Jeg fik skiftet rataksel på min Etron…
Jeg fik skiftet rataksel på min Etron til pris langt under et tilbud jeg havde modtager fra Audi Køge som forlangte 10 x mere i pris
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super god service, min kaleche på min A5 cabriolet ville ikke åbne, og dør i passager side kunne ikke åbnes ude fra, og der skulle laves 90.000 km eftersyn, de klarede det fra den ene dag til den anden, og meget kompetent og høflig betjening, jeg kommer igen!
Fantastisk værksted og personale - Dem kan jeg varmt anbefale. / Så er det en "fornøjelse" at komme på værksted. Fair priser og super kompetent.
Hvis jeg kunne give 6-STJERNER ville jeg gøre det.
Virkelig god service og yderst fair priser.
Jeg opdagede ved et tilfælde at min bil havde en alvorlig fejl. Jeg havde hørt om Audispecialisten og tog hen til dem med det samme.
-Min bil blev straks indskrevet og jeg fik gratis lånebil
-Der blev bestilt reservedele med det samme.(Kun originaldele, det er vigtigt for mig)
-Grundig gennemgang af fejlen og forklaring
-Pris blev oplyst før reparation og det var samme pris på slutfaktura
-Gennemgang af udskiftede dele og fik endda lov at se de gamle dele.
-Super god information via telefon. De ringer når de har lovet det.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Fik anbefalet Audispecialisten til at løse problemer med kaleche til vores Audi 4. Vores normale mekaniker havde givet op , men Audispecialisten løste hurtigt problemet og det til en fin pris. Kommer helt sikkert igen
Løste ikke problemet med utæt kaleche på Audi A5 til trods for at de brugte en del timer på det og fakturerede en dyr liste, der ikke løste problemet. Var ikke villig til at gå i dialog. Virkelig skuffende oplevelse
Endelig et værksted man kan stole på....troede jeg skulle sidde og vente 3 timer på stort service, men fik lov at låne en bil helt gratis og hentede min bil samme eftermiddag. De har travlt - men det går ikke ud over kundeservicen...kører gerne fra Helsingør til Stenløse igen - du kan trygt overlade din Audi til dem. Prisen er også fornuftig uden at det går ud over kvaliteten. betalte 7300kr inkl moms for stort service, skift til sommerdæk, udskift af bagvisker og olieskift.
Jakob fik løst en akut fejl på vores bil med kort varsel.
Venlig, hurtig og god betjening. Jakob er superrar og åbenlyst meget vidende om - i dette tilfælde - Audi. Kommer helt sikkert igen.
Fik skiftet gearkasse olien på min Audi A6 hos Audi Specialisten og bilen kørte mere smooth og tingene spiller bare, har et meget mere roligt gearskift. Super venlige og dygtige mennesker! Helt klart et besøg værd, hvis du ejer en Audi.
Altid servicemindede, rimelige priser og fleksible i forhold til at finde løsninger på de problemer jeg har haft. Ved rigtig meget om Audi og
er super professionelle. Kan bestemt anbefales.
Blev anbefalet Audispecialisten af en anden forhandler da vi havde problemer med en Audi A4 Cabriolet hvor kalechen ikke ville åbne
Vi havde været på 4 andre værksteder på Sjælland incl et Aut Audi værksted som alle ikke kunne finde fejlen
Audispecialisten fandt den på 20 min og lavede bilen dagen efter til en fair pris
Ikke sidste gang vi bruger dem
Mvh
Holmland Biler
Efter Audi havde givet op på et MMI problem - men havde taget sig betalt for det - løste Audispecialisten det på under 1 time. Kommer ikke til at bruge andre så længe jeg kører Audi
Jeg skulle have monteret håndfri telefon i min Audi A4 Cabriolet for 4 måneder siden. Jeg får bilen tilbage og kan konstatere det ikke virker. Jeg får så at vide at det er mikrofonen. Der ville så gå en uge med at få den hjem. Jeg blev ikke ringet op en eneste gang og måtte ringe og rykke for det flere gange. Der gik over en måned før den kom hjem. Da den så blev skiftet virkede det stadig ikke! Fik så igen at vide at det var pga. mikrofonen. Der ville gå ca. en uge før den kom hjem. Nu er der igen gået over en måned. Jeg har forsøgt at kontakte værkstedet flere gange uden held, så nu har jeg simpelthen givet op! Virkelig dårlig service!
Efter 2 andre mekanikere havde kigget på min bil og skiftet for 7000 kroner ikke nødvendige ting - Som ikke løste problemet, kørte jeg bilen til audispecialisten som løste det på en formiddag!
God service og en viden alle de andre skal lede længe efter!
5 stjerner! =)