Aqua Chain Drinkwaterkoelers - Waterkoelers voor bedrijven Anmeldelser

4,6

Wij zijn sinds kort klant bij Aqua Chainen en meteen dacht ik al, waarom zijn we niet al jaren eerder klant geworden! Dat had een hoop gezeik en stress gescheeld. Aqua Chain is een uiterst pro... Se mere

We bestellen hier al jaren onze waterflessen. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en er wordt met ons meegedacht. Zojuist vanwege het warme weer een extra (nood)bestelling geplaatst en tot o... Se mere

Aqua Chain was een van de vele leveranciers die een offerte uitbracht over de gevraagde waterkoelers, maar steeg boven anderen uit door hun supersnelle service, het vakkundig plaatsen en het meedenken... Se mere

Echt een top bedrijf! Wij hebben nu al jaren een waterkoeler met bronwater en een tafelmodel met filters op het leidingwater. Alles wordt door Aqua Chain goed geregeld. Van onderhoud tot water lever... Se mere

1. Leverandør af vandkølere
  2. Leverandør af flaskevand
  3. Udstyrsudlejning
  4. Mineralvandsgrossist
  5. Leverandør af vandfiltre

Bij Aqua Chain draait alles om aandacht, service en kwaliteit – al sinds 1995. Wij zijn dé specialist in waterkoelers en drinkwateroplossingen voor bedrijven, scholen, zorginstellingen en sportlocaties. Of het nu gaat om een compacte flessenkoeler, een slimme leidingwaterkoeler of een professionele inbouwoplossing: wij zorgen voor de juiste verfrissing op elke werkvloer. Onze kracht? Heldere communicatie, snelle levering uit voorraad en service zoals service bedoeld is. Geen keuzemenu’s of robotstemmen, maar direct persoonlijk contact met een collega. Met gemiddeld 12 jaar ervaring weten onze collega's waar ze het over hebben. Met ruim 30 jaar ervaring combineren we technische kennis met pure toewijding. We denken mee, leveren maatwerk en ontzorgen, van advies en installatie tot onderhoud en service. Bovendien nemen wij duurzaamheid serieus: veel van onze oplossingen zijn energiezuinig, milieuvriendelijk en ontwikkeld met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet voor niets kiezen talloze grote namen uit bijna iedere sector voor Aqua Chain. Van frisse vergaderingen in kantoortorens tot verkoeling op drukke bouwplaatsen en evenementen: je komt onze waterkoelers overal tegen waar kwaliteit telt en dorst niet mag blijven hangen. Van bruisend water op kantoor tot gekoeld drinkwater in een productiehal, wij leveren kwaliteit die verfrist en verbindt. Aqua Chain is verfrissend vertrouwd en altijd dichtbij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder. Aqua Chain: altijd een passende oplossing, altijd met aandacht en dat al 30 jaar.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

terugbetalen statiegeld

Meer dan 8 jaar klant geweest bij Aquachain. Over gegaan op een andere leverancier omdat dit een stuk voordeliger is. Half juli 2015 hebben ze de statiegeldflessen opgehaald. Wij moeten de borg van 55 euro nog terug krijgen. Er is ineens een achterstand in de boekhouding. Nooit meer met dit bedrijf in zee gaan.

21. september 2015