Bilen bad om service, det klarede Leif Thygesen biler i Roskilde ! Jeg bookede en tid til service af vores Seat Leon, dette gik dejlig nemt. Ligeledes var ventetiden kort. Jeg blev taget... Se mere
Jeg har kommet der som kunde i 12år on and off. Det går galt hver gang ens bil skal på værksted der. De glemmer at booke bilen ind, booke lånebil, de ringer sjældent tilbage, flere fejl er ikke blevet... Se mere
Vi købte en Seat Arona hos Auto-Forum Roskilde. Vi handlede med Mazlum, og fik en super god behandling. Der skulle gå en uge inden vi kunne få bilen, men allerede efter 2 dage ringede Mazlum og sagd... Se mere
Super glad Leon ejer 🤩 Skrev under på bilen lige før påske, og lige efter fik jeg den. Det var en lang og kedelig påske grundet ventetiden, men alle skal jo have lov at holde påske. Dog mindst lig... Se mere
Auto-Forum Roskilde A/S er centralt placeret på Sjælland på Industrivej 32-36. og er aut. forhandler af Volkswagen og SEAT. Alle er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Herudover sørger vores værksted for, at du kan være sikker på at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi. Bemærk at vi også er Audi Servicepartner og CUPRA Servicepartner.
Industrivej 32-36, 4000, Roskilde, Danmark
- maozc@auto-forum-roskilde.dk
- www.auto-forum-roskilde.dk
Kanon service !
Bilen bad om service, det klarede Leif Thygesen biler i Roskilde !
Jeg blev taget pænt imod og det planlagte arbejde, pris, varighed osv blev gennemgået med mig, ved aflevering af bilen.
Så lidt over middag fik jeg en besked om, at bilen nu var færdig og klar til afhentning.
Jeg hentede bilen og gloede liiige en ekstra gang. Den var pludselig blevet sølvfarvet igen, den var faktisk blevet både vasket og støvsuget !
Ved afhentning blev jeg ligeledes taget dejligt imod og fik at vide at pris osv holdt, da der intet var galt med bilen (fantastisk vogn, som vi har været rigtig glade for de 6 år vi har haft den)
Alt var klar, servicepapirer lå i bilen, faktura var klare og kunne betales med det samme. Jamen, alt i alt, så kunne jeg da ikke have bedt om mere.
Super søde og venlige medarbejder, holdte aftale om både tid og pris. Og tilmed lige givet den en meget tiltrængt “forårs opfrisker” i form af vask og støvsugning.
Fantastisk !
Nissan Leaf, og KÆMPE stiftelsesomkostninger!!!
Denne anmeldelse er lavet på Semler Finans side, men de mener den skal rettes direkte til Auto-Forum Roskilde, hermed gjort.
Vi købte en Nissan Leaf gennem Auto-Forum Roskilde ved Mazlum Özcan og finansierede den via Semler Finans Danmark, hvilket på overfladen virkede rimeligt. I tidligere tider fik man en fysisk kontrakt udleveret, som man kunne gennemgå grundigt. Det var dog ikke tilfældet her, da hele processen foregik digitalt via PC og telefon, hvilket gjorde det næsten umuligt at få et fuldstændigt overblik over vilkårene.
Mazlum scrollede hurtigt ned på telefonen til underskrift, og så var den klaret via Nem-ID.
Da vi endelig modtog en kopi af kontrakten efter at have rykket for den hos Semler Finans, blev vi straks forundrede over, at restgælden næsten var identisk med bilens købspris. Efter at have modtaget kontrakten og gransket den, blev vi chokerede over at se, at der var stiftelsesomkostninger på hele 24.540 kr.! – en helt urimelig og skandaløs sum. Normalt ligger disse omkostninger på omkring 10.000 kr., hvilket vi tidligere har oplevet. Den ekstreme overpris, vi her blev påtvunget, er intet mindre end ublu og grænser til bedrageri. Dertil kommer en høj rente, som jeg dog allerede bemærkede ved kontraktens indgåelse, men stiftelsesomkostningerne er simpelthen uhørte.
