Vi kontaktede Aubo Valby mhp. nyt køkken. Vi har hele vejen følt os godt behandlede og vi har fået en rigtig fin vejledning i forhold til løsninger, tegninger, valg af materialer. Vi har igennem hel... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
At vælge AUBO er lidt som at vælge en mikroproducent. En lille, lokalt forankret gourmetproducent, bare inden for køkkener. Du får mere tid, mere nærvær og mere kvalitet. Vi tror på, at magien opstår, når der er tid til omhu og håndværk – og når løsningen formes omkring dig. Det ligger i vores DNA at ville lidt mere uden, at det koster mere.

Tryghed i dit køkkenkøb

Vævervej 19-23, 7490, Aulum, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Det er et dejligt sted og handle køkken, man bliver mødt med en venlighed og imødekommende personale der tager sig god tid, når det omhandler nyt køkken og hvidevarer, vil helt klar anbefalede det og kommer gerne igen.
Lone

Besvarelse fra AUBO Danmark
Aubo Næstved har det hele. Deres løsninger er gennemtænkte. Karina var hurtig til at fange vores ønsker og behov. Virkelig en behagelig oplevelse. Det er mange penge når det er et nyt køkken. Men det er det hele værd. Vi ved vi får det bedste og den bedste service.
Og hvis andre ønsker at møde Karina - så skal I vide at hun har også humor :D

Besvarelse fra AUBO Danmark
Jeg har købt en håndvask hos Aubo i Valby. HANY var super god til at hjælpe med opmåling, køb og skaffe håndværkere til nedtagning af den gamle vask og opsætning af den nye. Alt gik hurtigt og lige efter planen. Jeg kan klart anbefale alle at handle hos Aubo i Valby.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi har for nyligt købt køkken hos Aubo i Slagelse, og lige fra start er vi blevet taget godt imod og har fået den bedste vejledning af teamet. Særligt Steffen har været helt fantastisk, og har lyttet til vores ønsker men også udfordret dem, og kommet med nogle fede idéer. Sammen med ham har vi nu fået vores drømmekøkken - som bare spiller fuldstændig 🙏 Derfor har vi nu også bestilt vores badeværelsesmøbel her igennem, som vi glæder os til at modtage!
De varmeste anbefalinger herfra 🌟
/Rasmus & Signe

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi har været meget tilfredse med at handle med Aubo Helsingør. Det har været en god oplevelse lige fra vi fik tegnet køkkenet, til opsætning af køkkenet til vi i dag har et meget flot køkken. Vi er blevet meget godt behandlet gennem hele processen.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores nye køkken fra start til slut. Allerede i planlægningsfasen blev vi mødt af kompetent rådgivning fra Kim, AUBO Slagelse - hvor der blev lyttet til vores ønsker og behov, og vi fik gode input til løsninger, vi ikke selv havde tænkt på. Kæmpe anbefaling.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Super oplevelse i hele køkkenkøbsprocessen. Sælger Claus i Aalborg god til at høre vores ønsker og behov. Kan varmt anbefale Aubo Aalborg og vil til hver en tid handle her igen, hvis vi får behov for køkken/bad indkøb

Igen et køb ved Aubo i Aulum
Kan kun give de varmeste anbefalinger til
Peer for den gode betjening.
Ikke sidste gang vi handler der.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Jeg har købt et dejligt køkken af Aubo i Næstved.
Dennis var en herlig sælger.
Meget imødekommende.
Hurtigt tilbud
Velvillig til at handle
God til at komme med forslag.
Lydhør ved udfordringer og hurtig til at handle på dem.
Fantastisk montør - flot arbejde.
Alt i alt virkelig godt tilfreds og kan kun anbefale Aubo i Næstved

Besvarelse fra AUBO Danmark
Købte i februar køkken hos AUBO i Horsens.
Jeg er meget pertentlig og det har i andre sammenhænge givet udfordringer.Derfor kommunikerede jeg dette meget tydeligt til Henrik og Frederik hos AUBO.
Det er når tingene ikke går helt som planlagt at man har brug for extraordinær service, og det kan jeg kun sige at Jeg har oplevet hos AUBO Horsens.
Alle mine ønsker er blevet opfyldt uden nogen form for diskussion, og med et smil på læben.
Vi står tilbage med et superflot resultat, som vi er meget glade for.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi købte køkken hos Aubo Østerbro med montering og levering for ca 120.000 kr.
Fin salgsproces.
Super dårlig montering. Blev lovet 2 dage, endte med 2 måneder, inklusiv en masse sjuskefejl vi selv skulle spotte og bede dem rette op på.
De nægter at imødekomme ønske om afslag i prisen, selvom de anerkender at det har været en dårlig proces.
Fint slutresultat i sidste ende, men kan desværre ikke anbefale Aubo og kommer ikke til at bruge dem igen.
Man kan simpelthen ikke stole på deres evne til at montere deres egne køkkener.
REDIGERET d. 7/4-2026:
I Aubos svar herunder påstår de at den dårlige monteringsproces skyldes vores egen håndværker.
Det passer ikke - det skyldes at de har bestilt fronter i forkerte mål af 3 forskellige omgange.
Det er korrekt at vores elektriker monterede en kontakt et forkert sted som gjorde at en skuffe ikke kunne lukkes, men aftalen var at vi bare skulle sørge for at der var en elektriker sammen med Aubos montør, så når elektrikeren så laver en fejl, mener jeg klart det er Aubos ansvar.
Den fejl havde ingen påvirkning på det elendige monteringsforløb, det var bare en ekstraomkostning til os.
Til folk der overvejer Aubo Østerbro vil jeg på det kraftigste anbefale, at man ikke lader dem montere køkkenet.

