Ardenne Residences Anmeldelser 171

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hebben net een verblijf in Gîte Au Rocher Noir te Manhay genoten. Zeer sfeervol en gezellig huisje. Heel vriendelijke en aangename ontvangst door de eigenaar op de dag van aankomst. Goede en duidelijk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Katleen belde na mijn telefoontje direct terug om samen de aankomst te regelen. Door haar vriendelijke en behulpzame benadering kregen wij al meteen een warm welkom gevoel. Bij het ophalen van de sleu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ferieudlejning
  2. Feriehus
  3. Feriebolig
  4. Sommerhus
  5. Feriehusudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gite en Ardenne, villas, chalets, châteaux & manoirs à louer. Réservez votre location de vacances idéale en ardenne belge avec ARDENNE RESIDENCES ! Visites virtuelles disponibles !

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op voor onverwachte kosten bij de…

Pas op voor onverwachte kosten bij de vakantie woning. Artikel 12 van hun voorwaarden zegt bijvoorbeeld dat schoonmaak inbegrepen is als je volgens hun site boekt. Dit is helaas niet hey geval. Moest vandaag gewoon 160 euro extra betalen en toen ik belde en wilde aangeven dat dit zeer onduidelijk was en conflicteert met hun voorwaarden werd ik afgeblaft. Ik hoop dat ze dat bandje nog eens naluisteren en de niet zo vriendelijke mevrouw op herscholing sturen.

Voor mij in ieder geval nooit meer ardenne residence. Boek wel met een transparant bedrijf die naar feedback wil luisteren.

20. april 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Behulpzaam

Ik had nog nooit van Ardenne Residence gehoord dus ik was afwachtend hoe het zou verlopen. Reviews van andere mensen waren niet allemaal positief maar wij hebben geen slechte ervaringen gehad met Ardenne Residence. Waarborg netjes terug gekregen. Behulpzame mensen.

13. april 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Teleurgesteld

Meer dan zes maanden op voorhand (oktober) boekten wij een vakantiewoning voor het lange weekend van 1 mei, voor een groep van 10 personen. Alles werd correct bevestigd en volledig betaald.
Minder dan één maand voor vertrek werden wij echter geïnformeerd dat het verblijf geannuleerd werd wegens een dubbele boeking.
Dat een reservatie die al maanden vastligt alsnog geannuleerd wordt, en dit voor een druk verlengd weekend en een grote groep, vonden wij bijzonder jammer. Bovendien kon er geen alternatief verblijf worden aangeboden, waardoor wij op korte termijn genoodzaakt waren zelf een duurder verblijf te zoeken.
De terugbetaling verliep correct, maar deze laattijdige annulatie heeft wel gezorgd voor onnodige stress, extra organisatie en bijkomende kosten. Lang op voorhand boeken gaf ons in dit geval helaas niet de zekerheid waarop we hadden gehoopt.

17. april 2026

Uitstekende ruime woning

Uitstekende ruime woning, van alle gemakken voorzien en gelegen op een mooie locatie. Reservering en administratieve afhandeling zijn ook uitstekend verlopen.

11. april 2026

Heel fijn familiehuis

Heel fijn familiehuis. En in de buurt van leuke plaatsen. Zelfs vanuit het huis een gave wandeling van bijna 2 uur door de bossen gemaakt

28. marts 2026

samenwerking

snelle en correcte informatie.
vlot bereikbaar en lossen vragen/opmerkingen en/of problemen snel op

21. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Un service de grande qualité

Ardenne Résidences propose un large choix de locations de vacances de qualité.
Et je félicite également cette entreprise pour leur efficacité à résoudre rapidement et efficacement le moindre problème.
Je recommande très vivement Ardenne Résidences et n'hésiterai pas à réserver de nouveau sur leur site.

6. marts 2026

Huis "La Vie en Bleu": verschrikkelijk verblijf

Huis "La Vie en Bleu" gehuurd via hen maar bij aankomst waren we serieus teleurgesteld: Huis was zeker niet gepoetst, diepvries zat vastgevroren met achtergelaten resten, schimmel in kinderkamer en badkamer, matrassen op 3 van de 4 kamers verschrikkelijk, oven en vuur in keuken heel vuil, badkamer niet warm te krijgen, licht dampkap ging niet, geen informatiemap te vinden en zeker geen vriendelijke ontvangst.
Na al deze klachten 50€ teruggekregen van de 1.600€ die we hadden betaald, een peuleschil dus.
Bij hen huur ik nooit nog iets!!!!!

19. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurstellend, eenzijdige afhandeling geschil

Wij hebben via de website van Ardenne Residences een woning gehuurd. Bij vertrek hebben wij in aanwezigheid van de eigenaar mondeling akkoord gekregen dat de woning correct en netjes was achtergelaten.

Tot onze verbazing werd later alsnog een kwart van de borg ingehouden wegens vermeende schade en extra schoonmaakkosten. Dit terwijl wij de woning naar onze overtuiging zelfs netter hebben achtergelaten dan bij aankomst.

Wij hebben herhaaldelijk gevraagd om duidelijke en verifieerbare onderbouwing van de schade en de noodzaak van vervanging. In plaats van een neutrale bemiddelende rol aan te nemen, kregen wij sterk de indruk dat Ardenne Residences volledig achter de verhuurder bleef staan, zonder objectieve toetsing van de aangeleverde informatie.

Zelfs toen wij de kwestie hebben voorgelegd aan het Europees Consumentencentrum, bleek Ardenne Residences niet bereid om aan bemiddeling mee te werken.

Voor ons voelt dit als een zeer eenzijdige behandeling van een geschil, waarbij de consument weinig bescherming geniet. Dat vinden wij teleurstellend en zorgwekkend.

26. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leuk huisje maar het zijn dieven

Leuk huisje maar opgepast! Het zijn dieven. Volledige waarborg €350 kwijt omdat ze extra reinigingskosten hebben. Zogezegd hadden we het wasmachine, kinderbedje stuk gemaakt, alhoewel wij deze niet hebben gebruikt.

2. januar 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.