Vi kontaktede Aubo Valby mhp. nyt køkken. Vi har hele vejen følt os godt behandlede og vi har fået en rigtig fin vejledning i forhold til løsninger, tegninger, valg af materialer. Vi har igennem hel... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
At vælge AUBO er lidt som at vælge en mikroproducent. En lille, lokalt forankret gourmetproducent, bare inden for køkkener. Du får mere tid, mere nærvær og mere kvalitet. Vi tror på, at magien opstår, når der er tid til omhu og håndværk – og når løsningen formes omkring dig. Det ligger i vores DNA at ville lidt mere uden, at det koster mere.

Tryghed i dit køkkenkøb

Vævervej 19-23, 7490, Aulum, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Vi har været meget, meget tilfredse med Aubo i Helsingør - både Mathias og Henrik har været utrolig hjælpsomme, tålmodige og dygtige til at guide os igennem den myriade af beslutninger, der skal træffes, når der skal vælges nyt køkken.
Mathias var den hovedansvarlige på opgaven, men vi blev mødt med lige så stor venlighed og opmærksomhed af Henrik.
Vi kan på det allervarmeste anbefale at bruge Aubo i Helsingør.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi købte køkken hos Bo tilbage i 2017 og senere inventar til badeværelser. I sidste måned fik vi moderniseret vores bryggers og opdateret køkkenet. Under hele forløbet har Bo leveret en yderst kompetent salgsindsats. Vi har følt os hørt, fået gode råd og blevet udfordret med kreative ideer. Resultatet er en løsning, vi er super glade for – præcis som vi ønskede. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra AUBO Danmark
Jeg har netop fået etableret nyt bryggers med AUBO — og oplevelsen har overgået alle mine forventninger. Fra første møde med Bo fra Haderslev afdelingen, til færdig montering følte jeg mig tryg, lyttet til og godt rådgivet. AUBO’s team tog sig tid til at forstå, hvordan jeg ønskede mit bryggers — og leverede løsninger med både funktionalitet og æstetik i fokus.
Resultatet? Et bryggers med lækre materialer, pæne finish og gennemtænkt design — hvor alt passede perfekt, og hvor montering blev håndteret effektivt og ordentligt. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale AUBO til alle, der ønsker et stilrent, robust og gennemført bryggers.
Tak, AUBO — det var en fornøjelse at samarbejde med jer. 👏

Besvarelse fra AUBO Danmark
Har handler hos Aubo Næstved flere gange. De leverer altid super service og forstår at visualisere og oversætte vores ønsker til den rigtige løsning 👍🏻💪🏻

Besvarelse fra AUBO Danmark
Jeg vil gerne give de varmeste anbefalinger til AUDO Køkken og Bad i Slagelse.
Kim og Steffen leverer en helt fantastisk service, som virkelig skiller sig ud.
Fra det øjeblik man træder ind, bliver man mødt af deres gode energi og imødekommenhed, hvilket gør hele processen både tryg og behagelig.
Kim og Steffen er super professionelle, hjælpsomme og lytter altid til ønsker og behov.
De formår altid at finde de bedste løsninger og står klar med rådgivning, man kan stole på.
Det er tydeligt, at de brænder for det, de laver – det smitter af på både produkter, rådgivning og den overordnede oplevelse i butikken.
Hvis du ønsker en oplevelse, hvor service og humør går hånd i hånd, er AUDO Slagelse Køkken og Bad og særligt Kim og Steffen, absolut stedet at besøge!

Besvarelse fra AUBO Danmark
Aubo Næstved med Thomas Sindberg som konsulent har været en fornøjelse at handle med. Lyttende, løsningsorienteret og høj service.

Besvarelse fra AUBO Danmark
God oplevelse med levering af inventar, godt produkt og levering til tiden :-)

Besvarelse fra AUBO Danmark
Yderst behagelig og kompetent vejledning
Jeg kan dybt anbefale Thomas og personale hos AUBO næstved

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med en Thomas fra AUBO Næstved, som virkelig gjorde en ekstraordinær indsats for os som kunder. Fra første møde blev vi mødt med en imødekommende og professionel tilgang, hvor vores ønsker, behov og idéer blev lyttet til og omsat til konkrete løsninger.
Han udviste et imponerende overblik og stor faglig viden, hvilket gav os tryghed gennem hele processen. Hver eneste detalje blev gennemgået grundigt, og han formåede at kombinere funktionalitet, kvalitet og æstetik på en måde, der overgik vores forventninger. Selv ændringer og spørgsmål undervejs blev håndteret hurtigt, venligt og med stor fleksibilitet.
Det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde og for at skabe de bedste resultater for sine kunder. Vi står nu med et køkken, vi er stolte af – og det skyldes i høj grad hans engagement og dedikation.
Vi kan derfor varmt anbefale ham til alle, der ønsker en køkkenløsning leveret med høj kvalitet, god rådgivning og en service, der er helt i top.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi får vores drømme køkken fra AUBO Næstved og havde Thomas Sindberg som hjalp os gennem processen. Fra start følte vi os trygge - Thomas kunne svare på ALLE slags spørgsmål uden problemer og har gjort hele processen nemt og fleksibelt - kæmpe fornøjelse og kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼🤩

Besvarelse fra AUBO Danmark
Har været I næsten alle køkken butikker men vendte altid tilbage til aubo Næstved så det måtte bare blive et køkken derfra..så fik vi thomas sindberg som køkken mand og så blev der tegnet og fortalt og vupti så havde vi vores drømme køkken. Mange tak for det thomas 😇

