Det er altid en god oplevelse at komme hos Autogaarden. Altid venlig betjening og en god service. Vi har brugt værkstedet i mange år og har købt både nye og brugte biler og aldrig har der været proble... Se mere
God oplevelse af bil købet ,fik mange oplysninger,men det er først når jeg står og skal bruge de forskellige ting at hjælpen er nær (telefon). Det meste kan klares med en opringning.
Har lige købt en ny Suzuki S-cross. Hele forløbet har været rigtig godt og sælger Frederik er både dygtig og sød. Da vi hentede bilen, var den pyntet med sløjfe og flagstang og der var sat en perso... Se mere
Har brugt Autogården Ikast i en del år og har kun ros til overs for deres utrolig reelle, ærlige og profesionelle måde at gøre tingene på. Tydeligt at tillid og tryghed betyder meget for dem - ko... Se mere
Firmaet Autogaarden Ikast A/S er et moderne bilfirma med mere end 40 års erfaring. Vi er også kendt som ”Suzuki i Ikast”. Vi har tabt vores hjerter til Suzuki, og med vores erfaring og dedikation som autoriseret Suzuki forhandler siden 2008, tøver vi ikke med at kalde os for 100-meter mester i Suzuki. Hos os satser vi meget på et personligt forhold mellem kunde og mekaniker. Vi er klar over at tilliden mellem værksted og kunde er meget vigtig, og derfor er det en vigtig kerneværdi for os, at vi holder, hvad vi lover - og vi laver ikke andet, end vi har aftalt. Selvom Suzuki er hjertet og kernen i vores forretning, så reparerer vi alle bilmærker - også din. Så skal bilen serviceres eller er du på udkig efter en ny, så kan trygt henvende dig hos Autogaarden Ikast. Personlighed gør forskellen!
Eli Christensensvej 4, 7430, Ikast, Danmark
- post@auto-ikast.dk
- www.auto-ikast.dk
Skarp service !!
Hurtig, informerende og skarp service.
Hurtig tid og ekspedering på værkstedet, lånebil til rådighed og smil og venlighed i butikken - fulde anbefalinger herfra 😊
Rart med god hjælp og flinke folk
Fik god hjælp af autogaarden til reparation af skade på bilen. Takker for hjælpen😊🚙
Reparation af skade
Jeg fik en kaskoskade og fik bilen leveret til værkstedet om aftenen.
Næste morgen talte jeg med firmaet og de var allerede klar over at de havde fået min bil leveret.
De sagde at det skulle de nok sørge for at få lavet den så jeg kunne få min bil hurtigt.
Dagen efter var den klar om formiddagen og papirer videresendt til min forsikring.
Hurtig og professionel hjælp
Afleverede en bil med skade mandag og…
Afleverede en bil med skade mandag og fik den retur onsdag. Fik en lånebil der var magen til vores egen. Jeg er super tilfreds. Har brugt Autogården som værksted og handlet 2 biler der i løbet af de sidste 5 år og oplevelsen har været perfekt hver gang.
De får min bedste anbefaling.
Fuldstændig perfekt service
Fuldstændig perfekt service
Altid mødt med et stort smil
Har haft min bil til Dinitrol…
Har haft min bil til Dinitrol behandling. Alt fungerede rigtig godt. God rådgivning og dokumentation i form af billeder af processen. Det hele til aftalt tid, samt afhentning af flot ren bil.
Fantastisk service, og god kundebetjening. 10 Stjerner !
Jeg, har da været bilejer i mange år som så mange andre, men aldrig har jeg været på et værksted med så god en service og overall god oplevelse, helt ned til den mindste detalje.
Alt fra de husker mit navn og hilser når man kommer ind af døren til service, at der står en lille huskeliste i lånebilerne ( info om bilen og hvordan man skal forholde sig i forskellige situationer ( fix lille detalje )) til at løse komplicerede problemer, hurtigt og professionelt.
Jeg har før fået serviceret min Suzuki ved et andet mærkeværksted, men er flyttet til Ikast, og så faldt valget jo selvfølgelig på Autogården, og her har jeg ramt et værksted med et serviceniveau og forfølgelse der får en til at ærge sig over at bilen ikke er købt der!
Jeg fik lavet et service (3 års) og ca prisen jeg fik endte med at passe, og under gennemgangen bemærkede de godt at mine originale fælge skallede noget så grusomt med malingen og var blevet mega grimme. Og jeg spurgte til om det evt var noget der gik over garantien. De tog en masse billeder og målte malingens tykkelse på dem og nogle fælge magen til på en ny bil, og gik meget professionelt til værks. Og under et par dage senere bliver jeg ringet op med beskeden om at der kommer nye fælge hele vegne rundt til mig. Og de blev så monteret i dag. Fælgene smukt monteret og dækkene blev shinet op og stod smukt på de nye fælge, der var ikke sparet en detalje ! Det service bilen fik spillede også bare. Og prisen var totalt fair, et lille mærket med navn på ham der havde lavet selve service hang i bakspejlet, og selvom det kan virke som en lille detalje så er det prikket over i’et der sætter en person på ham der har taget sig godt af din bil. Kontakten har også været fænomenal! De vender lynhurtigt tilbage og glemmer dig ikke i mængedes oh man føler sig ikke bare som en byrde eller et nummer!
Jeg har aldrig rost et værksted så højt, og kommer nok heller ikke til det igen.
Min baggrund er at jeg selv er i lære ved forsvaret som lastvognsmekaniker, og sådan et værksted her får mig til at være stolt af mit fag!
Jeg håber lidt at denne besked når frem til folkene på værkstedet, for jeg har haft en meget god oplevelse. Fortsæt det gode arbejde og tak ☺️
Utrolig behagelige og meget kompetente…
Utrolig behagelige og meget kompetente medarbejder. Der skal også lyde en stor tak Tommy i værkstedet, som tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål. Alt i alt et meget anbefalelsesværdigt sted at købe og få serviceret sin bil.
Fuldt ud tilfreds.
Fuldt ud tilfreds, både med kvalificeret information og efterfølgende reparation.
Super god service ved Autogaarden…
Super god service ved Autogaarden Ikast!
Min Tesla stod 4 dage før ferien med et trailerstik der ikke virkede overhovedet. Autogaarden fik bilen ind dagen efter og problemet blev løst. Jeg havde sagt at det var stikket der var røget, men det viste sig at være regnvand der var kommet ind. De løste det og stoppede ikke før den var klar.
Klar anbefaling.
Tilfredshed
Hurtig service. God information og opfølgning efter købet var afsluttet.
Var lige forbi Autogården i formiddags for at få dem til at kigge på min bil (ikke en Suzuki) som havde en mislyd - troede det var en knækket fjeder. Fik en tid lige over middag og det hele blev klaret i løbet en en god halv time med lidt fedt i et fjederbensleje (hvad det så er ?) - og det virker 😊.
God service, altid god værksted, samt venlige menesker.
Alt var tip top i ordenø
Venlig og imødekommende
Venlig og imødekommende, forklarer hvad der er lavet på bilen, og overholder aftalen. Dejligt der stadig findes service i dagens Danmark. Jeg kommer igen en anden dag
Altid venlige og dygtige folk/ mekanikere
Altid venlige og dygtige folk/ mekanikere
Alt lavet perfekt og til tiden
Kan kun anbefale dem.
Altid god service og venlig personale
Rigtig god service
God handel. Virkelig god service. God intro til min nye bil. Her vil jeg godt handle bil igen. 👍