Køb af ny "brugt" bil. Fejl kan ske, men ikke alle gør ALT for at rette op på disse igen. DET GØR AUTOC!!! Det giver TRYGHED. Efter klargøring havde underleverandør lavet 3 fejl på bilen. Disse f... Se mere
Købte Audi A1 af Lars Holm sommeren 2021. Et halvt år efter knækkede h/forhjuls fjeder, (materiale fejl) Jeg fik bilen rep. i København, trods aftalen var at kontakte AutoC før rep. påbegyndes. Lars... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Bedre hjælp og handel end man kan forvente !!!
Vi havde akut brug for en erstatningstaxi og Jan Jensen har i den grad været medvirkende til at løse en yderst problematisk situation for os. Opfølgning og ekstraordinær hjælp til at vi blev driftsklare hurtigt igen er medvirkende til denne anbefaling. Som kunde har vi klart fået mere end forventet. Kun den bedste anbefaling herfra.
God kundeservice - Fejl af underleverandør udbedret til UG.
Køb af ny "brugt" bil.
Efter klargøring havde underleverandør lavet 3 fejl på bilen. Disse fejl blev efter positiv dialog og forståelse fra Sælger, K...... rettet. I forløbet blev både videoer og billeder sendt til os for at give os ro i maven samt til vores midlertidig godkendelse. Bilen blev efterfølgende leveret af K...... i Nordjylland samt en kompenstation for udlejligheden.
Tak for god service og en god handel.
Købte Audi A1 af Lars Holm sommeren…
Lars Holm udbetalte hvad svarede til rep. omkostninger på eget værksted.
Jeg er GODT TILFREDS 👍🌟🌟🌟🌟🌟
Har lige købt en Mercedes CLA 250e ved…
Har lige købt en Mercedes CLA 250e ved autoc af Lars. Er så super tilfreds og mega glad for min nye rigtige fine bil.
Fik en virkelig behagelig og rigtig god service, ingen tvivl om at Lars ved hvad han taler om og kender til de biler han sælger. Autoc kan varmt anbefales fra en glad fynbo kunde 💪🏼👍🏼
Har lige købt en Mercedes A klasse hos…
Har lige købt en Mercedes A klasse hos AutoC super god oplevelse 👍 kan ikke sætte en finger på noget
AutoC skriver på deres hjemmeside at…
AutoC skriver på deres hjemmeside at man skal kigge ind og gøre en hurtig handel. Det var nøjagtig det jeg gjorde, og i fredags hentede jeg så min drømmebil :) Jeg er meget tilfreds med den profesionelle og imødekommene behandling igennem hele købsprocessen. Jeg handler gerne igen hos AutoC og giver Lars og hans team mine bedste anbefalinger herfra.
Jeg købte en bil hos firmaet tilbage i…
Jeg købte en bil hos firmaet tilbage i 2019.
Først var jeg helt tryg ved firmaet og blev også varmt taget imod da jeg ringede og fortalte nogle ting som var i stykker på min bil som de ville få lavet.
Det ender med at firmaet bruger en sammenarbejdspartner til at kigge på min bil og derefter ikke mener at de har mere at gøre med min bil efter den har været på værksted ved dem 2 gange.
Jeg vælger at tage min sag videre i ankenævn for biler som jeg efter 1.5 år vinder 100 % og firmaet skal betale mig et beløb + renter.
Men de prøver lige lykken og overfører beløbet uden renter.
Da ankenævnet får dette afvide overfører autoc renterne rimelig hurtigt.
Pas på dette firma.
Super god og hurtig service.
ingen slinger i valsen! heller ikke efter!
kanon flinke mennesker der holde hvad de lover.
ydermere gik bilen i stykker 5 dage efter de 6 mdr. var udløbet og der dækkede de fuldt ud selv om de ikke var berettiget til det.
Det er god stil!
Medvirkede til datters køb af bil.
Medvirkede til datters køb af bil.
