Askepot Klinik Anmeldelser 13

3,3

3,3

Middel

Jeg var i dag i Askepot her i silkeborg…

Jeg var i dag i Askepot her i silkeborg og havde en helt fantastisk oplevelse det var Jasmin der havde mig og hun var så super sød og var god til at sige du siger bare hvis du vil have en pause og når hun gjorde noget❤️

Jeg kommer helt sikkert igen det er der ingen tvivl på😊 tak for en rigtig god oplevelse😊

9. oktober 2025

Hurtig og god kundeservice!

Modtog desværre et defekt produkt med posten, hvor indhold var løbet ud. Jeg ringede med det samme til butikken og senere sammen aften modtog jeg en besked, hvori indehaveren oplyste at en ny ville blive fremsendt. Trygt og sikkert. Her tør jeg godt handle igen!

28. oktober 2024

Presset til at betale uden behandling

Presset til at betale uden behandling.
Jeg kommer ind i klinikken og spørger indehaveren af klinikken, om de kan lave negle og jeg uddyber om de kan lave forlængelse på mine negle, hvor jeg efterfølgende viser at jeg ingen negle har. (Bidenegle) og hun siger det kan de sagtens klare og vi booker en tid til mig dagen efter. Jeg kommer ind og negledamen spørger, hvilken farve jeg kunne tænke mig. Hvor jeg efterfølgende spørger, om der ikke skal laves forlængelse? Og hun svarer, at de kun laver shellack og det er en holdbar neglelak ovenpå EGNE negle. Jeg rejser mig og siger, at jeg beklager og vi måtte have misforstået hinanden igår, indehaveren og jeg og at jeg bare smutter igen. Hun henter indehaveren og de begge to står ovenfor mig og tvinger mig til at betale halvdelen af behandlingens pris, selvom jeg ingen behandling / negleforlængelse har fået. Herefter stille en helt tredje dame sig op, så de står i en rundkreds omkring mig og den ene går hen og står foran døren. Dermed er jeg tvunget til at betale, og med min angst og 3 mod 1 betaler jeg for ingenting, fordi jeg føler mig truet til at betale… virkelig ubehagelig og uretfærdig oplevelse. De svarer igen med at det er “tiden” jeg skal betale for at have booket, for ellers kunne en anden kunde have haft tiden. Men hun sagde jeg kunne få forlængelse, dagen efter på behandlingsdagen - kan jeg pludselig kun få lavet shellac og det var jeg ikke interesseret i. Alligevel skulle jeg betale for ingenting.
Håber I aldrig gør sådan noget overfor andre, trods hvad I har bestemt af regler. Så må man gerne være lidt menneskelig.
Husker ikke datoen.
0 stjerner herfra. Besøger aldrig jeres klinik igen.

23. november 2023

Fantastisk kundeservice og lækre…

Fantastisk kundeservice og lækre produkter. Jeg købte en Amazin Space microcurrent device, som desværre gik i stykker efter ni måneder. Klinikken påtog sig at kontakte producenten, som ikke var nem at få fat i. Men Tina fra Askepot sørgede for, at jeg fik en ny device og sendte mig oveni købet en fin gave. Det havde hun slet ikke behøvet, men dejligt var det alligevel. Min varmeste anbefaling til Tina og klinikken.

11. september 2022

5 store stjerner!

Bestilte d. 31/5 en vare.. Og idag d.2/6 har jeg hentet pakken. Den var pakken i en genbrugskasse (hvilket er godt for miljøet 👏) og inden i var min vare pakket smukt ind: først i bobbel plast og udenom fint silke papir med gavebånd om. Inkl. et lille takke kort og et stykke chokolade ❤️👏. Absolut anbefalelsesværdigt sted at handle!!!

2. juni 2021

Helt i top!

Jeg har handlet flere gange via Askepot-kliniks hjemmeside.
Køber primært Darphin-produkter.

Der er aldrig problemer.
Man har varerne indenfor få dage og der er altid gratis vareprøver med, som passer med det/de produkt(er) man har købt.

Som regel er der en håndskrevet hilsen på fakturaen og jeg er vild med at det bliver personligt, uden at træde over grænsen.
Jeg føler mig rigtig godt behandlet, trods det hele foregår over Internettet

Helt klart et anbefalingsværdigt sted at handle skønhedsprodukter :D

19. april 2016

Er dette din virksomhed?