Enormt positivt overrasket!
Jeg synes lige jeg ville dele min oplevelse med atlassiargan.dk med jer!
Jeg har normalt problemer med at mine hænder og læber sprækker pga. kulden i vinterperioden. Derfor ville jeg i december 2013 gerne have en creme som kunne holde min hud fugtig. Jeg prøvede bl.a. en parfumefri fugtighedscreme fra matas (jeg har det ikke særligt godt med for mange parfumer), men den var desværre ikke hvad jeg havde brug for, derfor surfede jeg nettet lidt, og faldt over det såkaldte "arganolie". Jeg læste lidt om det, og fandt frem til atlassiargen via google, og bestilte en flaske, hvilken jeg kom af med lidt over 200 kr for. Dette undrede mig meget, da jeg bestemt havde set den til mindre på webshoppen. Jeg var sikker på jeg var blevet snydt, og forventede egentlig heller ikke at få noget produkt at se. Alligevel prøvede jeg lykken ved at ringe ind. Der gik ikke mere end 2 ring, før end jeg kom igennem til en venlig und mand (som jeg desværre ikke fik navnet på), som straks kom mig til undsætning. Det viste sig, at jeg ved en fejl havde tilføjet et forkert produkt til min kurv, hvilket var dyrere end det jeg ønskede. Jeg ville derfor gerne rette min bestilling, men desværre var min ordre allerede sendt videre i systemet, hvilket medarbejderen undskyldte. Jeg skulle til at klage over, at dette ikke kunne passe, men her kom medarbejderen mig i forkøbet, og inden jeg kunne nå at hidse mig op, havde medarbejderen på eget initiativ kontaktet sin chef, hvem lige netop kunne nå at standse orderen. Over telefon blev min ordre annulleret, og en ny gennemført. Jeg fik tilbageført mine penge, og to dage senere havde jeg mit produkt, hvilket sidenhed har fungeret perfekt.
Jeg ville egentlig have give dem fire 'gode' stjerner pga. de problemer jeg havde med bestillingen, men den flinke medarbejder, hvis kundservice jeg fik, trækker hele min oplevelse op, derfor fortjener de alle 5 stjerner.