Autocentralen,Aalborg A/S Anmeldelser 50

4,2

Handler altid originale reservedele til min Honda hos Jakob i salgsafdelingen. Det er en god oplevelse hver gang og super service. Så tommel op herfra 👍 Mvh Peter Endelt Kristensen

Selvom vi har været kunde hos Autocentralen i mange år, har vi ikke tidligere anmeldt firmaet, da vi som en selvfølgelighed forventer at få en fin betjening og veludført arbejde, og det har vi, men... Se mere

Jeg har i længere tid været i gang med at renovere en gammel Nissan og Jakob fra deres reservedels kontor har været en kæmpe hjælp, hurtig og effektiv på mail så mit projekt forløber flydende. God og... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

VI er autoriseret Nissan og Honda for Aalborg distrikt, VI har værksted ,pladeværksted , privat leasing mm og arbejder ud fra at give vores kunder en god og ordentlig behandling. Besøg vores hjemme side www. autocentralen.dk

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Nissan Qashqai

Har nu haft min Nissan Qashqai på værksted 2 gange for at afhjælpe stødende/ujævn motorgang. Første gang var i forbindelse med alm. eftersyn og der glemte de simpelthen at undersøge problemet og her anden gang har jeg fået en faktura på afbalancering af hjul????, tros en skriftlig aftale om at de ville, citat: "tage en tur med tester på bilen og se om der er nogle parametre som ikke er ens, feks. dyse korrektion, EGR ventil, eller luftflow". - det har selvfølgelig ikke hjulpet. Useriøst og sørgeligt, jeg havde forventet noget andet af et autoriseret værksted.

15. marts 2022

Besvarelse fra Autocentralen,Aalborg A/S

Jeg vedhæfter vores værksted chef oplevelse af sagen hvor vi har kørt med dig og hvor vi har pointeret at det var dækkene.
svar fra værksteds chef.
Ham har jeg snakket med og det er ikke den korrekte beskrivelse han giver.

Han prøvekører bilen om morgenen med Henning og han fortæller ham hvilke rystelser han kan mærke på turen.

Henning finder ud af at de rystelser kunden bemærker og viser ham, kommer fra hjulene.

Vi forsøger at afbalancere hans vinterhjul, men de er for dårlige og har for stor vejtryk.

For at være sikre i vores sag, tager vi et sæt helt nye sommerhjul, fra vores egen bil og sætter dem på hans bil og de rystelser, kunden påpegede om morgenen var væk.

Jeg ringer og tilbyder ham at komme forbi og prøve bilen igen, med vores sommerhjul på, for at være sikker på at det ikke var mere galt eller andre rystelser han kunne mærke, men det ville han ikke, vi skulle bare sætte hans vinterhjul på igen.

Jeg sender lige hans mail korrespondance med mig til dig, der skriver han også at han kan mærke forskel på hans vinterhjul og hans egne sommerhjul.
Samt jeg sender også lige fakturaen, hvor jeg har beskrevet det vi har lavet.

Dygtige sælgere og dygtig værksted og…

Dygtige sælgere og dygtig værksted og indskrivning ingen klager herfra så en gammel kunde holder ved 👍

19. februar 2022

Besvarelse fra Autocentralen,Aalborg A/S

Tak, jeg vil give dine roser videre til vores medarbejdere som gør alt for at vores kunder er glade.
Så en stor tak for dine pæne ord.

Uorginale dele på Nissan købt ved forhandler

Egentlig er jeg super glad for den bil jeg købte for lidt under et år siden. Den var brugt, men opfyldte mine behov. Jeg har vært fuld ud tilfreds ned den behandling jeg har fået - men så blev jeg pludselig knap 1620.00 kr fattigere.
Da jeg købte bilen var den iført 4 vinterdæk. Disse vinterdæk blev fundet frem igen til denne vinter. Men efterfølgende viste bilen fejl, og da jeg henvender mig på værkstedet, kan de ikke justere dæktrykket, fordi der ikke er originale ventiler på. Jamen helt ærligt - hvem tjekker det. Jeg gik ud fra som en selvfølgelighed, at når jeg køber en Nissan Qashqai - selv om den er brugt - ved en officielle Nissan forhandler, så har den originale dele. Men nej åbenbart ikke. Således 1620 kr fattigere. ØV.

