Har fået udskiftet linser i øjnene. Hele forløbet er foregået tilfredsstillende. Lige fra første møde, operationen samt efterfølgende kontrol. Der er afsat rigelig tid så alt foregår stille og roligt... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Auga Eye Center er Danmarks største Øjencenter lokaliseret i København. Vi er specialiseret i: - Grå stær operationer - Brillefrihed vha. linseudskiftning - Øjenlågsoperationer. Derudover ser vi private øjenpatienter til almindelig konsultation, og forsikringspatienter. Vores store, flotte og moderne klinik er spredt over 1300 kvm. fordelt på to etager. I stueetagen finder du vores mange undersøgelsesrum, hvor vi foretager forskellige typer af undersøgelser og målinger af dine øjne og dit syn. Det er på denne etage, du bliver undersøgt, hvad end du skal til en almindelig øjenlæge-, brillefriheds-, øjenlågs- eller grå stær undersøgelse. I kælderen ligger vores 4 moderne operationsstuer. De er indrettet i de gamle bankbokse fra Amagerbankens tid. Vi arbejder professionelt og man mødes med respekt og ordentlighed. Vi møder dig i øjenhøjde og lytter til dine ønsker og udfordringer. Vi tilbyder kun behandlinger, som vi tror på vil hjælpe dig og indfri dine forventninger. Mener vi, at en behandling er unødvendig, risikabel eller ude af trit med din forventning, vil vi afvise at behandle dig. Vi lægger stor vægt på det personlige forløb, hvor vi bestræber os på, at det er den samme læge der følger dig fra undersøgelse, til operation og kontrol. Vi har valgt prismæssigt at sætte os lidt billigere end en del af vores konkurrenter. Det har vi dels gjort, fordi vi kan. Vi driver en meget stor og effektiv klinik med 4 travle operationsstuer, dette er bl.a. udgangspunktet for vores cost-effektive setup. Dels har vi lagt os der, fordi vi ønsker, at vores behandlinger skal være tilgængelige for så mange som muligt. Vi samarbejder med flere sundhedsforsikringer. Dvs. at hvis du, f.eks. gennem dit arbejde, har en sundhedsforsikring, kan det være de dækker dit besøg hos os, hvad end det er en almindelig øjenundersøgelse, grå stær operation
Amagerbrogade 242, 2300, København S, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg er blevet brillefri hos Auga og det er nu 6 måneder siden jeg fik lavet min operation i dag stiller jeg utrolig skarpt og jeg er så taknemmelig for at jeg har fået den her operation og jeg valgte Auga. Fem stjerner herfra jeg anbefaler dem til alle omkring mig
Brillefri...ja jo ok synet er da blevet lidt bedre, men ville nok hellere have briller på når jeg nu er blevet natteblind har dagligt tågesyn/ sløret syn ser sorte streget i øjenkrogene , nu er det gået ca 6 mdr efter operationen er også blevet behandlet for efterstær uden nogen større effekt .
Jeg føler lidt jeg får dumme svar når jjeg kommenteret det

Besvarelse fra Auga Eye Center
Jeg fik den 26/3 fjernet øvre øjenlåg hos Stig. Hele forløbet, fra konsultationen, til modtagelsen inden operationen og selve operationen har været udelukkende helt fantastisk.
Operationen og den efterfølgende tid har været 100% smertefrie og jeg føler at alle mine ønsker omkring resultatet er blevet mødt.
Da jeg efter operationen havde spørgsmål til stingene og helingsforløbet skrev jeg en besked til Stig med et vedhæftet billede, på trods af han holdte ferie, svaret han hurtigt og gav mig en god vejledning.
Jeg kan kun anbefale at få lavet sine øjenoperation hos Stig i Auga eye center
Virkelig sød og behagelig oplevelse, der blev hele tiden stille og roligt fortalt hvad der blev gjort.
Kan varmt anbefale stedet.
Helt sikkert et sted jeg vil vende tilbage til hvis det bliver nødvendigt
Jeg vil give Stig Holfort mine varmeste anbefalinger efter øjenlågsoperation. Stig er virkelig professionel og mine øjenlåg er lavet utrolig smukt & flot. Han formår at give en ro og tryghed fra start til slut. Jeg er ovenud tilfreds med mit resultat. 5 stjerner til Stig herfra.
Er blevet brille fri, og Auga på Amager kan varmt anbefales 👌
Mikkel Hugod og Stig er de bedste! Tusind tak for den trygge og sikre oplevelse, jeg er i dag blevet brillefri og det er en stor befrielse.

Besvarelse fra Auga Eye Center
Jeg har fået en RLE behandling hos Auga, tusind tak for den gode trygge oplevelse, jeg ser fantastisk uden briller.