Denne oplevelse har fuldstændigt ødelagt vores tillid til Semler Finans. Vi kommer aldrig nogensinde til at bruge dem igen, og vi vil aktivt fraråde andre at gøre det.
________________________________________________
Besvarelse fra Volkswagen Semler Finans Danmark A/S
For 2 dage siden
Hej Lars
Tak for din anmeldelse, selvom det selvfølgelig ikke er rart at høre, at du ikke har tillid til os.
Vi bliver desværre nødt til at bede dig om, at rette henvendelse til Auto-Forum i Roskilde, da det er dem du har indgået kontrakten med.
Vi er i dit tilfælde blot at betragte som en bank, som skal sikre, at du er kreditværdig ift. til dit køb.
Stiftelsesomkostninger er blandt andet sammensat af tinglysningsomkostninger, vores omkostninger til dokumentoprettelse og forhandlers provision. Når vi får en kontrakt ind fra forhandler, vurdere en robot om kontrakten lever op til ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Disse er lovgivningsmæssigt fastsat med et loft på 35 %, mens vi har et loft på maksimalt 25%. Har din kontrakt holdt sig under denne grænse, så ser vi ikke kontrakten før vi skal effektuere lånet, altså efter, at du har underskrevet kontrakten. Derfor skal vi bede dig om, at rette henvendelse til forhandler, så I sammen kan finde en løsning.
Vh, Kundeteamet VWSF

Besvarelse fra Auto-Forum Roskilde
Vi kørte hele vejen fra Aarhus til…
Vi kørte hele vejen fra Aarhus til Roskilde for at handle bil, og det var det hele værd! Bilen var præcis som beskrevet, og vi fik en rigtig god byttepris på vores gamle bil. Alt var, som Mazlum havde fortalt os i telefonen – ingen overraskelser, kun god og ærlig service. Kan klart anbefale Mazlum, hvis du leder efter en sælger, der holder, hvad der loves!
Super god kundeservice fra det øjeblik…
Super god kundeservice fra det øjeblik man træder ind ad døren.
Bilen var klar til levering og den fremstod fuldstændig klargjort og flot på det aftalte tidspunkt.
Tak for det Mazlum Özcan
Manglende overholdelse af aftaler
Jeg havde min bil (VW) til service midt i august, jeg oplyser ved bestillingen, at når jeg kører og efter noget tid, lyser en lampe med “epc” op, og bilen herefter ikke kan accelerere, fejlen forsvinder dog når bilen genstartes. Endvidere fortæller jeg at bilen skal synes og de derfor gerne må sikre den går igennem, samt at jeg gerne vil bestille rens af klimaanlægget. Jeg indlevere bilen om morgenen som aftalt og bekræfter om morgen endnu engang alle ting der skal ordnes. Om eftermiddagen bliver jeg ringet op at bilen er klar til afhentning, jeg spørger ind til førnævnte fejl, bliver oplyst at den har de ikke kunnet genfinde, spørger til om den er klar til syn, det havde de ikke fået tjekket igennem, spørger så til klimaanlægget, det var sørme hellere ikke ordnet. Jeg beder derfor om at de beholder bilen en dag mere og får styr på ovenstående. Dagen efter afhenter jeg bilen, førnævnte fejl havde de stadig ikke kunnet finde og mente derfor den var gået i sig selv igen. Dog gik der ikke mange timer før fejlen opstod og jeg kunne køre retur med bilen og lod den nu være tændt, de kørte en tur og kunne konkludere der var en kontakt til turboen som ikke fungerede. Vi bliver enige om at skifte hele turboen, jeg ville modtage et tilbud, en uge efter har jeg endnu ikke modtaget et tilbud og kører forbi, bliver straks mødt af at “vi sidder netop med tilbudet til dig!”
