Flot arbejde til en fornuftig pris.Henrik er meget lydhør overfor specielle ønsker og kommer med gode ideer. Både Henrik og Mikkel er lette at få kontakt til , overholder alle aftaler og melder hurt... Se mere
Vi havde Henrik ude at male vores hus indvendigt inden vi flyttede ind. Vi indhentede et tilbud og aftalte tid og resultatet blev helt perfekt til aftalte penge og de var endda færdige noget før tid.... Se mere
Kan vist roligt sige at Henrik og Mikkel er dygtige, ærlige og pålidelige. Der er aldrig en finger at sætte på deres arbejde, de overholder alle aftaler. Hver gang der skal laves noget i min omgangskr... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
I 2018 startede Henrik og Mikkel malerfirmaet Arthur & Stougaard. Med sammenlagt 24 års erfaring i malerbranchen har vi kastet os ud i at starte vores eget malerfirma. Hos Arthur & Stougaard malerfirma er vores mål at kunden skal have en god oplevelse når vi arbejder i deres hjem eller virksomhed. Vi bestræber os på at lytte til kundens ønsker og sammen lave en god plan for at løse kundens opgave på bedste vis. Hos Arthur & Stougaard lægger vi stor vægt på overholde aftaler og yde den gode service. Vi maler, sliber, spartler, opsætter vægbeklædning m.m. Indvendigt såvel som udvendigt. Ingen opgave er for stor og ingen for lille. Så står du og skal bruge en maler, så giv et ring eller send os en mail og få et godt tilbud på et godt og solidt stykke håndværk. Vi holder til i Aarhus og arbejder i Østjylland. Vi er naturligvis også medlem af Malermestre.dk Responsive image Kontakt os Arthur & Stougaard malerfirma Telefon: +45 60 57 62 30 / +45 60 57 62 20 Email: mail@arthur-stougaard.dk
Græsvangen 23, 8381, Tilst, Danmark
- Mail@arthur-stougaard.dk
- www.arthur-stougaard.dk
Andre kiggede også på
Kvaliteten af malingen er tvivlsom
Vi havde en rigtig god oplevelse og vi er helt enige i kompetent og behagelig rådgivning. De var ordentlige og udførte et flot stykke arbejde, men allerede et halvt år efter kunne vi kvaliteten af malingen desværre ikke var god og nu 9 måneder efter er det kun blevet værre. Der er taget kontakt til Arthur & Stougaard, men desværre uden svar.
Perfekt malerarbejde
Tak til Henrik for malerarbejde udført til perfektion af flere omgange.
Alle gangene har vi oplevet kompetent og behagelig rådgivning, punktlighed og håndværksmæssigt arbejde af meget høj kvalitet.
God og hurtig service
God og hurtig service. Pænt malerarbejde til fornuftig fast pris. Nem at lave aftaler med og kom uden indvendinger og udbedrede en mindre detalje efterfølgende. Alt i alt en god oplevelse og kan varmt anbefales!

Rigtig god oplevelse
Yderst tilfredse med Henrik og Mikkels arbejde. Vi glæder os over, at det udendørs træværk nu ser godt ud, og der er ingen spor efter arbejdet på fliser og glas.
Vi ser frem til et nyt samarbejde, næste gang huset har behov for en make-over inden- eller udendørs. Gode til at holde aftaler og informere om ankomst mm

Super malerfirma
Meget godt malerarbejde. Henrik var meget fleksibel, hjælpsom og professionel. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Besvarelse fra Arthur & Stougaard malerfirma
Super udført arbejde og Mikkel var…
Super udført arbejde og Mikkel var meget meget flexibel

Fremragende håndværk, rimelig pris
Vi fik for 7 år siden malet vinduer af et andet firma, og malingen skallede af efter få måneder.
Vi fik i efteråret 2022 Arthur og Stougaard til at rette op på vinduer og døre, og det holder bare!

Besvarelse fra Arthur & Stougaard malerfirma
Flot resultat og fleksible og…
Flot resultat og fleksible og imødekommende. Vil klart anbefale dem til andre.
Arthur & Stougaard kan varmt anbefales
Arthur & Stougaard kan varmt anbefales. Flot arbejde til tiden. Behagelige at være sammen med. Fair pris for ekstraarbejder.

5 stjerner og de varmeste anbefalinger
Vi har haft dem ude og male en flyttelejlighed og al malerarbejde blev godkendt uden en eneste anmærkning - er en meget meget tilfreds kunde. Prisen var også yderst rimelig og de får hermed mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Arthur & Stougaard malerfirma
Super flot resultat med god kommunikation
Brugte dem til opsætning af filt, maling af vægge og lofter.
* God gennemgang i huset og var lyttende
* God til at svare på spørgsmål
* Kom til tiden, og overholdt tidsplanen
Overordnet rigtig flot resultat og vil anbefale til andre

Besvarelse fra Arthur & Stougaard malerfirma
Arthur og Stougaard, et reelt og tillidsvækkende firma
Arthur og Stougaard er hele vejen igennem et reelt og tillidsvækkende malerfirma, som brugte god tid på mig som kunde. De har gjort et godt malerarbejde, som besøgende hos mig har beundret.

Veludført arbejde
Veludført arbejde. Kom til tiden og var hurtigt færdige.

Besvarelse fra Arthur & Stougaard malerfirma
Super flot og veludført arbejde
Super flot og veludført arbejde. Kommer altid til aftalt tid og med smil på læben. Kan klart anbefales.
Professionelt arbejde og service :-)…
Professionelt arbejde og service :-) Varmeste anbefalinger.

Fremragende arbejde
Vi har haft en alletiders oplevelse af service og kvalitet, da Arthur og Stougaard malede hele vores hus indvendigt. Vi har ikke andet end rosende ord at kvittere med for veludført arbejde på aftalt tid og smukke resultater.

Malerarbejde i knivskarp topkvalitet
Malerarbejde i knivskarp topkvalitet. Stor fleksibilitet. Meget behagelig kundeservice. Vores allerbedste anbefalinger.
Arthur & Stougaard malede vores hus…
Arthur & Stougaard malede vores hus indvendig lofter, vægge ,døre og lister, virkelig godt arbejde og til den aftalte tid, også selvom der opstod små extraopgaver.Dertil er de to malere sympatiske og flexible.De har vores varmeste anbefaling.

Arthur & Stougaard
Vi har haft Arthur & Stougaard til at male vores hus udvendig.
Lavede en aftale med dem i foråret og de overholdte den aftalte tid. Mikkel som stod for opgaven var meget venlig og serviceminded. Jeg vil helt sikkert bruge den igen. Har allerede bedt om et tilbud mere på en anden opgave hos os.