26. januar 2022

Kære Bjergen.
Det glæder mig at du er glad for din Nissan.
Det er sådan at ved køb af en brugt bil har du fået de vinterdæk med som en tidligere ejer har købt, hvorfor vi ikke kan indestå for hvad der er monteret på disse.

Jeg kan også se at vi ikke har monteret vinterdækkene hvorfor vi i den forbindelse ikke har kunnet reager.

Jeg kan dog godt sætte mig ind i din situation ,hvorfor vi har besluttet at tilbyde dig en rabat på 1620,- kr på næste eftersyn du får lavet hos os.
Vi håber med denne imødekommelse at vi har fundet en løsning du er tilfreds med.

Auto centralen, Aalborg

Peter Kjærsgaard

Sådan får man flere kunder.

Vi har haft en meget god oplevelse med købet af en Nissan Qashqai. Super god gennemgang af bilens funktioner. Desuden blev alle aftaler overholdt til punkt og prikke i forbindelse med byttehandlen.
Salgskonsulent Kasper Thomsen har været en meget positiv oplevelse i hele handelsforløbet.

9. november 2021

Køb af bil

Købte en bil hos autocentralen.
Det hele forløb uden problemer og fik bilen leveret.
Alt ekstra tilkøbt udstyr var blevet monteret til lovet dato.

4. august 2021

De får 8 stjerne fra min side af

De får 8 stjerne fra min side af. Jeg opdager en lørdag, at bilen er punkteret på det ene dæk, og vi står til at skal på ferie dagen efter. Så ringer ned til Honda og hører om de kan hjælpe, og heldigvis er der en mekaniker som gerne vil hjælpe med og få det lappet. Så ned med bilen og en halv time efter er den klar til at kører på ferie.

15. juli 2021

Håbløs kundeservice

Håbløs kundeservice

Virker mest af alt til de bare venter på at man smutter igen...

8. juli 2021

Hej Kj
Jeg er ked af høre du ikke fik den service du ønskede. Ud af din anmeldelse kan jeg ikke se hvor i manglen er så jeg vil bede dig skrive til mig på pdk@dytdyt.com og beskrive manglen så jeg kan hjælpe og vi kan lære af din oplevelse.

Danmarks dårligste service

Danmarks dårligste service! Der findes faktisk rigtige gode steder i Nordjylland, hvor I, som virksomhed kan sende jeres medarbejdere for at lære hvordan man behandler folk, der faktisk er kommet for at bruge penge hos jer! Man smider ikke nøglen til en lånebil til sin kunde og siger “Find den på parkeringpladsen!” Mega dårlig stil, man lader ikke folk vente 20 min foran skranken uden at bemærke dem selvom man er klar over de venter på betjening, det er bare dårlige manerer og uopdragent. Dette vil være min bedste anbefaling til alle, der eger en Nissan i Aalborg og omegn!

13. juni 2021

Besvarelse fra Autocentralen,Aalborg A/S

Vi ligger os flat ned, det er bestemt ikke ok og jeg er rasende for det er bestemt ikke det vi ønsker og det som vi arbejder for . kundeservicen er der hvor vi kan gøre en forskel.
Modtag vores uforbeholden undskyldning og din oplevelser bliver taget taget op og jeg har bedt vores værksteds indskrivning sikre at det aldrig sker igen.

Flinkt personale og god service

Vores bil havde problemer med at starte, så vi fik den kørt til Autocentralen i Aalborg. Værkstedet løste hurtigt problemet til en rimelig pris og vi blev mødt af et venligt personale som forklarede os hvad problemet havde været, og vi modtog bilen ren og pæn.
Tak for god service!

9. februar 2021

God forhandler

Jeg har for nylig købt ny bil ved Autocentralen.

Servicen var helt i top.
Og personalet er meget imødekommende.

26. september 2020

Har en Nissan Qashqai der sætter ud

Har en Nissan Qashqai der sætter ud en gang i mellem og motoren hakker ved jevn fart. Kørte bilen til Nissan i Aalborg. De noterer problemet med. Da vi fik bilen igen havde afbalanceret hjulene😡. Skal lige sige det hjalp faktisk ikke. Har nu afleveret bilen på mit lokale værksted og de kunne konstatere at den viste en fejl på computeren som de hurtigt fik styr på😀

21. september 2020

Løber fra deres garanti forpligtelser.