Helt igennem fremragende betjening fra AutoC.
Salg og køb - papirarbejdet - klargøring - udlevering ved Lars.
Kan kun anbefales.
Jeg købte i går en Audi Q5
Jeg købte i går en Audi Q5, og jeg må sige rådgivning og service fra Lars har været mere end fremragende. Han tog sig tid til alle mine spørgsmål, og jeg kørte derfra som en glad og tilfreds kunde.
TOTALSKADET BIL
TOTALSKADET BIL
Efter at have prøvet en bil hos AutoC blev der forhandlet og vi blev enige om pris osv.
Vi spurgte ind til bilens lave km-stand på 5000km/10mdr og fik til svar at den havde gået internt i koncernet (ansat-bil) i Tyskland.
Dagen efter at slutseddel var underskrevet, forsikring og bank adviceret, blev vi ringet op og fortalt at bilen ikke kunne indregistreres da den havde været totalskadet??? og handlen da ikke kunne gennemføres.
Sælger forsøgte på en pæn måde at sælge os en anden bil, men vi tør ikke stole på firmaet og takkede nej.
Meget dårlig oplevelse
Udmærket handel
For et par måneder siden købte jeg bil af (ejeren af) AutoC - og jeg har ikke noget at udsætte på handel, firma eller process. Bilen var så vidt vides iorden, dog ikke undersøgt via FDM eller lignende. God service før, under og efter handel. Var lidt bekymret pga firmaets lave karakter her, men jeg tænker de har taget det til eftertanke og rettet op på det. De eneste detaljer var manglende dansk manual (som blev skaffet indenfor et par uger), og så påmonterede dæk der helt forkert tryk på - nemt at fikse.
Har handlet bil en gang med AutoC
Har handlet bil en gang med AutoC
Fik en rigtig god rådgivning til en bil der passede til vores behov.
Valget faldt på en Passat 2.0 TDI DGS, som vi leasede.
Efter en uge gik vandpumpen, efter et opkald til Lars, og fik vi besked på at kikke ned så de kunne fikse det.
De fiksede fejlen og vi havde en anden bil i service perioden.
De varmeste anbefalinger til et super professionelt Auto hus.
en glad kunde
Aftaler på skrift er IKKE nok!
Aftaler på skrift er IKKE nok!
Èn stjerne må dække for den behagelige betjening, da man kom ind af døren og til at man havde underskrevet slutsedlen.
Da problemerne opstod, forsøger virksomheden at klemme sig udenom deres forpligtelser, hvilket nu ender i et længerevarende forløb med advokat og Ankenævn For Biler
Sagens forløb til nu - kort fortalt:
Vi kommer forbi og ser en bil som er lige til vores behov - en Peugeot 208 som er 4,5 år gammel. Jeg er opmærksom på at bilmodellen kan have udfordringer med øget olieforbrug, og under vores samtale og korrespondence, ønsker jeg at de undersøger bilen ved Peugeot. Der bliver udskiftet en termostat, og så skulled et være iorden.
Jeg beder dem endvidere at bilen får udført manglende service, da jeg gerne vil have en bil med udfyldt servicehæfte, således at der stadig er importør garanti hos Peugeot, samt mulighed for kulance på olieforbruget, såfremt det viser sig at bilen er omfattet.
På slutsedlen anføres det at servicebogen er udfyldt!
AutoC vælger at lade 3. part værksted udføre service. Men de fravælger samtidigt at udskifte tandremmen UDEN at informere os. Vi ser først dette da jeg kræver at få servicerapporten udleveret - hvilket jeg endelig får, en måned efter service.
Vi havde endda spurgt om den skulle skiftes, med det sagde de nej til, til trods for at Peugeots forskrifter for service, foreskriver det.
Jeg er overrasket, da det i min optik er en del af det service, når Peugeot foreskriver det. AutoC afviser at den skal skiftes, og henviser til at der står 10 år i servicehæftet.
