AOF - Hovedstaden Anmeldelser 71

4,6

Saltværksvej 68, 2770 Kastrup, DK

Mange gode tilbud og let at bestille. Klaver undervisningen hos Niels Lolck Madsen har overgået alle forventninger. Dygtig lærer der med sin metodik skaber hurtig og inspirerende fremgang.

Synes vældig godt om undervisningen, men ærgerligt at der ikke er fundet en underviser efter 2-3 måneder

1. Aftenskole
  2. Voksenundervisning
  3. Sprogskole

AOF (Arbejdernes Op­lys­nings­for­bund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kul­tu­rar­ran­ge­men­ter og ud­dan­nel­ses­ak­ti­vi­te­ter i hele landet. Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og ef­ter­ud­dan­nel­se. Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren, hvor de er.

4,6

Svarer typisk inden for 24 timer

God underviser

God underviser. Godt kursus.

30. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Jørgen. Tak for din pæne anmeldelse. Dejligt at høre, at du har nydt kurset 😊

De bedste hilsner fra Jens // AOF Danmark

Mange gode tilbud og let at bestille

30. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Lars. Tak for din anmeldelse. Superfedt at du har haft en god oplevelse med klaverundervisningen! På gensyn😊

De bedste hilsner fra Jens // AOF Danmark

Fleksibilitet og stabilitet fra…

Fleksibilitet og stabilitet fra underviserens side. God beliggenhed.

28. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Mette. Tak for din pæne anmeldelse. Det er bare skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med det!😊

De bedste hilsner fra Jens // AOF Danmark

Det er super dejligt med Cathrine.

Det er super dejligt med Cathrine.

24. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Helle. Tak for din anmeldelse. Det er bare super at høre, at du har haft en god oplevelse!😊

De bedste hilsner fra Jens // AOF Danmark

Har kun gode oplevelser med AOF.

Har kun gode oplevelser med AOF.
Fair priser, dygtige undervisere.

7. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Jan. Tak for din anmeldelse og den positive feedback! Det glæder os, at du er glad og tilfreds med AOF-universet😊

ChatGTP Greve

Meget informativt og en kompetent underviser.

21. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Peter. Det er skønt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både underviser og kurset! Tak for din anmeldelse!😊

De bedste hilsner fra Jens // AOF Danmark

Jeg har gået på tre forskellige hold i år

Jeg har gået på tre forskellige hold i Tårnby hos AOF. Der er kvalificerede undervisere. som er nærværende og dygtige. De tilpasser niveauet til det jeg/vi kan være med på. Utrolig glad for Fysio - flow, som har været SÅ godt for min krop og sind. Helt vildt glad for Zumba med masser af liv og glæde, og så har jeg lært at spille noget på klaver i en alder af 72. Alt sammen til rimelige priser. Hurrah for AOF Hovedstaden/Amager

21. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Margit. Hvor er det dog dejligt at høre, at du er glad for de forskellige kurser, vi tilbyder! Tak for din meget pæne anmeldelse og de fine ord! Vi håber at se dig mange år endnu😊

👍👍👍👍

Jeg er meget tilfreds og har haft en god oplevelse 😁

20. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Lamom. Tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse 😊

Meget inspirerende og lærerigt

Meget inspirerende og lærerigt. Jeg fik andet og meget mere med fra kurset i "Nyt liv til dit tøj" end jeg havde turdet håbe på.

3. marts 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Camilla. Det er dejligt at høre, at du har haft en skøn oplevelse på kurset! Tak for din meget pæne anmeldelse!😊

Make-up kursus hos AOF

Det var et super godt make-up kursus hos AOF. Meget vidende, dygtig og sympatisk underviser ✨Vi prøvede alle at lægge make-up og blev en hel del klogere 😀

9. april 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Birgitte. Tak for din fine anmeldelse og tilbagemelding på kurset. Vi er glade for at du har haft en lærerig oplevelse! 😀

Gode og interessante foredragl Bl.a

Gode og interessante foredragl Bl.a. Brian Holm og Christian Mørk.

26. marts 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Else Marie. Tak for anmeldelsen! Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med foredragene!😊

Foredragsholderen Lisbeth er…

Foredragsholderen Lisbeth er fantastisk. Hun er så vidende og dygtig. Hendes måde at fremføre materialet er spændende og interessant. Vi kommer igen.

25. marts 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Tina. Fantastisk at høre, at I havde en god oplevelse med Lisbeths foredrag. Tak for anmeldelsen og de fine ord. Vi ses igen😊

De bedste hilsner fra Jens // AOF Danmark

En skøn aften med sange og…

En skøn aften med sange og fortællinger, fra Gunvor Wibroe og Mathilde Falch.

17. marts 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Flemming. Det er skønt at høre, at du havde en god aften! Tak for anmeldelsen😊

Læring med fylde.

Nærvær og ikke bare ægte, men også funderet, passion

15. marts 2026

Besvarelse fra AOF - Hovedstaden

Hej Mette. Tak for de meget pæne ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse! På gensyn 😊

De bedste hilsner fra Jens // AOF Danmark

Altid noget at glæde sig til hele…

Altid noget at glæde sig til hele vinteren...

12. marts 2026

Hej Anna. Det er bare skønt! Tak for anmeldelsen og de fine ord😊