ÅsiktsTorget Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Åsiktstorget är bra för att man får det man blir erbjuden. Andra enkätföretag kan erbjuda en enkät, men så fort man klickar på den får man veta att man inte tillhör målgruppen. Eller så får man börja... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Varit med i Många år och aldrig haft nåt problem. Alltid fått mina belöningar, även om det tar 1-2 veckor, vilket dom också är tydliga med. Hemsidan funkar utmärkt och att dom ej får 5 stjärnor be... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Efter att dom fick min passfoto och mitt eget foto så stängde dom mitt konto permanent.åsiktstorg är bedragare som själ andras personliga uppgifter

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det verkade bra. Jag genomförde någon introduktion och fick 50 poäng. Sedan kräver dom ett fotoID. Vad menas. Hur ska man visa det då? Jag sitter hemma ute på landet och ingen talar ens om vart man sk... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Penge og forsikring

Skrevet af virksomheden

Tjäna pengar online med betalda undersökningar i Sverige. Dela din åsikt och få pengar för undersökningar. Svenska undersökningar online mot belöning.

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det är ett roligt och lätt sätt att…

Det är ett roligt och lätt sätt att tjäna lite extra pengar.

6. september 2023

Hej Jenny,

Tack för att du tog dig tid att lämna positiv feedback till oss! Vi är glada att höra att du tycker om ÅsiktsTorget.

Supporten från ÅsiktsTorget

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Både bra och dåligt

Jag är nöjd med att utbetalningar går smidigt och snabbt att ta ut till Paypal. Men att det är en maxgräns per dag tycker jag är dåligt. Vore enklare om man kan ta alla poäng samtidigt.
Det som är riktigt dåligt är att det ofta händer att en påbörjad enkät helt abrupt avslutas efter ca halva enkäten med motiveringen att jag inte passar för denna enkät. Det bör ju rimligen komma i ett tidigt stadie. Där har man suttit och ödslat tid i onödan. Väldigt irriterande.

31. august 2023

Hej Gunilla,

Tack för din feedback! Vi tar till oss alla kommentarer för att förbättra oss i framtiden.

Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst via länken nedan för att rapportera eventuella problem eller funderingar du kan ha. Vårt dedikerade team hjälper dig så snabbt som möjligt.

Supporten från ÅsiktsTorget

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pålitlig

Trovärdig och pålitlig panel.

16. august 2023

Besvarelse fra ÅsiktsTorget

Tack för din feedback Tine. Vi strävar alltid efter att förbättra AsiktsTorget, så din feedback är värdefull för oss.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

glest med undersökningar att genomföra…

glest med undersökningar att genomföra och alldeles för låga poäng för den tid man lägger ner.

21. juli 2023

Hej Tanya,

Vi beklagar att du för närvarande inte har några tillgängliga undersökningar. Vi försöker matcha de undersökningar vi skickar till våra medlemmars profiler, så det är möjligt att vi för närvarande inte har några undersökningar som passar dig.

Om du fortfarande inte får några undersökningar, vänligen kontakta vår kundtjänst via den här länken: https://www.asiktstorget.se/contact. Vi kommer därefter granska ditt konto och se om det finns något tekniskt problem som hindrar dig från att ta emot undersökningar.

Supporten från AsiktsTorget

Slöseri med tid

Du tjänar typ 5 kr per 20 minuters enkät och det händer ofta att enkäten stängs ner av olika skäl. När man är nära premie får man helt plötsligt inga nya enkäter att besvara. Absolut inte värt tiden.

18. juni 2023

Besvarelse fra ÅsiktsTorget

Tack för din värdefulla feedback.

För att få poäng måste du besvara våra enkäter fullständigt. Observera att undersökningar kan avbrytas av ett antal olika skäl. Antingen för att vi har nått det önskade antalet respondenter för just din profil, eller för att du inte uppfyllde de önskade demografiska kriterierna eller konsumtionsvanorna som vår kund efterfrågade.

Om du har ägnat en rimlig tid åt att fylla i en undersökning men inte fått några belöningar eller tröstpoäng, vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan undersöka och fastställa ett eventuellt problem.

Paypal

Jag verkar inte kunna skicka pengar till Paypal. Kontot är verifierat för det fungerar från andra. Tillagt 2023-06-13:Nu har jag skickat min mejladress men inte fått något svar. Det blir inga fler undersökningar gjorda förrän det är löst!

8. juni 2023

Besvarelse fra ÅsiktsTorget

Hej Jan. Vi beklagar din negativa upplevelse. Låt oss undersöka detta åt dig.

Vi kommer att skicka ett privat meddelande till dig för att begära dina medlemsuppgifter. På så sätt kan vi hitta ditt konto och undersöka vad som har hänt.

Så snart vi har mer information skickar vi ett meddelande till den mejladress som är kopplad till ditt konto.

Tack för ditt samarbete!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.