Var idag til syn med en Suzuki Swift i Sønderborg, super behagelig oplevelse og kompetente folk, min Swift blev rost så jeg skammede mig. (særligt mine stålfælge blev der lagt stor vægt på og beundre... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmarks største og ældste bilsynsvirksomhed. Applus Bilsyn foretager ca. 600.000 syn og omsyn om året, og har på den baggrund opbygget en meget stor ekspertise, der ikke kun kommer kunderne til gode i forbindelse med bilsyn, men også når vi tilbyder øvrig rådgivning inden for test af bil. Vores fokus ligger på at udføre arbejdet med en ensartet høj kvalitet. Og det ligger os meget på sinde at levere en service, som lever op til kundernes tilfredshed. Derfor bliver vi løbende målt og kontrolleret af en række eksterne samarbejdspartnere, så vi får målt alle aspekter af vores arbejde.
Høje Taastrup Boulevard 23, 2.th, 2630, Taastrup, Danmark
Det tager typisk over 1 måned at svare
Bilsyn Tåstrup:
Super effektiv og super modtagelse

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Dygtig syns inspektør der vidste hvordan en bil skal vedligeholdes. Delte uopfordret ud om hans viden om bilen.
En god oplevelse

Advarsel: Brug ikke Applus Bilsyn i Holstebro
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse hos Applus Bilsyn i Holstebro. Der blev begået en alvorlig fejl i forbindelse med syn og om registrering af min trailer – en fejl som kunne have fået alvorlige konsekvenser for mig.
Da vi konfronterede dem med fejlen og bad dem finde en løsning på det problem som de har skabt, blev vi ikke mødt med ansvar eller seriøsitet. Tværtimod blev der grinet af situationen af begge medarbejder, og vi fik blot at vide, at vi kunne syne traileren igen og købe en ny nummerplade – som om at deres fejl var bagatel.
Den manglende ansvarsfølelse og ligegyldighed over for de problemer, hvilket jeg finder dybt uprofessionel. Det havde været ordentligt at undskylde for deres fejlen og finde en løsning, der holdt kunden skadesfri for Applus’ klare fejl.

Aflysning af Booking
Min far der er 93 var selv nede i Aars og bestille tiden. Det viser sig at de skal til fødselsdag og han vil gerne aflyse tiden. Det kan han ikke finde ud af og derfor er det mig hans søn der forsøger. Jeg har prøvet med han fastnet og mobil nr. og der er ikke noget der virker.
Vi finder jeres nummer og forelægger problemet. Manden ved telefonen kan ikke aflyse tiden og gidder ikke skrive til Synshallen i Aars. Derefter smider han røret på.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Hold jer væk. De leder efter fejl.
Skulle have synet min Audi A6, det tog 45 min, hvor normale syn kun tager 15-20 min. Det føltes som om de bare kigger og kigger indtil de finder fejl.
Skulle til opsyn på grund af en forlygte lyste lidt ned og Skulle bare justeres.
Tog den til Dekra syn i tilts, hvor de hjalp med at justere lygten ved hjælp af en skruetrækker på 1 min. Og den gik igennem syn.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Dejligt nemt at bestille tid , kom ind til tiden høflig og god behandling.En god oplevelse,for mig og min campingvogn. :-)

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Jeg var til bilsyn applus vejle, Mekanikeren sagde at forbremserne ikke var ok. Så jeg aftalte med min mekaniker for at få dem skiftet. min mekanikker sagde at han skulle dobbelt checke at det var bremserne der skulle skiftes fra syn, for dem jeg havde var 100% fine " nærmest som nye", så han ville råde mig til at syne et nyt sted. for det var svinsk at dumpe så uslidte bremer .. spild af tid og resourser.