Har en Nissan Qashqai, med tilkøb af udvidet trygheds garanti. En parkeringssensor bag på bilen bliver defekt i garantiperioden, som de nægter at udskifte med den begrundelse af der er stenslag på sensor. Jeg har ingen stenslag bag på min bil som jeg også informerede dem om - men svaret var blot "det kom an på hvor hurtig jeg kørte". Jeg har stenslag på den foran monterede sensorer, men dem har jeg ikke problem med !!!. Så ikke nok med de nægter at (udskifte) den ene defekte sensor, men de giver mig så en pris på udskiftning af alle 4 sensorer bag på bil til samlet pris på 6000 kr, da de siger det er nødvendigt.
Jeg ringer til anden autoriseret Nissan værksted/forhandler som fortæller at man sagtens kan udskifte den ene sensor.
Jeg vælger så at få sensor lavet på et ikke autoriseret værksted, som jeg så selv har betalt, det virker perfekt.
Ikke nok med de løber fra deres garantiforpligtelser, men de prøver også at bilde en nogle løgnehistorier på ærmet, samt forsøger at tage deres ellers trofaste kunde i en vis legemsdel.
Denne oplevelse sammen med andre tidligere dårlige oplevelser, gør at jeg nu vælger at skifte værksted og forhandler.

11. november 2019

Jeg ringer og får et tilbud på salg af…

Jeg ringer til Autocentralen for at få et tilbud på salg af min Honda. Jeg sender 9 fotos af bilen fra alle vinkler - inde som ude - og får derefter en pris. Jeg vælger at acceptere og aftaler tidspunkt for levering. Da jeg ankommer med bilen møder jeg en sælger, der hovedrystende peger på mindre ridser på forreste skærm og begynder at brokke sig over det. Han siger, at han jo ikke bare kan tage den på auktion sådan og antyder, at det er uærligt ikke at fremhæve dem... Jeg siger, at når jeg vælger at sælge på den måde, går jeg da ud fra, at de gennemgår bilen inden de sælger den videre? Det er ikke mit problem om de vil sælge den direkte videre. Jeg har gjort opmærksom på fuld servicebog, syn mm. men at bilen trods alt er ni år gammel og må forventes at have brugsspor. Jeg synes, det er useriøst og vælger at køre igen med bilen.
Bilen blev iø solgt samme dag til kr. 7000 mere end Autocentralens bud til en anden forhandler efter blot 20 minutter på Bilbasen. Så ridserne på forreste skærm har ikke været nok til at skræmme andre. Det er et klart brud på aftaleloven og en mærkværdig opførsel. Kan ikke anbefales!

22. juli 2019

Kære Lasse
Vi har ikke så meget at tilføje ud over at min sælger kunne konstatere at din Honda Accord havde skadet for og bag kofanger som krævede en del reparation og maling . Jeg har gennemgået billederne du fremsendte og på disse er der ikke muligt for vores mand at se , at kofangerne havde påkørselsskader.
Det var ikke almindelig brugsridser men ville helt sikkert skulle udbedres inden videresalg..

Det betyder ikke at vi ikke vil købe bilen, men betyder en reduktion af den pris som vi vil give for bilen.
Havde du givet sælgeren rigtig information , ville han selvfølgelig kunne tage højde for det og derfor også have haft en mulighed for give den rigtige pris.

Du vælger ikke at informerer om skaderne , hvorfor det er klart han ved gennemgang af bilen er nødsaget til at påtale det .

Jeg kan kun på dine vegne glædes over at du har fået en bedre pris og tjent 7000,- kr mere ved salg gennem bilbasen, til en kunde som ikke har set bilen!