Besvarelse fra Auga Eye Center
Tak Auga for at gøre min drøm til en virklighed. Jeg har fået en fantastisk brille fri operation, det er gået mega godt efter 90 dage. Jeg ser fantastisk og de er bare så søde

Besvarelse fra Auga Eye Center
Auga er fantastiske! Jeg er blevet brillefri som 50 årig og sikken en befrielse. Tak

Besvarelse fra Auga Eye Center
Tak Stig, jeg er endelig brillefri og sikke en forbedring i min livskvalitet

Besvarelse fra Auga Eye Center
Jeg er blevet brillefri hos auga med linseoperation, jeg ser mega godt og jeg er evig taknemmelig

Fik 6/2 indopereret linser for at blive brillefri
I dag 6 uger efter ser jeg ekstrem dårligt, alt over 2 meter er sløret.
Jeg kan ikke orientere mig i trafikken, på jobbet, når jeg dyrker sport som padle/løb eller hvis jeg cykler, kan jeg kun se mit eget styr.
Desuden er mine øjne rødsprængte, svier, irriteret, flimmer, trætte bruger 4 forskellige øjendråber.
Min livskvalitet er blevet ekstrem forringet.
Ud over de 45.000,- kr. jeg selv har betalt, så har jeg været nødsaget til at betale for nye briller og solbriller da jeg nu for evigt vil være synshandicappet uden briller. Jeg kunne sagtens "leve" med en læsebrille hvilket jeg også blev oplyst om men det er langt fra tilfældet jeg ser ekstrem dårligt på afstand (over 2 m.)
Jeg har været til 3 kontrol/nye synstest efter og begge øjenlæger taler ned til mig, afbryder mig siger det er mig, der er utålmodig. De har en arrogant tilgang til at de har fejlet og kommer ikke med nogen konkrete bud på hvad der er gået galt.
Jeg bliver derfor nødt til at gå andre veje for at for den nødvendige hjælp, hvilket jeg i gang med, har bl.a. fået hjælp fra øjenforeningen og anden optiker.
Jeg har både klaget til patientklagenævnet og patienterstatningen.
Jeg kan på det kraftigste kun ADVARE mod Auga klinikken og især begge øjenlæger Stig og Mikkel

Besvarelse fra Auga Eye Center
Jeg fik mine øvre øjenlåg opereret i december og var til kontrol i går. Alt er forløbet perfekt og man føler sig taget godt hånd om både fra forundersøgelse til operation, fjernelse af sting og til kontrol.
Jeg et super glad for mit resultat.
Kan varmt anbefale Stig og Auga Eye Center

Besvarelse fra Auga Eye Center
Jeg fik lavet en øjenlågs operation i januar i år, mødte et fantastisk professionelt personale der gav den fornødne ro.
Resultatet er fantastisk og kan klart anbefale dette.
Hvis skalaen havde gået til mere en 5 stjerner havde de stadig fået topkarakterer. Claus

Besvarelse fra Auga Eye Center
Virkelig dygtig og fantastisk resultat. Alting foregår professionelt. Kan varmt anbefale dem

Besvarelse fra Auga Eye Center
Jeg fik opereret mine øjenlåg af Stig i går. Så er selvfølgelig i helings proces nu. Men indtil videre er alt gået godt. Jeg følte mig sikker ved at Stig foretog operationen, han er dygtig og har meget erfaring, og han forklarede undervejs og var god til at berolige mig. Til forundersøgelse blev jeg også vejledt godt af ham og fik svaret på alle mine spørgsmål. De andre på klinikken er også rare og imødekommende. Jeg kan klart anbefales Auga eye center.
Jeg valgte Auga eye center - da jeg skulle have opereret mine tunge øjenlåg. Det er blevet helt som forventet og jeg er super tilfreds med resultatet. I er super professionelle og jeg følte mig i de bedste hænder ved operationen. 10 stjerne herfra mig.
Selv om prisen blev lidt mere end jeg hørte til forundersøgelsen, så er jeg meget tilfreds da mit syn blev bedre end forventet hos Stig (og ellers et rigtig et sødt personale).👌🤩
Fik ellers af vide et andet sted at mine øjne ikke var egnet til den operation/ helt brillefrihed, men det blev jeg her.👌🤩
5 stjerner er slet ikke nok!
Fik foretaget grå stær-operation på begge øjne i går fredag d. 20/2 26, fuldstændig fantastisk forløb, en super venlig og imødekommende sygeplejerske tog imod, dryppede øjne, tilbød vand, kaffe.
Alt var venligt, roligt, stille baggrundsmusik, flotte omgivelser, OG en helt igennem fantastisk operation.
Allerede i dag (dagen efter) ser jeg super godt og er bare så glad.
I stedet for at væggen var lidt gul, er den nu hvid, og himlen har en helt anden fantastisk farve!
Mvh. Jørgen Jansen.