Jeg vælger dog at bestille en tid da det skal ordnes og har en cirkapris at gå efter. Der er nogle ugers ventetid, men aftaler jeg kan aflevere den fredag d. 30. August, så har de fredag og mandag til at reparere den. Jeg stiller den torsdag aften og ringer fredag morgen for at spørge om alt er ok, og får i telefonen bekræftet at det er turboen som skal skiftes. Tiden går og sen mandag eftermiddag ringer værkstedschefen mig op, han spørger hvad der skal laves på min bil, for han kan se den har stået der nogle dage nu(!). Jeg mister tålmodigheden og spørger om det er seriøst, hvilket det desværre er, vi taler frem og tilbage, får forklaringer om en stoppet medarbejder og corona hos førnævnte værkstedschef. Jeg får dog forhandlet en rabat på 15% for at de får mulighed for at lave reparationen af bilen, så siger han pludselig “så må jeg se om jeg kan få den presset ind i morgen” jeg nævner at han selvfølgelig er nødt til at presse den ind om tirsdagen idet de slet ikke har overholdt aftalen og at sidst jeg havde bilen hos dem, klokkede de også grundigt i det. Jeg nævner i samtalen at jeg godt kan tvivle på om de overhovedet er autoriseret værksted når der er så lidt styr på det.
Bilen bliver færdigmeldt tirsdag eftermiddag og jeg afhenter den onsdag formiddag. Da jeg står og venter på det bliver min tur, står der en anden kunde og diskutere med to medarbejdere, som tydeligvis også er ganske utilfreds.
Ovenstående gør at jeg aldrig vil få repareret eller købe noget hos dem, ej hellere anbefale andre at komme der. Måske et uautoriseret værksted er mere seriøs og overholder aftaler?

Besvarelse fra Auto-Forum Roskilde
Super fin hjælp igennem hele…
Super fin hjælp igennem hele beslutningsprocessen på køb af bil. Hurtig respons på henvendelser og svar på spørgsmål mv. Bilen blev endda leveret før aftalt tid. Stor tak til salgsansvarlig Mazlum for en god proces.
FÅ ALDRIG LAVET DIN BIL HOS AUTOFORUM…
FÅ ALDRIG LAVET DIN BIL HOS AUTOFORUM ROSKILDE. De har ingen respekt for folks ejendom.!!! hvis du vil ha din bil lavet ordentligt så find et andet sted...
Ved slet ikke hvor jeg skal starte i min sag det så vildt hvor uprofessionelt et værksted det er!!!! Når men det startede med at jeg kørte galt i min bil i feb 2024 bilen har skader foran og bagved. får en tid en måned efter. Får så at vide at det vil tage 2 uger at lave den, det trækker så ud til 4uger og fair nok hvis der er noget de ikke havde regnet med ved besigtigelsen så det er ok, får så min bil tilbage hvor Allan (skadechef) siger at han har gået bilen efter og alt er som det skal være (ifølge ham).... Alt er lavet forkert som i ALT! og fyldt med sjusk og fejl!!! (Jeg ved en del om biler) Konstaterer allerede ved afhentning at der er del sjusk fejl, ting der ikke er samlet rigtig, ting de har ødelagt osv,og siger det så til Allan som er skadechef han siger så at jeg skal tage hjem og sende billeder af hvad jeg mener er galt sender så omkring 50 billeder med udførlig tekst til så vil mene det er lige at gå til. så nu er vi over i en reklamation og får så en ny tid til "udbedring" ca en måned efter første forsøg og får at vide at det vil tage en uge at udbedre, det trækker så ud til at det tager 7 uger! hvor jeg selv må ringe hver uge og høre om den er færdig og får bare den ene dårlige undskyldning efter den anden. Når men henter så min bil efter de har haft den i de ekstra 7 uger og får afvide af Allan over telefon inden afhentning at nu spiller den så glæder mig selvfølgelig til at få min bil tilbage efter så lang tid, kommer så frem til værkstedet og ser min bil (samtlige punkter på reklamation er slet ikke lavet) og konstaterer med det samme at den er helt gal og meget være end første reklamation nu er det tilføjet blandt andet maling på samtlige dele i motorrum og på mine næsten nye Cupra fælge!!! En forkofanger der slet ikke er fastgjort med skruer i den ene halvdel, forlygte vasker der hænger og dingler inde i kofangeren osv osv listen er meget lang desværre.Og er selvfølgelig