Adm.direktør

Jeg vil absolut ikke anbefale Nissan…

Jeg vil absolut ikke anbefale Nissan Aalborg! Vi købte en demobil, til 360.000 kr, så forventer man altså også at stå med en bil, der i hvert fald kan stå på ens parkeringsplads mere end en låne bil. Vi har haft bilen i 18 mdr, på de måneder har den været på værksted 9 gange. Jeg er meget utilfreds med, at man køber en bil, der faktisk ikke fungere optimalt. Da bilen havde hilst der nede den 7. Gang, blev vi tilbudt en Pava behandling, for halv pris. Peter der er direktør, solgte os bilen, og har sidenhen ikke været lydhør over for vores frustrationer. Jeg mener, at der burde være en kompensation af en art, noget vi kan stille os tilfreds med. Om ikke andet, selv sluge en forlænget garanti. Peter lover flere gange at vende tilbage, men ringer ikke. Jeg fik så en SMS fra ham, to dage efter vores aftale, at han vil ringe næste mandag. Altså 8 dage senere. Jeg skriver, at dette ikke er i orden, da det ikke var vores aftale. Han skriver ordret: “jeg har ferie, sådan er det” hvilet jeg synes er meget uprofessionelt. Nu står vi med en bil som vi faktisk er meget kede af. Min opfrodring: lad være med at købe bil der!!! Vi, familie og venner tør i hvert fald ikke. (Sagen kommer til FDM på mandag)

23. juni 2018

Kære Sandra.
Vi skal være de første til at beklage at der har været fabriks fejl på din bil .Alle fejl har vi selvfølgelig ud bedret uden omkostninger for dig.Vi har altid stillet en gratis låne bil til din rådighed,da vi godt ved det er bøvlet at skulle aflevere sin egen bil..Der ud over har vi ydet en værdi rabat på 2500 kr.
Skulle det opstå en fabrikations fejl i fremtiden vil vi selvfølgelig også reparer dette.Er bilen under fabrikkens garantien. dækker den selvfølgelig ellers hjælper vi altid vores kunder ved at søge kulance ved Nissan.Det lykkes mange gange til vores kunders tilfredshed.

Mvh

En super samlet købsoplevelse

vi har lige købt en spritny honda hos autocentralen. Vi har oplevet en super god service og glæder os til mange år samarbejde om vores bil fremover. men før vi nåede så langt skulle vi igennem mange kvaler fordi vi havde svært ved at finde en bil der var plads nok i til de høje personer vi er i vores familie. vi var inden vi kom til autocentralen hos en anden forhandler som på trods af at vi kom tilbage 2 gange efter prøveturen vi fik stadig ikke havde tid til os. hos autocentralen forelskede vi os først i en nissan x-trail og fik et godt tilbud på vores ældre passat. kasper gav sig tid på at køre en tur i vores bil inden han gav sig til at regne. senere viste det sig at nissanen ikke kunne leveres til det tidspunkt vi ville have den, og der gik både kasper og jesper en ekstra mil for at finde en bil der passede vores bohov og pengepung. er så tilfreds. de har mine varmeste anbefalinger.

24. april 2018

De siger jeg lyver

Det er trist at se så mange utrifredse kunder som skriver her inde. Man fristes næsten til at tro der er noget om snakken.. Og jeg kan desværre heller ikke komme med noget positivt. For ca.2 mdr. Siden købte vi en Peugoet 2008. Super flot bil og er det iøvrigt stadig. ( det er jo en Peugoet 😉) Da der ikke som standart i denne type bil ikke er monteret armlæn, aftaler jeg med deres sælger (Kasper) at jeg bare kan få fat i et så skal de nok montere det, som en del af handlen, men dog mundtlig aftale. Jeg var så ude den anden dag og få monteret vinterhjulene, ved et dækcenter og her viser det sig at der ikke var bolte med til disse vinterfælge der fulgte med bilen.Ringer herefter til deres sælger og aftaler at de betaler disse bolte. Ingen problem og god service. Aftalte samtidig at jeg skulle komme den efterfølgende fredag for at få monteret armlænet til middag. Jeg tropper op som aftalt, blot for at få af vide at vi ikke har nogen aftale. Jeg har taget fri for arbejde kørt en omvej til Aalborg, det ville jeg naturligvis ikke gøre hvis jeg ikke havde en aftale. Det ender med at jeg får dem til at betale for monteringen af mit armlæn hos en aut. Peugoet forhandler. Men med en dårlig smag i munden, og en beskyldelse for at lyve. Køre jeg hjem . Alle kan begå fejl. Sådan er det. Men tænk sig, hellere ville anklage mig for at lyve end indrømme at de har begået en fejl, sådan en sælger har jeg ikke respekt for, så det var første men absolut sidste gang jeg handler der.