Efterlod klistermærke i forruden
Jeg havde min bil til syn hos Applus i Vejle. Ellers ok betjening, men da jeg kommer hjem, opdagede jeg, at synsmanden på en eller anden måde havde fået sat et klistermærke fast i forruden uden, at jeg havde set det.
Det er min bil og jeg synes på ingen måde at det er i orden.
Jeg går heller ikke og sætter klistermærker på Applus’ vinduer.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Har været til syn i Høng .
En meget fin oplevelse.
Gode råd om rustbeskyttelse og vedligeholdelse

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Jeg var til bilsyn, Mekaniker sagde at anhængertræk skulle tages af, han kunne ikke fjerne den for han mente at den satte fast og det var en af grundene at bilen fik ikke synet. Måske er rustet fast indvendigt. Så jeg aftalte med en mekaniker for at ordne det.
Jeg undersøgte selv, det viser at ham fra Applus kunne ikke finde ud af tog den af for det er ingen galt med anhængertrækket 😆🥴nu er jeg i tvivl at overhoved er der noget galt med bramsen som har sagde at den er defekt? Det finde jeg ud af når bilen skal ses af en anden garage.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Det var meget nemt at booke tid online og en meget positiv oplevelse at få synet bilen. Jeg kom til lidt før tid, personalet var venligt, og tilbød mig at komme ind og kigge på bilens underside mens den var hejst op på liften.
Der var kakao i automaten og et udvalg af småkager til at fordrive ventetiden med.
Der var rent og pænt alle steder ude som inde.
Jeg er meget tilfreds med den behandling jeg og min lille bil fik, og vil med garanti vælge appplus igen om 2 år.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Kom til synshallen 10 minutter før tid og blev venligt taget imod. Min bil blev kaldt ind 5 min før og jeg blev tilbudt en kop kaffe fra maskinen, mens jeg ventede.
Efter et stykke tid bad synsmanden mig lige komme over, åh nej tusinde tanker fløj gennem hovedet på mig.
Heldigvis ville han bare vise mig lidt begyndende rust og foreslog en omgang rustbeskyttelse. Dejligt og venligt af ham.
Min bil blev synet uden fejl😀
Jeg kan kun anbefale Applus Tønder.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Super skidt oplevelse. Havde booket en tid til en Mercedes v-klasse (Marco polo). Alt med registreringsnummer. Da jeg sen fredag eftermiddag kommer siger de, at de ikke har den rigtige uddannelse til at tage bilen. Deres bookningssystem fanger det ikke på trods af at det klart fremgår at det er en autocamper indregistreret bil - og de gider end ikke have ulejligheden med at ringe påtrods af at de har mit nummer. Spildte et par timer på det. Æv.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Hvorfor får jeg en indkaldelse til syn til en bil jeg ikke ejer
Jeg har skrevet til jer flere gange uden svar overhovedet

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Var hos Applus i Haderslev (Jakob)
Der tog bilen til syn straks, uden ventetid eller forud bestilt booking.
God service og venlig betjening. Fik endda et par gode råd til hvordan jeg kunne forlænge bilens levetid.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Nu har jeg været i samme synshal med både min ældre Honda fra 2014 og min søns C3 fra 2020. Super god behandling. Bilerne blev grundig gennemset. Kørte derfra med en god mavefornemmelse om at sikkerheden er gennemgået. Når man som mig ved næsten intet om biler, stoler man jo på at de gør det så godt de nu kan. Den fornemmelse gik jeg derfra med begge gange. Mange tak for i hjælper med at se efter om min bil er sikker og køre i.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Flinke og omhyggelige folk, absolut intet at udsætte.
Men da Applus bilsyn har mange afdelinger ilandet, burde bedømmelserne omhandle de enkelte steder og ikke alle under en kam! Det vil give et mere retvisende billede, så man selv kan bedømme, hvor man vil hen næste gang!
Mit bilsyn blev foretaget i Næstved, og om dem har jeg kun positive ting at sige -både med hensyn til personale og selve synet.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
Altid en god oplevelse at få synet bil hos applus. Jeg bruger fast afdelingen på Stærkmosegårdsvej i Odense. Altid professionelle og venlige.

Besvarelse fra Applus Bilsyn
En virkelig dårlig oplevelse ved syn af min Tesla.
Det virkede mest som en 5 årig, der prøvede at flå rattet løs. Det var tydeligt at han ikke kunne li Tesla, som han også selv fortalte.
Jeg har synet mange biler, men har aldrig oplevet noget lignende.
Så selv om jeg tidligere har synet mange biler hos Applus i Aars, men det bliver nok sidste gang.