Stålreol blev afsendt hurtigt og kom også relativ hurtigt - dog havde Postnord behandlet pakken dårligt og havde lappet den med tape. Men et beslag manglede og måtte derfor kontakte AREBOS og de var s... Se mere
Meget Flot kunde service. Varen blevet sendt samme dag , men Post Nord dummede sig igen . Kontaktede Arebos og vupti. Tingene gik i gang og jeg fik min kompressor efter 4 dags ventetid. Klart a... Se mere
Arebos er umulige at få fat på! Har både skrevet mail, kontaktformular og ringet til dem uden respons! Håber de svarer tilbage på denne anmeldelse… Hilsen Nicolai
Købte en flot pool med indbygget motor som vi har brugt meget og den er utrolig støjsvag. Havde en før med udvendig pumpe som tit larmede og så ikke specielt godt ud i haven. Vores pool begyndte på et... Se mere
- nr. 9 af de 12 bedste virksomheder i Gør det selv-butik
Østre Alle 102, Box 2801,, 9000, Aalborg, Danmark
- +45 7815 3269
- info@arebos.dk
- www.arebos.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Hurtigt og effektivt
Jeg bestilte min vare d. 5/7-24 og modtog varen d. 10/5-24.
Må siges og være mere end fuldt tilfredsstillende. Godt gået Arebos.dk
Hurtig respons fra kundeservice og…
Hurtig respons fra kundeservice og virkelig en fantastisk måde de løste mit problem på.
Her handler jeg trygt igen!!
Anbefaling af Arebos
Hurtig levering, kanon god kundeservice og varer der levere kvalitet
Ærlighed og opmærksom på kundens fejl.…
Jeg kom ved en fejl til at ordre to ens rollatorer. Efter, at de var afsendt, fik jeg en mail, som gjorde mig opmærksom min fejl.
Jeg skulle blot returnere den ene, så ville jeg få pengene retur.
Pengene er kommet, og den købte rollator er fantastisk behagelig.
SUPER GOD OG HURTIG SERVICE
SUPER GOD OG HURTIG SERVICE. Postnord var ved at ødelægge det hele, men Arebos super hjælpsomme medarbejder - Nesli - reddede vores forsendelse, så den endte hos os. Mange tak for hjælpsomhed og fantastisk service.

Besvarelse fra AREBOS DK
Hvor er den 6 stjerne når man har brug…
Hvor er den 6 stjerne når man har brug for den… ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har købt Ude bruser samt ny opruller til dækken af min pool til mit sommerhus og det blev leveret efter få dage og min opfølgende mail med spørgsmål om ude bruseren og tilslutning af denne blev besvaret hurtigt & nemt med uddybende svar via deres hjemmeside og kontakt formular.
Jeg er virkelig glad & tilfreds med købene og fedt at firmaet har base i Aalborg.

Besvarelse fra AREBOS DK
Har bestilt en køleboks med kompressor
Har bestilt en køleboks med kompressor, de 1600 kr blev hurtigt taget fra min konto, men det er ikke til at komme i kontakt med firmaet, ingen mail kontakt mulig, telefonnummeret eksisterer ikke 40907083 det er ikke til at følge ordren via trakingnummeret.
Efter endeligt at have fået kontakt med arebos er der leveret en køler med kompressor.
Firmaet var årsag til en del forviklinger, men de løste det til ug.
Med hilsen
Finn Birnbaum
Super service!
Efter jeg fik tilsendt en beskadiget pakke og en reklamation på dette, fik jeg hurtigt tilsendt en ny uden problemer.
Deres service har altid været venlig og imødekommende. Sjældent mødt sådan en god service! Tak for det!

Besvarelse fra AREBOS DK
Super fin hjemmeside med gode tilbud
Super fin hjemmeside med gode tilbud. Jeg bestilte et kuffertsæt og de ankom rigtig hurtig og god kvalitet
Deres kundeservice er fantastisk god.
Deres kundeservice er fantastisk god.
De svare hurtigt på mails og meget hjælpsomme.
Nemt at handle hos og hurtig forsendelse af vare .
Kan varmt anbefales at handle hos .

Besvarelse fra AREBOS DK
Jeg giver ikke 5 stjerner ofte.
Jeg giver ikke 5 stjerner ofte.
Men når det er sagt, så forsvant min pakke på mystik vis, frem for at jeg skulle bevise en masse, eller tage fat i postnord, så sendte de bare en ny og fulgte op på den kom til dørs, og der var bare ingen diskussion... super god service og korrespondance via mail.

Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service. Produkterne levede 100% op til mine forventninger. Det bliver ikke sidste gang jeg handler her. 😀
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Kan varmt anbefales!
Mit første køb fra denne hjemmeside…
Mit første køb fra denne hjemmeside foregik fantastisk. Produkterne er af super god kvalitet! Deres kundeservice er god og hurtig, de svarede på min mail indenfor et par dage 😊👏🏼
Hurtig og effektiv kundeservice
Hjemmesiden var nem at bruge og søgefunktioner virkede godt. Bestilling gik hurtig igennem, havde et spørgsmål til deres kundeservice inden bestilling. Svar tilbage indenfor kort tid.
Er meget tilfreds med mit køb.
Købte en ekstra plade til min…
Købte en ekstra plade til min udebruser, men da den kom var den fyldt med ridser og kantfejl, Første køb af udebruser og plade gik rigtig godt, nu er den nye plade modtaget, og fik god hjælp fra en ansat hos Arebos.
Foretog mit andet køb for ganske nylig
Foretog mit andet køb for ganske nylig. Varen kom hurtigt frem til hjemmeadressen. Har kun positivt at sige om hjemmesidens brugervenlighed, og varens kvalitet. Virker pålideligt !
Fortjente 5 stjerner herfra. Og god aften
God og hurtig kundeservice
God og hurtig kundeservice. Hurtig levering og varen i perfekt stand

God kundeservice
God kundeservice! Derover er produkterne i rigtig god kvalitet!
Stærkt tilfreds!
Virkelig god kundeservice og produkt af god kvalitet!
Stærkt tilfreds!