
Da bilen kom hjem, var det ikke kun en dejlig føelse at bilen var som han havde beskrevet men også at papirgang mv. var ordnet og at de oplyste priser på afgift mv. passede, jeg fik faktisk en del penge tilbage, så bilen blev væsentlig billigere end beregnet.
Da vi stod over for en større familiemæssig privat fest, var det også en glæde at John "tryllede" så vi fik bilen inden festen, jo altid godt for en "drengerøv" :-)
De bedste anbefalinger kan jeg kun sende og jeg vil ikke tøve med at bruge Autohenter igen.. !!

7. juni 2012