Aros Business Academy Anmeldelser 14

4,5

1. Uddannelse og undervisning

Når du vælger at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy, kan du være sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din arbejdsplads. Og for os. Vælg mellem mere end 100 individuelt tilpassede kurser og uddannelser inden for kommunikation, ledelse, effektivitet, præsentationsteknik og projektledelse.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

super godt kursus og sted

super godt kursus og sted
god underviser, der kan forklare forståeligt.
vi fik rigtig meget ud at dette og vi glæder os til det næste
OBS der er også god service og mad:-)

18. marts 2024

Super god oplevelse med Aros…

Havde en super god oplevelse med Aros Mini MBA indenfor AI.

Gode undervisere der var meget kompetente.

Bredt pensum der dækkede mange emner som grundlæggende forskning/udvikling til hvor vi er i dag. Dækkende undervisning i både LLM, ML med mere.

Etik, compliance dækkes også.

1. februar 2024

Mini MBA

Mini MBA. God uddannelse, engagerede undervisere, godt og relevant pensum. Sørg selv for at få noget ud af studiegrupperne.

2. august 2017

ABA Mini MBA

ABA Mini MBA
En mini MBA med virkeligt gode, nærværende og inspirerende undervisere og et godt tilrettelagt forløb, der er overskueligt at gennemføre sideløbende med en travl hverdag.
Idet der ikke er nogen afleveringer i forløbet ud over den sidste, kan det føles lidt svært at mærke (få feedback på) sin udvikling løbende, men det gør trods alt, at det føles nemt at gennemføre. (Der er formuleret opgaver du kan løse, men ikke nogen krav til at dette gøres).
Jeg anbefaler den gerne, selv om den ikke har fået fem stjerner af mig.

2. august 2017

Mellemleder uddannelse

Mellemleder uddannelse, det bedste kursus jeg har deltaget i. Så mange input i løbet af de 4 dage, mange dialoger på tværs, og ikke mindst opgaverne vi skulle lave både sammen og hver for sig. Jeg siger tak for et fantastisk kursus, hvor vi alle var med. Tak til en fantastisk god kursusleder.

Kursus i præsentationsteknik

Kursus i præsentationsteknik. Underviser Brita.
Jeg har haft stort udbytte af kurset i præsentationsteknik og udvikler mig stadig på baggrund af det jeg lærte på kurset. Undervisningsformen var meget praksis med kun lidt teori - og derfor meget effektiv.

AROS kursus, Intensiv Projektledelse

AROS kurset var både interessant og nyttigt. Jeg har haft projektledelse for en del år siden, så der var både genopfriskning og nyt materiale at hente på kurset. Tempoet var højt og dynamisk, og det passede mig rigtigt fint. Der gik lige lovligt lang tid mellem de forskellige moduler (ca. 1 måned) - der kunne AROS godt forkorte ventetiden.
Lokationen for kurset var ikke særligt god (Comwell, Aarhus), så næste kursus kunne måske bedre afholdes på Scandic (der har langt bedre møderumsfaciliteter). Der manglede bl. a. strøm til PC i lokalerne på Comwell.