Investerings-og Handelsselskabet af 01.10.97 Anmeldelser 8

1. Bilforhandler
  2. Bilsalg
  3. Autoforhandler
  4. Brugtvognsforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Denne side handler om brugte biler etc. etc.

4,3

Fremragende Service

Købte en bil hos Sylvest auto for en lille måneds tid siden. Alt var en den skønneste orden, styr på det hele ! Men grundet en bilulykke måtte min kære bil lade livet. Jeg finder en ny bil og ringer til Jesper og får af vide, at jeg kommer bare med den anden med det samme. Bilen blev lige tjekket igennem, afbalanceret og den reservedel jeg manglede, den blev da lige hentet med det samme !! Det simpelthen det man kalder fremragende service!

8. maj 2019

Har købt bil hos Jesper, jeg kan kun sige at jeg igennem tiden har handlet bil mange steder, min oplevelse hos Sylvest autoforum er til dato den bedste behandling jeg har fået.
Der var nogle ting der skulle laves på bilen ,og ingen problemer alt er blevet lavet ,den har fået service ,nysynet og lev som aftalt.
Kan kun anbefale at handle her.
Jeg kommer klart tilbage når jeg skal købe bil igen.
Tak til Jesper.

21. oktober 2017

Super god service

Jeg købte en bil hos Sylvest Autoforum i sommers. Jeg var desværre udefor at der efterfølgende opstod nogle problemer med den. Dog var de meget hjælpsomme på værkstedet og fik lavet bilen hurtigt.
Jeg vil varmt anbefalde stedet til andre der er ude og kigge på en ny bil.

3. november 2016

Holder ikke kontrakt og garanti.

Købte gammel bil - ja - men forventer da at den kan køre mere end 3 mdr, når man betaler 35.000 for den og den er nysynet.
Fyldt med fejl og inden der er gået 1/2 år står bilen stille (læs:død) med gennemtæret tank, knækket bagaksel og tandstangsaksel.
Jesper skælder ud (på ubehagelig vis) og nægter alt.
Det kostede os de 35 plus 25 i rep.
Vi skrottede bilen og købte en anden. Dyr, dyr erfaring.
Blev anbefalet at lade sagen ligge, da der ikke ville komme noget positivt ud af, at køre den.
Øv!!!
Absolut en dårlig oplevelse!!

23. februar 2016

Fin og ordentlig garanti service!

Jesper Sylvest er en super ordentlig forhandler, som jeg klart kan anbefale. Jeg købte en V50 Volvo af ham, som desværre har haft nogle motorproblemer i garanti-perioden. Jesper har hver gang prompte og meget fleksibelt afhjulpet problemet, taget bilen ind, givet lånebil, altid holdt sine aftaler osv. Med en konstruktiv indstilling og lidt tålmodighed fra min side, har jeg modsat altid mødt positivt og ærligt samarbejde samt glimrende service fra Jesper og Sylvest Autoforum.

14. december 2015

Utroværdig, useriøs og løber fra sine aftaler

I skal passe på med at handle med dette firma. Selvom man aftaler en handel hvor alt er på plads (pris, levering mv.) holder ejeren sig ikke for god til at annullere handlen med en fabrikeret forklaring.

Han sagde direkte at han godt vidste at vi havde lavet en aftale, men det var der ikke noget at gøre ved.

Kan kun opfordre folk til at holde sig væk fra denne butik - han er præcis hvad alle fordomme om en brugtbilsælger advarer mod, så pas på.

27. oktober 2014

Er dette din virksomhed?