Audiovision Anmeldelser 12

4,4

1. TV-butik
  2. Hi-fi-butik
  3. Butik med stereoanlæg

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Specialforretning indenfor Radio / Tv Video / High-End Hi-Fi. Akustik og indretning af Lytterum. Blandt produkterne er Mark Levinson, Proceed, Revel, Meredian, MIT-kabler, Sota, Benz, harman/kardon, Onkyo, Specialplader, DVD afspiller, storskærme og Plasma skærme.

4,4

Fantastisk god service

Knaldgodt sted at handle, og rigtig god vejledning, og så en forhandler der ringer tilbage på ubesvarede opkald, det er helt rart i stedet for andre man ringer til, hvor tlf. ikke bliver taget, eller man bare for en sms "jeg kan ikke tale i øjeblikket, andre steder fik jeg beskeden, at de vare jeg ønskede havde leveringsvanskeligheder, men Poul undersøgte sagen, og nu har jeg fået mine varer som jeg ønskede, kan varmt anbefales

18. februar 2022

Via nettet fandt jeg AudioVision…

Via nettet fandt jeg AudioVision hjemmeside, Audiobutikken.dk - De havde præcist de front højtalere jeg havde ledt forgæves efter hos andre udbydere.

Ringede dem op da jeg havde et par ekstra spørgsmål, jeg talte med Poul og havde en rigtig god samtale, og med udførlig svar på alle mine spørgsmål.

Ydermere modtog jeg et godt tilbud, og 1 time senere en bekræftigelse på mail at min vare var afsendt - styr på sagerne, og meget effektivt!

Er selvfølgeligt top glad for tilbuddet som jeg dragede nytte af, men sjældent har jeg altså oplevet SÅ god kundeservice - tid til svar og samtale, en helt fantastisk kundeservice!

Det bliver ikke sidste gang jeg handler her, og kan klart anbefale AudioVision i Skive!

29. oktober 2021

En ægte hi-fi butik

En ægte hi-fi butik med super service og skarpe priser, samt et imponerende udvalg af kvalitets varer. Man mærker både høj viden, engagement og kunde service når man er i butikken. Kan stærkt anbefales.

4. juli 2020

En oplevelse i Lyd

Jeg har købt en tonearm og kabler og som sædvanlig fået rigtig god service. Det er rart at være kunde i en fysisk butik hvor det er muligt at lytte til forskellige produkter inden man evt. køber dem

14. april 2016

Den bedste HI-FI shop i Danmark

Ærlig og reel forretning med ægte jydsk mentalitet. 90% af mine indkøb de sidste 2 år er gjort her. Førhen brugte jeg forskellige forretninger med blandede følelser og mange problemer ved efterfølgende service. Har en gang haft behov for at få serviceret min forstærker hos Audiovision og det forløb hurtigt og effektivt.

18. december 2011

altid en god handel

jeg har gennem flere år, købt en del hifi og hi-end produkter i butikken. stort set hver eneste gang, har jeg fået en mærkbar nedslag i prisen. seneste positive oplevelse var, at jeg havde en defekt forstærker under garantien. kvitteringen var midlertidig blevet væk for mig, men de slog mig op i deres computer og vupti, så var der ingen ko på isen. endnu bedre blev det, da jeg skulle hente min forstærker så, gav de mig en fabriksny istedet. det kunne bedre betale sig end, at reparere den defekte :-)

11. september 2009

No title

Webshop med kvalitetsvarer på hylderne. Hjemmesiden er overskuelig og nem at navigere i. Derudover er der tydelig angivelse af email adresse, hvis man ønsker at kontakte butikken. Denne mulighed gjorde jeg brug af, da jeg forespurgte på en specifik hi-fi komponent jeg havde fundet på deres hjemmeside. Desværre svarede butikken aldrig på henvendelsen og jeg blev, så at sige, lukket ude som potentiel kunde. Audiovision lever således ikke op til hvad man kan forvente af en webshop.

1. september 2007

Er dette din virksomhed?