Efter nogle måneder, opdager vi så at bilen desværre bruger væsentligt mere olie, end grænseværdien. Vi henvender os til AutoC som sender os videre til Peugeot.
Til vores store overraskelse, så afviser Peugeot blankt sagen, da vi får at vide bilen ikke har fået udført service efter forskrifterne (tandremsudskiftning) samt service i øvrigt er udført for sent (hvilket AutoC ikke informerede os om, trods de vidste at det var et ønske fra vores side, netop af samme årsag - OG at der på slutsedlen står at service er OK, så det var af vores klare opfattelse)
Tilbage til AutoC afviser de igen vores klage, da de ikke mener at Peugeot kan afvise os. Vi bliver kastet frem og tilbage, og derefter henvender jeg mig til FDM for rådgivning.
Sagen tager tid, men endeligt mener de, at jeg har krav på at få godtgjort et beløb for misinformation om hvorvidt service var overholdt, samt at vi har klaget rettidigt (inden for de første 6 mdr. iht. købeloven) vedr. oliebruget.
Jeg sender vores krav og begrundelserne herfor, samt tilbyder dem alternativt at lade handlen gå tilbage.
De afviser igen blankt - selv efter FDM advokat har rettet henvendelse.
Iøvrigt mener de at de, at jeg skal gøre brug af en købsforsikring som de gav mig med i handelen, da den skal dække dette. (en forsikring som de lagde ind i handlen, og som de nok håbede at kunne dække deres forpligtelser)
Hvad AutoC åbenbart ikke selv forstår, er at den forsikring ikke fritager dem for deres ansvar iht. købeloven, og at forsikringen ikke kan bruges til dette.
Her står vi nu, snart et år senere, hvor jeg har sendt klagesagen til Ankenævn For Biler. Jeg afventer spændt, men det kan tage flere mdr.
I mellemtiden må vi holde øje med bilens olieforbrug, og håbe motoren ikke dør totalt, inden sagen er behandlet.
Så øv for en oplevelse. Vi havde nok ikke penge nok, til at være attraktive kunder som skulle behandles pænt!
Og så håber de nok på at man giver op i det længerevarende forløb, inden den ryger igennem systemet!
Efterskrift:
Virksomheden endte med at måtte forestå en ombytning af motoren samt yde økonomisk kompensation for andre punkter.
Et køb og aldrig mere.
De fortjener en stjerne, fordi de var flinke, mens handlen foregik. Alt derefter fortjener ingen ros.
Jeg har nu den sjette bil fra AutoC og…
Jeg har nu den sjette bil fra AutoC og har alle gangene været tilfreds. God service, professionel betjening og når der har været et problem er det hurtigt blevet udbedret uden beregning. Der kommer jeg helt sikkert igen.
Livsfarlig oplevelse.
Husk lige at tjekke efter om jeres hjulbolte sidder fast når I køber en bil herude. Vi købte en bil hvor forhandlerne havde sat vinterdæk på for os, som ikke sad ordentlig fast. Vi opdagede det heldigvis lige inden vi nåede motorvejen, fordi bilen sagde en mærkelig lyd. Tilbage hos forhandleren sagde mekanikeren at det var meget godt at vi ikke kørte videre. Desuden forsøgte forhandleren at løbe fra sit ansvar og forstod ikke at vi var sure.
Super sted!👍
Salg af bil gik rigtig godt.
Oplevede en behagelig handel hos AutoC (til at starte med).
Da først bil var solgt sluttede dette.Tre uger senere viser det sig at bilen har en defekt. Efter en del mails frem og tilbage (AutoC svarer måske på hver tredje henvendelse) får jeg lov at indlevere den på deres værksted for at få det fikset. Jeg får så bilen igen to dage efter (Hurtigt og flot (Hvis fejlen altså var udbedret)). Det viser sig at fejlen ikke er udbedret og herefter er der _igen_ ingen svar fra AutoC på henvendelser.