Athena SmykkerAnmeldelser

1. Smykkeforretning
  2. Guldsmed
  3. Smykkedesigner
  4. Smykkeproducent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

ATHENA Smykker - Unika smykker

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Skøn forretning med de fineste smykker!

Skøn forretning med de fineste smykker!
Jeg er så taknemmelig for at komme ind til så søde og hjælpsomme medarbejdere, som giver sig tiden til at hjælpe mig med at finde de helt perfekte smykker til mig.
Jeg har af flere omgange fået lavet special designet smykker, og jeg føler mig både hørt og set 🙏🏼.

7. december 2022

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle i…

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle i Athena i Aalborg. Den service jeg fik var virkelig ringe - den værste oplevelse længe. Ejeren havde en attitude som sagde: “Hvad laver du her, dit usle menneske”? Jeg blev så intimideret og ked af det, at jeg følte mig nødsaget til at gå min vej uden køb eller andet. Minus 5 stjerner herfra, hvis man kunne give det. Har ondt af det øvrige personale, som ellers var søde og hjælpsomme.

22. november 2021

Dårlig service

Dårlig service. Køber en ring til datter og får at vide af ekspedienten, at man kan få pengene tilbage, hvis bare bonnen gemmes. Datteren går i butikken med ring og bon, men får at vide, at de ikke/aldrig giver pengene tilbage, men hun får et tilgodebevis. Efterfølgende har jeg talt med ekspedienten, som oplyser, at de kun giver pengene tilbage, hvis det er oplyst bag på bon (hvilke ikke er i vores tilfælde).
Har bedt om at tale med indehaveren, som kontakter mig. Hun oplyser, at sådan noget gør de ikke - altså at ekspedienten både i forbindelse med køb har oplyst noget forkert - samt det med notering på bon heller ikke er korrekt.
Så hvis I skal købe smykker - så benyt deres hjemmeside, for her gælder deres 14-dags fortrydelsesret (forhåbentligt - for det oplyses på hjemmesiden)

18. september 2019

Føler mig snydt

Underlig, bidsk og dårlig service..., Fik et par ørestikkere i julegave af min mand. Han fik ikke oplyst at pengene ikke kunne gives tilbage ( ved godt at butikken er i sin gode ret, men hvilket formål tjener det? At lade kunder hænge på en tilgodeseddel og en følelse af bundefangeri) . Fandt efter en del søgen et alm. Armring fra Randers sølv. Gik fra butikken med en dårlig oplevelse efter en ligegyldig og arrogant betjening. Og havde faktisk lagt yderligere 400kr. Da jeg kommer hjem finder jeg samme armbånd ved Randers sølv, til en absolut helt anden pris, nemlig 450kr billigere end jeg gav ved athena smykker. Underlig måde at drive forretning på, ikke sådan jeg er vant til at man behandler kunder på. Har frabedt mig nogensinde at få noget fra butikken igen... Af hele mit netværk.

27. december 2017

Super Service

Har lige været i Athena Smykker i Aalborg og købt Troldekugler. Jeg er virkelig imponeret over det kæmpe store udvalg - de havde ALT inden for troldekugler. Jeg oplevde kun en meget positiv stemning og kan slet ikke genkende det Hanne Abildtrup skriver herunder. Jeg fik lov til at står og kigge i meget lang tid og damen der var der var meget hjælpsom.
Jeg fik oplyst at man ikke fik pengene retur man at man kan få det byttet, og jeg må sige at med det udvalg butikken har er det overhovdet ikke noget problem for mig.

29. november 2010

Dårlig service - Sur, uprofessionel betjening!!!

Efter at ha´ set de smukke armkæder på Athenas hjemmeside, ønsker jeg mig disse til en rund fødselsdag. 2 hold gæster er i forretningen, men vælger ikke at købe, da man ikke kan få pengene retur (hvis jeg nu fik flere...). Et 3. hold gæster vælger tilsidst at købe et gavekort.. (Alle 3 hold siger så senere til mig at de godt nok synes det er en noget "tvær" betjening).
Efter jeg har været 3 gange i forretningen med mit gavekort forgæves (ham der skal lave armbåndet er ikke tilstede...??) lykkes det endelig at træffe ham. Jeg forklarer hvad jeg har set/gerne vil ha` - og ENDELIG får jeg lov til at bestille et. Jeg må selv spørge igen og igen hvad der findes og spørger jeg ind til de forskellige produkter er svaret, at det må jeg jo selv bestemme/tage stilling til og det er bare ikke med en god følelse jeg går fra forretningen - men armbåndet er fuldstændig som jeg havde forestillet mig!!! :-))) Skønt!
Det er et armbånd af lavasten med swarowski krystalller og forsølvede led.. Men Ak!!
Efter 3 mdr er de forsølvede led fuldstændig matte - og sådan lidt "19,95 kr. agtige" og jeg henvender mig i forretningen. Armbåndet har kostet 550,- kr og jeg synes lige det er hurtig nok, at det ser så træls ud! Jeg får at vide at det må man forvente - det er jo ikke sølv!! Jeg bliver ved og får til sidst lov til at få et af leddene skiftet - men får samtidig at vide, at det jo ikke er noget de kan blive ved med at gøre.
Efter 4 dage bliver jeg ringet op at jeg kan hente det og ved denne lejlighed siger jeg, at jeg synes det har været en helt igennem dårlig service jeg har fået. Til dette får jeg intet svar - bare den samme sure og tvære attitude uden øjenkontakt:-(
Måske har jeg bare været uheldig - men sætte mine ben i den forretning igen? - ALDRIG! At kvaliteten af mit smykke så ydermere er så dårlig - og jeg ikke kan benytte nogen form for retur ret (altså få mine penge igen) - ja - det taler jo for sig selv....

16. juni 2009

Er dette din virksomhed?