Dybt useriøst
Min kæreste og jeg har haft forsikring ved AutoBranchen Danmark Forsikring i de sidste godt tre år. Vi har ikke haft brug for at have kontakt til dem før nu og har derfor ikke oplevet noget før nu.
Vi har kørt skadesfri i tre år og var derfor interesseret i at få et nyt tilbud på en bilforsikring som såkaldt superelitebilist. Vi prøver at ringe og skrive til deres kontaktinformation i bunden af deres hjemmeside. Når der ringes på telefonnummeret, får vi at vide, at vi har ringet udenfor åbningstider på trods af, at det var 09:00 om torsdagen. Skrives der på mail, får vi en mail retur, at denne mailadresse ikke findes. Vi kontakter derfor Gjensidige, som er ejer af AutoBranchen Danmark Forsikring og bliver henvist til at skrive til salg @ gjensidige.dk. Tre dage senere får vi at vide at vi skal være 30 år for at blive ændret til elitebilist, hvilket er modstridende med informationen på deres hjemmeside, hvor der står tre års skadesfri kørsel og +25 år (vi er begge 28 år): www. autobranchensforsikring.dk / bilforsikring.aspx
Vi prøver derfor atter at få fat i dem, men telefonensvaren siger stadig, at vi har ringet udenfor åbningstiderne på trods af vi denne gang har ringet onsdag 9:30 og mailadressen virker stadig ikke.