Gode vine til en fin pris. Godt udvalg i økologiske vine. Bestilte fredag, leveret dagen efter, lørdag- Så kan det heller ej gå hurtigere.
Har handlet et lille dusin gange hos atomwine. Primært tysk riesling, da firmaet ikke overgås af nogle i Danmark. Sågar i Tyskland kan det være svært at finde en forretning med samme glimrende store u... Se mere
Hej Jeg har handlet ved Atomwine flere gange og det har altid vaeret super service og hurtig levering. Jeg var lidt presset med vin til Juleaften, men Tom fik det leveret inden 24timer...flot Je... Se mere
Jeg har fået en yderst høflig, behagelig og professionel behandling af ATOMWINE.dk, og de gik den famøse "ekstra mil", da jeg havde en undtagelsesvis ændring af ordren og skulle have udskiftet et par... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Karakterfyldte vine fra innovative ildsjælde
Ferrarivej 16 A, 7100, Vejle, Danmark
- www.atomwine.dk
Andre kiggede også på
Super kundeservice
venlige, virkelig godt udvalg og super kundeservice.
Gode vine til en fin pris
Danmarks mest spændende vinudvalg
Danmarks mest spændende vinudvalg med flere af mine favoritproducenter i både Tyskland, Østrig og Frankrig til priser, der er meget svære at slå.
Der er bare styr på det hele
Der er bare styr på det hele. Efter din bestilling får du alle de informationer der er brug, og vinene bliver sendt ofte samme dag eller næste dag. Ikke noget med en masser mersalg. Jeg anbefaler dog at man siger ja til nyhedsbrevet, da der kommer en del gode tilbud den vej.
Rigtigt god oplevelse
Rigtigt god oplevelse, jeg skulle bestille nogle flasker rødvin til en vens fødselsdag. Super nemt at finde vinen man søgte og ikke mindst ekstremt hurtig levering.
12 flasker lækker vin
Super hurtig levering kan varmt anbefales herfra.
På alle måder en ordentlig vinhandel
Atomwine er blevet mit yndlingssted at handle vin online. I en branche, hvor det flyder med underlige former for markedsføring med urealistiske førpriser, mængderabatter (som bare er en måde at få normalprisen til at ligne et tilbud) og overplastring af point fra obskure anmeldere, gør Atomwine bare så mange ting rigtigt.
Deres vine sælges stil 1-stykspriser, som er meget rimelige, og hvis en vin er på tilbud, er det rent faktisk et tilbud. Desuden har kun anmeldelser fra store anderkendte anmeldere, og de smider aldrig fx en anmeldelse fra en anden årgang ind på en vin.
Derudover er deres udvalg af producenter lige i min smag og har altid fået leveret lynhurtigt.
Virkelig bare på alle måder en vinhandel, som gør tingene på den rigtige måde.
God service og rimelige priser
Vi har gennem de sidste 10 år handlet meget hos Atomwine i Vejle - udelukkende onlinehandel.
Altid har vi fået god service, og vi oplever, at beskrivelser af vinene er reelle og retvisende, ligesom prisniveauet balancerer med kvaliteten.
Samtidig har vi haft mulighed for at deltage i en fantastisk vinsmagning af MollyDooker, som topper vores oplevelser blandt vinsmagninger.
Derfor kun vores bedste anbefalinger.
Supert dejlig udvalg af lækre vine
Supert dejlig udvalg af lækre vine. De er super gode til at veksle imellem hele deres sortiment med super spændende tilbud. Har kun købt via hjemmesiden, men hvis der er opstår noget, er kommunikationen hurtig og nem, og derigennem ganske fremragende service. Kun gode anmeldelser herfra
God købsoplevelse
Spændende sortiment. Hurtig levering (som det forventes) og meget tilfredsstillende forhold mellem pris og kvalitet på de modtagne vine (3 ud af 5 smagt). Det må jo udløse 5-stjerner. Det er ikke sidste gang jeg handler her :-)
God kundeservice
God kundeservice, og altid leveret som aftalt, og med god og sikker embalering.
Super service og super vine
Super service og super vine. Når jeg bestiller online har jeg ALTID vinen dagen efter, også op til jul. Tak for god service.
Mange spændende vine
Fine priser og hurtig levering
Den bestilte champagne og vin kom dagen efter bestilling, så super hurtig eksekvering 🙂
Godt overblik og hurtig levering
Godt overblik og hurtig levering. Vinene føltes kølige
Dejlige vine, men...
Dejlige vine, super respons når man bestiller, absolut stilhed hvis man stiller et spørgsmål. Har ikke handlet der i 10 år grundet en dårlig oplevelse, men vil give dem en chance mere, hmmm...tror jeg handler vider i It og De.
Godt sortiment, gode priser, god service og hurtig levering. Svært at se hvordan man kan drive en online vinhandel bedre
Seriøst site med nogle lækre vine
Seriøst site med nogle lækre vine. Hurtig levering. Tja... Perfekt.
Fantastiske vine og god service!