Jeg læste anmeldelserne her inden start og tænkte; ja, ja de overdriver nok! Det er nok de populære og dem de kan lide….. Men NEJ! Apollo Fitness ER rent faktisk MEGET MERE! Det er virkelig impon... Se mere
Det bedste fitnesscenter. Professionalisme, dygtige instruktører, altid smil og imødekommende medarbejdere. Masser af hygge, altid en kop kaffe på kanden. Er du sulten, så er maden lige ved hånden. C... Se mere
Det absolut bedste fitnesscenter i Vejle masser af nyt udstyr og maskiner der virker og altid pænt og rent center at træne i. Apollo har nogle mega dygtige instruktør der hjælper med at udføre øvel... Se mere
Det er Verdens bedste fitness center
Det er Verdens bedste fitness center. Kærlig atmosfære, bedste udstyr og bedste instruktører, hyggeligt sted, søde mennesker, altid rent og pænt, god struktur og styr på tingene, så BARE BEDST. Hanne Bjerre Nielsen
Ganske enkelt; Imponerende 🏆🥇
Men NEJ!
Apollo Fitness ER rent faktisk MEGET MERE! Det er virkelig imponerende, hvordan man modtages, omfavnes og imødekommes. Jeg er autist, ADHD, Savant, (lidt Tourettes) og har PTSD, hvorfor jeg også har en servicehund. Alligevel føler jeg mig favnet og det gør virkelig en verden til forskel. Ejeren Anja, bekræfter psykologisk organisationsteori, når det underbygges at god ledelse forgrener sig til personalet.
Tak for at I har givet mig en mulighed for at være med.
I har givet mit liv et pust🍀
Apollo Fitness er bare det mest…
Apollo Fitness er bare det mest fantastiske fitnesscenter. Dejlige lokaler, super dygtige og kompetente instruktører, det bedste udstyr og et dejligt smilende og imødekommende personale. Helt igennem et center med en god atmosfære.
Apollo Fitness er virkelig MUCH MORE THAN FITNESS ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Så godt gået 👍💪
Det bedste træningscenter med super…
Det bedste træningscenter med super kompetente og engagerede trænere. Mange gode hold og lækkert udstyr.
Fedt miljø gode instruktører og fede…
Fedt miljø gode instruktører og fede hold.
Dejlig atmosfære det mærker man allerede når man træder ind i centret.
Jeg er vild med kaffemaskinen.
“Fritidshjem for voksne”
Det bedste center
Det bedste center. Rent og lækkert. Man bliver modtaget at de glade receptionister og kompetente instruktører. Masser af fede hold at træne på. Kan kun anbefale dette center til andre.
Jeg vil gerne udtrykke min fulde…
Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med Apollo Fitness. Det er virkelig en førsteklasses træningscenter, der tilbyder alt, hvad jeg har brug for at opnå mine træningsmål.
Personalet er utroligt venligt og hjælpsomt. De er altid parate til at give råd, instruktioner og motivation, når det er nødvendigt. Deres ekspertise og professionalisme skinner virkelig igennem, og de er dedikerede til at hjælpe medlemmerne med at nå deres ønskede resultater.
Studio er moderne, ren, velholdte og veludstyrede. Uanset om det er konditionstræning eller styrketræning, har Apollo Fitness super gode maskiner og udstyr.
Derudover tilbyder de et bredt udvalg af gruppetræningsklasser, der passer til alle niveauer og interesser. Det er en fantastisk måde at diversificere sin træning og holde sig motiveret.
Jeg kan varmt anbefale Apollo Fitness til alle, der søger en kvalitetsorienteret træningsoplevelse. Deres engagement i medlemmernes trivsel er virkelig bemærkelsesværdig, og jeg er meget taknemmelig for at være en del af dette fantastiske fitnesscenter.
Det absolut bedste fitnesscenter i…
Apollo har nogle mega dygtige instruktør der hjælper med at udføre øvelser korrekt og tager hånd omkring evt. Skulder problemer eller andre skader.
Her kan man både træne på hold alene eller på lukket hold.
Personalet er altid imødekomme og smilende når man kommer hvilket gør at man selv bliver glad for at komme igen og igen 😊
Altid 100% seriøs og meget dygtigt…
Altid 100% seriøs og meget dygtigt personale , personligt kan 1000% anbefales
Bare de bedste
Bare de bedste. Ganske enkelt, helt specielt og altid støtte til bedre træning. Uanset niveau, så hepper alle på dig. ❤️
Fantastisk center
Fantastisk center, og alle er bare super glade hver gang, også når det er pisse hårdt😉
Apollo fitness bliver man altid mødt…
Apollo fitness bliver man altid mødt med et smil. Apollo har mange god træningshold og rigtige god forløb
Kan varmt anbefales
Et dejligt fitness center med lækkert…
Et dejligt fitness center med lækkert udstyr, god atmosfære og nærværende dygtigt personale. Parkering lige ved døren 👊🏻
Fantastisk personale og atmosfære
Fantastisk personale og atmosfære, et sted hvor alle er velkomne og bliver mødt med smil og professionalisme.
Dygtige trænere og forståelse for et helt menneske og at der også skal være plads til andet.
Apollo Fitness er meget mere end Fitness.
Jeg havde aldrig tænkt at jeg skulle melde min ankomst i et Fitness Center. Men jeg blev presset med på et hold og i dag 1,5 år senere er det et af de bedste investeringer jeg har lavet. Apollo Fitness er meget mere end Fitness. Der er en helt special ånd. Og så har de bare nogle vanvittig søde og kompetente medarbejdere. Deres hold træninger er i særklasse og stemningen er altid i top.
Tak til Anja, Jon og hele Team Apollo
Apollo Fitness er MUCH MORE THAN FITNESS
Apollo Fitness er MUCH MORE THAN FITNESS. Stedet hvor man kan være sig selv og møde op med morgenhår 😉 De bedste og dygtigste instruktører og her bliver der ikke gået på kompromis med det nyeste fitness udstyr.
Glade, smilende medarbejder. Aktive ferier på bl.a. Rhodos, sommerfest og meget meget mere.
Vejles absolutte fedeste fitness center ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Bravo siger jeg bare 💪
Byens bedste fitnesscenter
Byens bedste fitnesscenter, man bliver altid mødt med et smil og de har de bedste instruktører.
5 store stjerner fra mig
Jeg elsker Apollo Fitness
Jeg elsker Apollo Fitness, de har hjulpet mig meget og jeg kunne ikke drømme om at træne andre steder.
Fantastisk center med en dejlig…
Fantastisk center med en dejlig atmosfære, og dygtige medarbejdere. Altid højt humør
Bedste sted
God atmosfære. Bedste sted for træning og yoga. Superdygtige instruktører