Great comunication.Fast reply to messages and fast dispatch.Can not praise the shop enough.Place an order twice and no complains...Thank you 😀Zosia
Positief: - mooi schilderij - Fijne verf - alle benodigdheden - al in frame - na een misverstand met de bestelling en in 1e instantie geen contact kunnen krijgen, heel fijn en heel netjes... Se mere
Netjes op tijd geleverd. Alle attributen om goed te kunnen verven zijn aanwezig waaronder a3 vel met print van alle nummers en een kleinere zonder nummers ingekleurd op fotopapier. Het enige wat mij... Se mere
Ik had het schilderij ontvangen, schilderen op nummer doe ik al jaren. Al tientallen schilderijen gemaakt,maar diamond painting is nieuw voor mij. De combinatie is zo super leuk. Even contact gehad me... Se mere
Gespecialiseerd in luxe schilderen op nummer sets. Become an artist!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Been er blij mee
Been er blij mee. Bijgeleverde kwastjes zijn niet van de beste kwaliteit. Gelukkig nog extra erbij besteld

Prachtig compleet pakket
Prachtig pakket. Mooie verf. Wel zou ik het fijn vinden als je de moeilijkheidsgraad ergens zou zien. Maar mooi resultaat!

Heeel tetevrede.snelle levering
Heeel tetevrede.snelle levering
Mooie canvassen om te schilderen

Besvarelse fra Arty Bee
alles is keurig verpakt afgeleverd
alles is keurig verpakt afgeleverd. alleen lastig om met reumahanden de potjes verf open te krijgen

Pakje goed ontvangen
Pakje goed ontvangen, had hulp nodig om de ezel in elkaar te zetten , ziet er allemaal goed uit
Nog niet begonnen met schilderen

Prima geregeld
Prima geregeld, alles keurig en veilig verpakt en op tijd afgeleverd .
Absoluut een aanrader.

Top product! Snell levering
En heel goed materiaal! En super snelle levering

Eerste kennismaking
Duidelijke shop, gevarieerd aanbod en snelle levering. Het was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Omwisselen bestelling
Nadat gebleken is dat er een omwisseling van de bestelling had plaatsgevonden hebben zij er alles aangedaan om het zsm te verhelpen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden, ondanks mijn getoonde irritaties:)
Nu is mijn bestelling binnen 2 weken alsnog gearriveerd, heel fijn dus.

Besvarelse fra Arty Bee
Snelle bezorging en super compleet en…
Snelle bezorging en super compleet en goede verf. Ik ben zeer tevreden.

Besvarelse fra Arty Bee
Goede service mooie kleuren goed…
Goede service mooie kleuren goed ingepakt en prachtige creatiet
Dank jullie eel ga zo door.
Omira