Jeg fik en fantastisk kundevejledning hos Stig i Aubo Kalundborg

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi er meget tilfredse med vores nye køkken og bryggers. De løsninger, vi har valgt i samarbejde med rådgiverne, lever fuldt ud op til vores forventninger. Vi har oplevet at blive lyttet til gennem hele processen, hvilket tydeligt afspejler sig i det færdige resultat, hvor alle vores behov for funktionalitet og opbevaring er blevet imødekommet. 🤩👏🏼
Køkken-alrummet fremstår nu både større og mere åbent, selvom selve køkkenet er blevet udvidet markant. Kommunikation og opfølgning har været effektiv og professionel – vi har fået hurtige svar på vores henvendelser, og eventuelle udfordringer er blevet håndteret hurtigt og løsningsorienteret. 👌😃
Det er ikke første gang, vi vælger AUBO i Aulum til en renovering, og det valg har vi endnu en gang ikke fortrudt. Vi kan varmt anbefale dem.

Besvarelse fra AUBO Danmark
AUBO 7870 Roslev har været en rigtig god oplevelse i forbindelse med gennemførelse at køkkenprojekt i vores sommerhus. Susanne er kompetent og dygtig til at fange vores ønsker og omsætte dem i køkkensproget - tegning, Showrum var en god inspiration og møderummet med det gode miljø virkede også inspirerende på os.
Vi vil på det varmeste anbefale AUBO Roslev og Susanne næste gang der skal laves et køkken - bad el.lign projekt

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi har købt skabe til vores entre hos Henrik i AUBO Helsingør. Det har været en super positiv oplevelse med super service og et super produkt. Vi kigge på rigtig mange alternativer og der var simpelthen ikke nogen der kunne matche pris og kvalitet - og når så service også var super, så bliver det ikke bedre.
Det samme galdt levering og montering; dygtige og imødekommende folk som havde styr på det!
Jeg vil til enhver tid anbefale AUBO Helsingør.

Besvarelse fra AUBO Danmark
I samarbejde med køkken konsulenten Hauke fra Aubo køkkener i Sølsted ved Tønder, fik vi planlagt, opmålt og sat nyt køkken i vores 200 år gamle hus.
Alt er udført yderst professionelt.
Deres køkken montør, har opsat køkkenet, med sans for de små detaljer.
Vi kan varmt anbefale Aubo køkkener.

Besvarelse fra AUBO Danmark
AUBO Næstved var helt igennem fantastiske. Kompetente glade medarbejdere, som hurtigt forstod vores visioner for bryggers/entre og opfyldte alle vores drømme. Nemt og hurtigt.
Fuldstændig problemfri proces, vi kunne ikke være mere glade! ;)

Besvarelse fra AUBO Danmark
Kæmpe anbefaling af Aubo i Næstved. Vi har fået fantastisk hjælp af Daniel med vores nye køkken og bryggers. Vi har igennem hele processen følt os meget trygge og følt os lyttet til. 🤗

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi har haft en rigtig god oplevelse med AUBO i Slagelse i forbindelse med vores køkkenprojekt i sommerhuset.
Kim og ikke mindst Casper har ydet en fantastisk service fra start til slut. De har været meget imødekommende, taget sig god tid til vores spørgsmål og været rigtig gode til at finde løsninger på de udfordringer, vi stødte på undervejs.
Alt er blevet leveret som aftalt, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder. Deres rådgivning og engagement har gjort hele processen både nem og tryg for os.
Vi kan varmt anbefale AUBO Slagelse – og en stor tak til Casper og Kim for et virkelig godt samarbejde!

Besvarelse fra AUBO Danmark
Tak for altid fantastisk service og kanon produkter til Kim fra AUBO Slagelse. En sand fornøjelse at handle hos Jer.