Jeg synes det er forkasteligt at der kan drives et socialt netværk i år 2015, hvor sikkerheden er så ringe! I skulle skamme jer ikke at passe bedre på de unge brugere! Det ville klæde jer at geno... Se mere
3. februar 1998 var den dag, hvor børne- og ungdomsnetfaciliteten Arto.dk blev grundlagt. Det var tider. Unge over hele Danmark (og diverse steder på Grønland bl.a.) begyndte at oprette en profi... Se mere
Hold fast jeg er i chok over sikkerheden på Arto.dk. I Rudy's velmagtsdage var der andre boller på suppen (eller en anden suppe om bollerne, om man vil). Alle vidste at Rudy lavede musikvideo... Se mere
Chat med vennerne, deltag i quizzer, del dine billeder og videoer, opret vennebøger, skriv blog indlæg og meget mere.
Ll. Sankt Hans Gade 11, 8800, Viborg, Danmark
- mail@arto.dk
- www.arto.dk
ækel side føj
Arto var den første dating profil jeg…
Arto var den første dating profil jeg havde den blev oprettet i år 2004 da jeg gik mit første år på efterskole. Det fede var at man kunne tjene point op ind slags rank nærmest. Dengang var det heller ikke så simpelt at tage billeder og smække på sin profil.
Kan huske en episode hvor en kvinde skrev til mig og så blandet hendes ven sig og at jeg ikke måtte skrive med hende. Det sidste han skrev var noget i stil med Se nu hvad du har gjort. Fordi hun blev ked af jeg ikke ville skrive.
Men alt i alt et dejligt sted at drive tiden.
Sikkerheden er dalet drastisk siden Rudy's komplot imod ham!
Hold fast jeg er i chok over sikkerheden på Arto.dk.
Alle vidste at Rudy lavede musikvideoer ved siden af sit gode arbejde som sikker-chat konsulent. Det var der ikke én der havde drømt om at tænke på.
Man kan se at Rudy's arbejde mangler og i burde seriøst genoptage dette gode samarbejde. Han har været oppe imod nogle beskyldninger som han ikke vidste hvad han skulle stille op med...
Rudy Frederiksen er og bliver en verdensmand og et kæmpe forbillede for sikker-chat kulturen. OG det ER faktisk en musikvideo!
Jeg ville have givet nul stjerner hvis jeg kunne!!!
Det ville klæde jer at genoptage samarbejdet med tidligere sikker-chat konsulent Rudy Frederiksen, så de unge igen trygt kan færdes på jeres hjemmeside. FØJ!
Minder
Det har sine minder. Dog sker der næsten ingen værdifuld ændring. Derfor er de fleste stoppet (:!
den side skal lukkes
synes seriøs side skal lukkes da dem bag arto er ligeglad med hvad der sker der ind
Fint sted til Perverse Støder.. Ikke min kop the..
Ingen Tjek... Kun perverse gamle svin som vil i bukserne på de unge piger...
Har haft fat i politiet flere gange...
Arto? Børne/unge site eller sex site?
åh gode gamle Arto.. Okay jeg indrømmer da blindt at jeg har en Arto profil. Men jeg bruger den ikke. Jeg overvejer faktisk at logge ind for at slette den.. Men jeg gør det ikke for jeg nærmer mig ikke den site mere... Jeg har været Arto bruger siden jeg var 10 ca og nu er jeg altså snart 18 år.
