Svindler med varemærker Jeg havde købt 2 stålflasker monteret med NAUTEC ® ventiler, der er de bedste der fås, men også de dyreste. Da flaskerne så ankommer, er de monteret med billige og dårligt udf... Se mere

Bestildte en svømmehat hvor der var 3 farve muligheder,SORT-blå og sølv, vælger en sort, men får tilsendt en sølv farvet.....Ringer til jer, og får at vide at den ikke fåes i sort....... og i ikke sel... Se mere

Jeg bestilte en våddragt hos Aquasyd, som på deres hjemmeside stod til at være på lager. Det viste sig så at det var den ikke. Jeg synes det er lidt uprofessionelt man ikke kan opdatere sin hjemmeside... Se mere

Jeg ville handle andensteds, jeg vil ikke uddybe deres firma politik.

1. Dykkerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Aquasyd er startet i 1987 men bygger på over 35 erfaringen men vandsport. Forretningspolitik, målet er, at vi gerne vil handle med vores kunder mere end en gang og helst i hele din tid som sportsudøver, og det opnår vi kun ved en ærlig og troværdig handel og service. Derfor er det altid dig som kunde, der er i centrum hos aquasyd. Er du som kunde ikke tilfreds med en handel eller en service, så vil vi gøre alt for at bringe dette forhold i orden, og i enhver henseende står købeloven lysende klar for os. ER DU IKKE TILFREDS SÅ SIG DET TIL OS! ER DU TILFREDS SÅ SIG DET TIL ANDRE!

1,1

Dårlig

Sen kontakt på restordre, men herefter super service

Jeg valgte at bestille en vare som var i restordre, hørte ikke noget før 7 dage efter bestilling. Her blev jeg kontaktet og orienteret om at der var over en måneds leveringstid, og at de savnede min tilbagemelding på om jeg ville anullerer ordren. Jeg havde dog aldrig modtaget mail herom, hvor fejl ligger ved jeg så ikke..

Herefter valgte jeg at ændre ordre til et andet produkt som kom meget hurtigt.

Ingen udeståender på forsendelse og emballage.

Alt i alt kan Aquasyd fint anbefales

8. februar 2012

Fin levering og kvalitet, dog med et forbehold...

Kvaliteten af produktet, og tiden forsendelsen tog er hævet over kritik, dog finder jeg det mildt irriterende, at brugsanvisningen som medfølgte var svensk... det var ikke det store problem at finde en på engelsk på nettet, men stadig, - når man køber fra og til Danmark, burde dette ikke være en issue.

8. februar 2012

ikke imponeret

Jeg ville handle andensteds, jeg vil ikke uddybe deres firma politik.

1. februar 2012

Kære Claus
Jeg synes det var fair hvis du kom med din kritik så andre havde en mulighed for at vurdere sagen selv.

Men ok så skal jeg forsøge:
Havde du oplyst det mål vi talte om i telefonen, eller havde du selv målt efter ud fra de mål jeg oplyste dig, så havde du ikke fået tilsendt noget forkert, så havde vi haft mulighed for at opdage at dit udstyr var hjemmebygget og ikke havde standard mål.

Men husk du altid har fuld returret og alle penge tilbage også fragten for at få det sendt, og ja du skal selv betale fragten på 60 kr. for at sendet det tilbage da det ikke var os der begik en fejl.

Hilsen

Stabil service - kun 1 dårlig oplevelse

God kundeservice og hurtig levering. Har kun oplevet en fejl under levering. Fik leveret helt forkert våddragt end bestilt, men ud over dette har alle oplevelser været meget positive.

1. februar 2012

Hej Rigo

Ja vi havde beklagelig vis fået sat et forkert billede i shoppen, vi skrev også og tilbød dig at bytte den til den rigtige, men hørte aldrig noget tilbage fra dig.

Hvis du ønsket at få den bytte eller pengene tilbage står tilbudet forsat med magt.

Vi ser frem til at høre fra dig på tlf. 54131360 eller på mail

Venligst
Direktør

Ok produkt og leverance..

Kunne sende en mail når leverancen er gennemført.. Orientering om konsekvenser ved forsendelsesformer.

Men super dragt.

24. januar 2012

Hej Lasse
Vi sender altid en mail samme dag som pakke afsendes fra os med information om forsendelsen og med pakke nr. og link så det er muligt at følge pakken.

Din ordre modtog vi den 14/01-12 sidst på dagen, vi afsendt ordre næste dag og der blev sendt en mail med pakken nr. link og info samme dag kl. ca. 18:15

Men det er godt i har fået varen og er tilfreds med den.

Men venlig hilsen

Som smurt.

Eneste problem var, at postvæsnet ikke anmeldte pakken fra Aquasyd; men det kan Aquasyd jo ikke gøre for.

19. januar 2012

Anbefalingsværdigt

Et firma , hvor kunderne vender tilbage dels pga. hurtig ekspedition og god kunde kontakt.
Priserne er "kunde venlige" og varene er af rigtig god kvalitet.
Jeg kan kun anbefale Aquasyd.

18. januar 2012

Fremragende og professionelt

Hurtig bekræftelse på min bestilling. Jeg kunne følge bestillingen på track & trace, så jeg kunne være hjemme da pakken kom. Jeg havde desværre bestilt for meget. Det var helt ukompliceret at få returneret varerne og få det for meget betalte retur.

14. januar 2012

expres fart

Jeg skulle bestille en ny våddragt til sønnen, gik på hjemmesiden ,men den drillede, ringede så istedet ,aftalte at sende en mail med div oplysninger og så skulle de nok afhjælpe problemet, og vupti så kunne jeg bestille, det var torsdagaften og allerede mandag kunne jeg hente på posthuset, det er service. Kvaliteten af produktet er også iorden.

13. januar 2012