Besvarelse fra AUBO Danmark
Når et nyt køkken/bad bliver til et drømmekøkken og drømmebadeværelse.
Min mand og jeg skulle have vores første nye køkken og badeværelse.
Thomas fra Aubo i Næstved kommer hjem til os og måler op og vi taler lidt frem og tilbage. Efterfølgende kommer vi ned i butikken og får designet vores køkken og bad. Vi kigger på farver, ideér, inventar m.m Thomas går bestemt ikke på kompromis med hverken tid eller tanker. Han kommer med alle mulige gode råd og erfaringer. Hvilket virkelig hjalp os til at få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg vil til hver en tid anbefale Aubo og ikke mindst Thomas til alle og en enhver som skal have deres drømmekøkken/bad.
Han har virkelig opfyldt vores ønske om et Nordisk, varmt køkken helt ned til mindste detalje, et køkken som bare har den der wauw effekt. Og et badeværelse med wellness look, som giver en lyst til at stå under bruserne i flere timer. Så er man ude efter kvalitet og professionel og engageret hjælp. Så giv Thomas fra Aubo i Næstved et kald inden i kaster jer ud i noget andet firma.
Mange gange stor tak og ros til Thomas.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Aubo Næstved og specielt Thomas Sindberg har været en kæmpe succes. Thomas var hurtig til at fange vores ønsker og idéer og det er endt ud med et VIRKELIG lækkert køkken og badeværelse.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Thomas Sindberg fra AUBO Næstved gjorde vores drøm om et nyt køkken til virkelighed.
Fra første besøg i butikken har hele processen været nem, konstruktiv og behagelig. Vi fik masser af uforpligtende, gode snakke, gennemarbejdede tegninger og kompetent rådgivning, som gjorde det let at træffe de rigtige valg.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Thomas Sindberg er bare fantastisk Aubo Næstved giver bare den bedste service. Altid hjælpsom og har mange gode brugbar ideer.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Har købt køkken i Næstved afdelingen og fået en verdensklasse betjening af Thomas Sindberg. Meget hjælpsom i forbindelse med bl.a. opmåling og generel god service. Thomas har altid god tid og forklarer tingene godt og kommer med gode løsninger.
Kæmpe anbefaling herfra.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi har haft en virkelig god oplevelse med AUBO Valby, som har leveret vores nye køkken.
Vi blev taget virkelig godt imod i butikken af Hany Eissa, som tog sig god tid til at høre om vores ønsker og behov til vores nye køkken. Han guidede os professionelt gennem mulighederne hos Aubo og kom med relevante forslag, der passede perfekt til både vores stil og budget.
Vi fik især rigtig god vejledning omkring valg af hvidevarer samt materialer til bordplade og fronter, og det gav os stor tryghed i beslutningsprocessen.
Visualiseringerne af køkkenet var imponerende – meget virkelighedstro og næsten identiske med det færdige resultat, vi står med i dag.
Selve opsætningen af køkkenet har været en god og problemfri proces. Der opstod et par små transportskader på nogle af materialerne, men de blev håndteret hurtigt og effektivt uden nogen form for besvær for os.
Både køkkenmontøren og bordplademontøren – som er eksterne samarbejdspartnere – var utrolig nemme at arbejde sammen med og leverede et flot stykke arbejde.
Alt i alt har vi haft en rigtig positiv oplevelse hos Aubo og kan varmt anbefale dem til andre, der drømmer om et nyt køkken!

Vores hus brændte….
Vi var så uheldige, at vores hus blev voldsom beskadiget i en brand, så vi skulle have nyt køkken og bad.
Vi valgte ret hurtigt, at det skulle være AUBO.
Ud fra byggetegninger blev der udarbejdet forslag til indretning og materialer, som fuldt ud imødekom vores ønsker og krav om funktionalitet og æstetik.
Sælgeren lyttede godt til vores ønsker/krav og kom med rigtig gode løsningsforslag, der hvor vi ikke selv lige kunne se løsningen.
Da renoveringen af huset var kommet så langt, at der kunne tages kontrol, kom AUBO selvfølgelig og gjorde dette.
Nu er køkkenet og to badeværelser monteret, og det er bare blevet det drømmekøkken og de badeværelser vi gerne ville have.
Vi kan helt klart anbefale, at hvis man går i køkken/bad tanker, så skal man lægge vejen forbi en AUBO-forhandler. Man får god vejledning og funktionelle og flotte køkkener og badeværelser.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vores hus trængte efterhånden til en makeover, med nyt køkken, gulve, lofter m.m.
Ret hurtigt faldt vores valgt på AUBO køkkener.
Sammen med sælgeren fik vi lavet et superflot og funktionelt køkken.
Sælgeren forstod vores ønsker til både indretning og materialevalg. Vi valgte sammen med køkkenet også at købe hvidevarerne hos AUBO, blandt andet en BORA Rough kogeplade med emhætte, den er bare super god.
Alt fungerede som det skulle, leveret til tiden og montøren var megagod, alt står snorlige.
Kan kun give AUBO de bedste anbefalinger.

Besvarelse fra AUBO Danmark
Vi valgte Aubo Næstved til vores nye køkken. Vores rum satte store krav til indretning og fleksibilitet, så vi har været meget glade for Jacobs gode service og vejledning hele vejen igennem.
Stor anbefaling.