Jeg syntes at det er en grusom site.. Arto mener selv at de er en børne og unge site. Og det er sådan set også til ære for børn og unge at Arto er der for.. Da man skal være fyldt 13 år for at være på facebook. Selvom der er mange søde mennesker på ens egen alder på Arto. Skal man ikke lade sig snyde. Der er også ældre mennesker på siden som opsøger en og vil skrive "frækt" med en om diverse ting.. Og der er også massere af liderlige unge mennesker der ihærdigt søger en "fræk" samtale.. Dette har dog aldrig sagt mig noget. Og jeg har altid afslået folk over 23 som venner og skrev ikke frækt med nogle selvom de muligvis var på min egen alder.. Da jeg mener at Arto er et sted hvor man "møder" nye venner og veninder.. Og ikke finder en der vil skrive frække ting og sager man kan sidde og rive den af til.. Eller sælge sig selv over nettet til andre.. Jeg mener at Arto lige meget hvad burde gøre mere for at deres brugere kunne færdes sikkert på siden uden de mindste problemer.. Og at forældre til børn og unge kunne lade deres unger bruge siden uden at skulle være bekymret over at en voksen mand/kvinde eller et liderligt ungt menneske skal krænke deres barn.. Jeg ved at der lige for tiden køre en sag med at en voksen mand skulle ha kontaktet en masse unge piger på nettet... Og en masse unge mennesker er stået frem med sådan noget efter at en mor til en 14 årig pige har stået frem med sin historie. Så hvis ikke at Arto snart gør noget ved de regler så når jeg engang for børn så er Arto noget at det sidste de må bruge og min Niece som sikkert ville begynde at bruge nettet om nogle år tager jeg en alvorlig snak med sammen med hendes mor og så lærer hende hvilket sider der er farlige og hvilket sider hun kan slå sig løs på. Og Arto vil ikke være en af dem. Så som du nok kan læse er jeg bestemt ikke begejstret over Arto mere. Og kan og vil ikke anbefale siden til andre mennesker uanset alder. (-:
Slaraffenland for pædofile, duller og såkaldte "hårde bananer"/g4angst4Z
Som alle andre teenagere for et par år tilbage, skulle jeg selvfølgelig også have en profil på arto. I starten syntes jeg det var en fantastisk side, og brugte rigtig meget tid derinde. Oprettede diverse grupper- eller klubber mener jeg at huske det hed derinde!
Da facebook så kom, og alle mine kammerater flyttede derover, må jeg indrømme at jeg blev lidt vemodig. Især da jeg så layoutet på Face. Jeg elskede det der med at sidde og lege med profilteksten. Der var så mange "speciel-effekts" og koder man kunne sætte ind for at gøre profilen spændende og "fancy". Havde selv en tekst med et (dengang syntes jeg) sejt leende dødningehoved.
Jeg fortsatte derfor selv på arto. Nægtede at lade mig lokke af facebook. Men alligevel begyndte jeg at lægge mærke til at arto ændrede sig- eller også var det fordi jeg begyndte at søge nye "pennevenner" eftersom mine egne "irl" kammerater flyttede til face. Jeg begyndte at få, først, nogle meget excentriske beskeder i min gæstebog, der grænsede til det perverse. Alle beskeder fra bruger med ingen eller meget får venner, ofte børn på 12-14 års alderen. Og alle med nogle mindst lige så excentriske profilbilleder.
Jeg ignorerede dem dog, men tænkte mit. Senere begyndte jeg så åbenbart at vække interessen hos de såkaldte "hårde bananer" og fik rigtig mange umotiverede modbydelige beskeder, der næsten alle sammen gik på at jeg havde skrevet i min profiltekst at jeg bekendte mig til kristendommen- og dengang var meget troende. Der var mange direkte trusler om vold m.m.
Disse beskeder gad jeg selvfølgelig ikke side overhør- Jeg blev faktisk meget ked af det. Så jeg begyndte at anmelde disse personer til supporten/administrationen. I starten uden respons. Men efter som jeg blev ved med at anmelde, gav de endelig lyd fra sig. Desværre meget skuffende.
Jeg fik at vide at de ikke rigtig kunne gøre noget, og de opfordrede mig til at blokere vedkommende og slette deres beskeder. Jeg prøvede ihærdigt at fortælle dem, at dette gjorde jeg også, men så overtog deres venner... Men alt jeg fik ud af det var en beklagelse, og igen en opfordring til at blokere og slette beskeder...
