Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har provat några andra sorter från andra ställen, men de jag har nu från Apofemme är de absolut bästa som jag någonsin provat. Det gör inte det minsta ont att stoppa in eller ta ut den och den... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har länge tänkt skaffa menskopp men hade hört hur "svårt det är" att början med dem och hur det för vissa tar flera månader att använda dem. För mig funkade det direkt! Love it! Känner sån frihet nu!... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har länge hoppats på att hitta en menskopp som är helt slät nertill då man med åldern troligtvis börjar bli mer känslig. Nu när jag väl gjorde det (klipper alltid bort den lilla stroppen) beställde ja... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Menskoppen är toppen 🙂 Nu hoppas jag det kommer en storlek mindre än small också så ni kan introducera den till ännu yngre tjejer som får sin första mens. Tänk vad mycket pengar jag hade kunnat spa... Se mere

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bra och bekväm

Har provat ett par olika märken under de senast åren och Apofemme är hittills min favorit. Lite mjukare i kanten vilket i alla fall för mig har gjort att det är lättare att få den att sitta korrekt och där med helt tätt. Glömmer ibland bort att jag ens är i min mensvecka när jag har menskoppen i. Till skillnad från med bindor och tamponger tycker jag inte det känns alls att använda menskoppen. Det blir inte den där "ofräscha" känslan på samma vis.

9. januar 2019

Hej Malin,

Stort tack för ditt härliga omdöme! Super roligt att du hittat din favorit hos oss! :) Kan inget annat än att hålla med dig!

Supernöjd med er kundservice

Supernöjd med er kundservice
Trevligt bemötande av kunnig personal

7. januar 2019

Hej Jeanette,

Vad roligt att du är nöjd och att vi kunde hjälpa dig!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har inget att klaga på när det…

Jag har inget att klaga på när det gäller leverans eller produkt, men tyvärr verkade det inte funka så bra för min kropp med menskopp, fick otroligt ont. Ska testa nästa mens och se om jag satte den fel, funkar det är det ju världens bästa uppfinning!

4. januar 2019

Hej Rebecca!

Vad skönt att höra!, Du vet att vi alltid är tillgängliga via live chat eller mail om några frågor skulle dyka upp. hör av dig så ska vi hjälpa dig, kan bero på olika saker!

Ha en trevlig helg!

Snabb leverans och klimatsmart

Snabb leverans, flera betalmetoder - bland annat Klarna vilket känns tryggt! Klimatsmart affärsidé! 💖

3. januar 2019

Hej Emelie,

Vi strävar alltid efter snabba leveranser, att vi kunde erbjuda flera betalmetoder som passade gör oss super nöjda! :)

Kanon!

Har använt menskopp i 7 år. Har nu köpt min andra av ApoFemme och är helnöjd.

2. januar 2019

Hej Ida,

Vad roligt att du är nöjd med vår menskopp! ha en underbar dag! :)

☺️👌

☺️ Bra service, bra produkt 👌

12. november 2018

Hej!

Stort tack för ditt omdöme och dina fina ord! :)

Ha en underbar dag!

Väldigt nöjd

Snabb leverans och bra pris på produkterna!

6. oktober 2018

Hej!

Stort tack för ditt omdöme! :) Vad roligt du är nöjd!

Nöjd kund

Supersnabb leverans! Kul att man kan välja mellan så många olika färger!

2. oktober 2018

Hej Christina,

Stort tack för ditt omdöme! Hoppas du hittade din favoritfärg :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Med en grym service och expressnabb…

Med en grym service och expressnabb leverans på 1dag, så rekommenderar jag detta företag varmt. Bra info om produkten på hemsidan och lätta anvisningar att förstå. Produkten i sig var väldigt lätt att hantera och funkar utmärkt.

2. oktober 2018

Hej Emmelie,

Stort tack för ditt omdöme! Vad bra att all information framgick och framförallt att du är nöjd! :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde i torsdags och fick…

Beställde i torsdags och fick leveransen dagen efter. Bra information på sidan och produkten levde upp till sina förväntningar, rekommenderas :)

23. september 2018

Hej Frida,

Tusen tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss! :)

Rekommenderar

Snabb leverans och bra pris. Ska bli spännande att testa.

16. september 2018

Hej TH,

Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss :) Hoppas även du blir nöjd med din produkt!

Köpte till min flickvän

Köpte till min flickvän, det mest galna grej jag köpt till en flickvän men hon blev glad. Blir ändå en del utgifter på ett år med tamponger etc. Hon blev nöjd :)

13. september 2018

Hej Mattias,

Vad roligt att du köpte denna galna produkt till din flickvän, ännu roligare än att hon blev nöjd! :)

Ha en underbar dag!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.