1. december 2017

Kære Torben Petersen
Tak for anmeldelsen, selvom det ikke var den jeg kunne ønske mig.
Jeg glæder mig over at mine sælgere står ved det de har lovet og sørger for at rette op på de manglende hjulbolte.

Jeg skal dybt beklage at du køre forgæves ,hvilket bestemt ikke er ok .jeg skal ikke komme med dårlige
Forklaringer men blot konstatere at vi ikke leverede den ydelse vi skulle.
Jeg er glad for at du fik aftalt med vores sælger at vi betaler for at du får det monteret hos din lokale forhandler på vores regning.
Som et lille plaster på såret sender jeg 3 flasker bobler som undskyld for ulejligheden.

Dårlig service, vil ikke sælge reservedle

Jeg har en Honda Civic Sport fra 2006 hvor mit sidespejls plastik er revnet.
jeg skriver autocentralen Aalborg og får ret hurtigt en pris på et nyt, får samtidig at vide der er 3 dages levering. hvilket jo er ok.
jeg bestiller dette stykke plastik til 279,,- kr. og siger at faktura kan sendes pr. mail.
3 dage senere ringer jeg fordi jeg ikke har modtaget faktura, eller reservedel. på dette tidspunkt får jeg at vide at de ikke kan oprette mig som kunde da beløbet ikke er større! og at varen altså pludselig ikke er bestilt!!! dette er deres firma politik, dette ville jo være smart at sige til at starte med ?! eneste måde jeg kan få reservedelen er ved personlig fremmøde og kontant betaling på deres adresse i Aalborg. hvad? dvs. jeg skal ud og bruge en time i bil for at cover der bare skal klikkes på ?

16. maj 2017

Godt værksted

Kan kun anbefale Autocentralen. Har kommet der igennem de sidste 6-7 år og der har altid været god Service og mekanikere og teknikere der vidste hvad de snakkede om.

21. januar 2017

Tilbagekøb

Jeg vil gerne fortælle om en oplevelse jeg har haft hos Autocentralen i Aalborg. Købte en Honda Jazz fra 2015 hos dem for 145000kr kontant. Så får jeg en blodprop som medfører at jeg ikke må køre i 6 måneder, på grund af risiko. Bilen er købt kontant, og med god service. De vil så give118000kr for bilen, som jeg i mellemtiden har kørt 800km i det svarer til 33,75kr pr kilometer. Det skal siges at det 100% ikke kan ses at jeg har haft bilen, og at der er garanti til maj 2018 fra fabrikken. Den skal bare køres ind og sættes til salg. Det er det dårligste jeg nogensinde er blevet behandlet.
Kommer aldrig nogensinde hos Autocentralen igen. LÆNGE LEVE PÆNGEGRISKHEDEN.

2. december 2016

Super god behandling!

Kørte fornyligt ind til Autocentralen Aalborg for at se på en Nissan Qashqai. Snakkede kort med Thomas, en sælger, som gav mig nogle informationer om bilen. Vendte tilbage en uge senere og snakkede denne gang med Jesper som er daglig leder. Han var alene denne dag, men tog sig alligevel tid til lige at se min bil. Han ville senere sende mig en vurdering og evt byttepris. Af de 6 steder jeg har været for at se på bil, da var det kun hos Opel/Nissan i Hobro og hos Autocentralen Aalborg, at man viste interesse i hvordan bilen var holdt, og ikke bare tjekkede på internettet hvad bilen kunne koste! Efter et par dage modtog jeg mail med "byttepris", så jeg tog en ven med ud for at se bilen. Efter at have prøvet bilen var jeg overbevist om at det skulle være den. Da jeg hentede bilen fortalte Jesper at bilen var selvfølgelig klargjort, men at selve eftersynet først vil blive lavet om ca. 3 mdr uden beregning. Ydermere vil jeg få opdateret navigationen:-) I hele forløbet synes jeg, at jeg er blevet godt behandlet, og kan varmt anbefale Autocentralen Aalborg.

13. maj 2016