mere ops på at finde fejl denne gang efter den dårlige oplevelse sidste gang opdager også at der er brændt metalspåner fast på indersiden at 3 ruder så de har stået og skåret med vinkel sliber så der er fløjet gnister rundt inde i kabinen!!! Skal pludselig også smække bag klappen meget hårdt får at lukke og han tror at han kan bilde mig ind at den lige skal køres til, det er det dummeste jeg har hørt længe.. reparation på karosseriet bag bagkofangen mangler svejsninger og er ikke rettet ordentligt ud.. det har haft min nye baglygte af ved den første reklamation og er nu fyldt med ridser/brændemærker mit gæt ville være at den har fået en tur hen over gulvet, fod aftryk inde i kabinen og helt fint metal støv over alt i kabinen. undskyld udtrykket men virkelig amatører. Ingen respekt for folks biler overhovedet .... Sender så reklamation nummer to med ca 100-150 billeder med fejl, sjusk, ting der ikke er lavet rigtigt og ting de har ødelagt.. får så min taksator og FDM med ind over da de tydeligvis ikke ved hvad de laver.!! sagen er stadig igang kunne skrive meget mere men så ænder det med en bog. Jeg valgte netop et autoriseret folkevogn/Audi/seat værksted med håb om at de vidste hvad de lavede men tog fejl big time så derfor denne anmeldelse så i andre ikke skal det samme igennem..... (Info det er en reparation til lige under 100,000kr)
Super demonstration af brugt vogne god…
Super demonstration af brugt vogne god opfyldning
Mazulum er meget service minded.
En kæmpe tak til salgsansvarlig Mazlum. Ozcan
En kæmpe tak til salgsansvarlig for Seat Mazlum Ozcan for særbehandling og dejligt samarbejde ved køb og indbytning af bil, det kunne ikke være bedre. Tak
VH Ole Victor
Venlig og meget serviceminded…
Venlig og meget serviceminded behandling i forbindelse med køb af en brugt Audi 3. Skøn bil til en fornuftig og konkurrencedygtig pris. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse.
En handel i god tone
En handel i god tone, også selvom jeg ændrede betalingsbetingelserne. Alt blev leveret som aftalt.
Fantastisk service fra start til slut
Fantastisk service fra start til slut
Og dejligt med støvsugning og vask.
Super fin betjening
En god oplevelse at købe brugt bil.
Fin service hele vejen igennem og perfekt klargjort bil.
Tak til Mazlum Özkan
God betjening med smil på læben
God betjening med smil på læben ved køb af Seat Ibiza og god instruktion, da jeg hentede bilen. Også da jeg efter et stykke tid kom forbi og spurgte til betjening af sidespejle. Hvilket var et rigtig dumt spørgsmål 😂
Mazlum Özcan gik med ud til bilen og viste stille og roligt hvordan det fungerede.
Perfekt fra start til slut
Perfekt fra start til slut. Mazlum leverede en behagelig og prof. kundepleje og kan varmt anbefales hvis du vil handle bil.
Godt tilbud
Godt tilbud - og god rådgivning fra Maz. Vi følte os helt igennem trygge.
Fantastisk service
Fantastisk service ved køb af Seat ateca, hurtig ekspedition, kompetent medarbejder der havde helt styr på processen. Mazlum ôzcan får 6 stjerner ud af 5.
Vh Christian Themsen
Ingen information ved aflysning af tid
Min bil var blevet indkaldt til reparation pga. problemer med styretøjet.
Da jeg møder op på dagen bliver jeg mødt med besked om at min tid er aflyst pga. reservedelene er i restordre.
Jeg fik besked på at de havde forsøgt at ringe mig op en gang for to uger siden. Der var ikke blevet lagt besked på telefonsvareren, ikke sendt en sms og heller ikke sendt en mail.
Uprofessionel håndtering af kunder og spild af min tid. Det var en dårlig oplevelse.
Svære at komme igennem til
Det er umuligt at få værkstedstider og verdens mest ubehagelige kontordame der tager telefonen. Har jeg har aldrig følt mig så dårligt behandlet som her
OPDATERING:
Efter anmeldelse fik jeg en god snak med Michael. Han meget sød og lyttende. Han fulgte mig hel til dørs denne gang. Rigtig dejligt at få en god betjening.
Det skal også siges at når du har fået en tid, så er det, det sødeste værksted med mennesker der har styr på det de laver.