Derefter måtte jeg jo så erkende at arto ikke var meget værd, når ens irl venner ikke var tilstede. Så også jeg flyttede til facebook, og har ikke fortrudt- selvom jeg savner mange af de muligheder, og selve layoutet arto havde, også selvom det allerede dengang jeg brugte arto, var ved at udvikle sig til en effektiv pengemaskine.
Ikke en side jeg på nogen måde vil anbefale til andre- og slet ikke et sted jeg synes skulle være tilladt for børn, grundet den ringe sikkerhed.
hvisk dog tavlen ren.
jaja, det kan godt være arto engang var et perverst sted for pædofile og playere. - men hvis man prøver at give sig i dybden, og ikke bare overfladisk tjekker det hele, vil man opdage at der findes mange hyggelige og søde mennesker på ens egen alder derinde - som ikke nødvendigvis er playere eller duller. arto har også mange fede funktioner, som mange overser. alt i alt er arto blevet super godt, så hvisk dog tavlen ren.
Meningen?
Jeg kan ikke forstå hvad meningen er med arto? Det er jo bare et sted hvor man bliver dømt som en luder eller som en dulle!
Arto
Det var da sjovt så længe det varede, men facebook har da taget godt og grundigt over nu :-)
Okay, men sætter ikke mine ben der mere.
Arto er en fin side, hvis man gerne vil finde størstedelen af DK's playere på ét sted. Hvis man gerne vil kontaktes af oldinge, der forsøger at lokke små piger på 12-13 år til at diverse ting. Og hvis man rent faktisk melder til Arto omkring misbrug, så skal man ikke regne med at man får den ønskede hjælp. Har selv været udsat for grovmishandling på Arto, men eftersom han allerede var meldt, blev ALLE hans beskeder slettet = at alt mit bevismateriale var slettet, og de ville intet gøre, fik bare en sørgelig mail om at det ikke var deres problem. Så burde I nok opdatere jeres information omkring at I står til hjælp hvis det er sket på selve Arto... Men ingen hjælp til mig.
Dårlig
Arto er en side for små børn og ikke noget for vokse.
Der er mange vokse derind, der prøver at scorer små piger og drenge og man skal kende sine venner.
jeg har haft arto og kunne ikk finde ud af at finde venner osv.
jeg syntes at arto er lidt kombliseret når man skal finde venner og sådan noget så efter min mening vil jeg hellere gå til facebook.com istedet !
skal lukkes.
hvorfor er den hjemme siden enlig oprettet folk sviner kun hinanden til derinde og finder deres så kalde "kærester=netkærester" den hjemmeside burde lukkes og forbydes, det er slet ikke noget for børn overhovedet.
Hvorfor eksisterer den hjemmeside stadig?
Jeg brugte engang jævnligt Arto. Det er nu flere år siden.
Jeg har været inde og kigge kort på Arto en gang imellem de sidste par år, bare for at se om der stadig er liv derinde.
Det er der ikke. Sidst jeg kiggede var der ca. 1300 medlemmer online.
Arto er et dybt forældet socialt netvært; de tager stadig penge for tjenester der er gratis på alle andre sociale netværk, og hjemmesidens design er ikke blevet ændret overhovedet, de sidste 3 år. Jeg forstår ganske enkelt ikke hvorfor Arto stadig eksisterer.. Der er ikke meget at komme efter.. Brug i stedet Facebook, Google+ eller Twitter. De er altid opdaterede, og vigtigst af alt, der er faktisk andre mennesker du kan være social med :)
underlig koncept
VI har her i familien nogle lidt uheldige oplevelser på dette site, så vil bestemt ikke anbefale det til andre.
Arto hvorfor lukker siden ikke ned?
Ja har haft arto engang for 6-7 år siden, og der var der ordenligt gang i den, med 26-27.000 online hverdag, nu er der kun 240 online om dagen ca, og desuden er deres VIP totalt dyrt, og jeg har været stoppet med arto i mange år i fordel for Facebook