1. Rederi
  2. Flytte- og opbevaringsfirma
  3. Flyttefirma

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få dit gratis flyttetilbud med en billig flyttepris med det samme. Læs om valg af transport- og flyttefirma samt opbevaring af flyttegods, møbler og øvrige ejendele

3,3

Middel

Upålideligt!

Fik lavet en fin aftale, men de leverede ikke flyttekasserne som aftalt. Fik dagen efter en besked om, at der var sket en lille fejl. Vi syntes den var stor! Annullerede derfor flytningen. Kunne man tro på, at de ville komme og flytte til tiden? Næppe!

19. april 2016

Perfekt

Helt igennem perfekt flyttefirma. Kommer som aftalt, passer godt på tingene og nogle utrolig flinke folk. Kan varmt anbefales

1. december 2015

Fantastiske flyttefolk

Vi fik flyttet af nogle fuldstændigt fantastiske flyttemænd ved navn Pelle og Cezar. Hjælpsomme, effektive og nænsomme omkring vores inventar. Helt så fantastisk var vores oplevelse med AtilBs backoffice-del desværre ikke. Kommunikationen halter lidt, men da først aftalen var endeligt på plads, gik det hele billigt, effektivt og behageligt. Brug AtilB uden frygt, men vær dog 100% klar i de skriftlige og mundtlige aftaler for at undgå forviklinger

6. oktober 2015

Fuld tilfredshed

Vi har brugt AtilB de sidste to gange, vi har flyttet og kan varmt anbefale dem. De kom med flyttekasser i god tid inden flytningen og var uhyre effektive på flyttedagen.

7. september 2015

Book dem ALDRIG!

Vi havde fået tilbud på flytning fra AtilB flyt - accepterede deres tilbud. Fik skriftlig bekræftelse om flyttedag og tidspunkt 09.00
MEN MEN MEN - de dukkede aldrig op. De brændte os ganske simplet af.
Telefonisk kontakt 1 1/2 time efter de skulle have været der, fik vi oplyst at de havde forvekslet os med en anden kunde, og kunne første komme henad eftermiddagen. Dette afviste vi naturligvis.
Mere useriøst og utroværdigt forma kan man ikke forestille sig- benyt dem aldrig.

3x34 reddede os - de kom kluks med stor lastbil og 2 ansvarlige og omhyggelige flyttemænd - og - det blev billigere end AtilB flyt havde tilbudt.

27. maj 2015

Fin service. Flytning til tiden. Flinke folk.

Jeg havde lidt stram tidsplan for min flytning, fordi jeg skulle afgive og modtage lejlighed samme dag. AtilB mødte derfor tidligere søndag morgen end aftalt og med en flyttemand ekstra til samme pris. Uden stress blev alt klaret til tiden og de tunge møbler sat på plads i min nye lejlighed. Ingen skader og ingen ekstra omkostninger. Jeg vil varmt anbefale AtilB, da deres service langt overstiger deres moderate priser.

7. marts 2015

Kompetent Firma

Super flinke og super hyggelige flyttemænd. De kom lidt tidligere end planlagt, hvilket var dejligt da vi sidste ende blev tidligere færdig. Mine kære Montana moduler kom sikkert, uden en eneste skramme.
De kan varmt anbefales

2. marts 2015

uproffesionelle

Kom til aftalte tid, men resten var afvigende fra aftalen. Bilen var mindre end lovet så der måtte køres 2 gange, var selv i seng kl 01.30! Og sidste læs blev først leveret dagen efter, havde dog selv accepteret, men der var lige som heller ikke noget alternativ. Måtte ud at købe indpakning da visse møbler skulle have anden indpakning end tæpper. Var ikke informeret om dette på forhånd. Når noget blev svært, var det på mit ansvar. Flyttefirma havde givet bud uden at se læsset. De gjorde deres bedste, men egner sig nok mest til studenterflytninger ol. Pengene gik lige i den sorte lomme.

23. februar 2015

Har aldrig sendt mig kvittering, som lovet.

Flyttefolkene var søde, og hurtige. Slet ikke noget der. Men deres chef, som jeg havde lavet aftalen med, var umuligt at få fat på. I forvejen synes jeg det var rigtig underligt, at jeg skulle betale kontant - og de ikke ville give mig en kvittering. I stedet sagde flyttefolkene, at det var deres chef som ordnede det, og han ville sende kvitteringen kort efter. Jeg fik den aldrig, og han svarede ikke på telefonen, på beskeden jeg lagde, på sms beskederne jeg skrev, eller via mail. Ligeledes afhentede de aldrig flyttekasserne som de lånte mig. Så dem har jeg stadig - 2 måneder efter, stående og fylde.

9. juni 2014

Er dette din virksomhed?